- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
1 kaşık keten tohumunu 3 kaşık su ile ıslat. Çekmesini bekle.Evet var. Badem unumda var. Bir ise yararsa
Yarin yumurta alayim. Yumurtasiz olmaz. Kofte ye kullandim son yumurtayi bu aksam
Sağol canım aslında doyuyorum ama arttırmam lazımmış birazAfiyet olsun, kahvaltıaz geldi bana ama arttırdığında kilo alıyosan bişey diyemem tabi
Buldun mu ilk çıkanGoogle a TC yaz devamı geliyor. Denedim şimdi. İlk çıkan
Var kiz olmaz mi. Bu hafta sonu benim kendi mesaim. Normalde izinliyim. Ama zor isci bulduklari icin gelirim dedim.1 kaşık keten tohumunu 3 kaşık su ile ıslat. Çekmesini bekle.
Bu da 1 yumurtaya denk geliyor vegan tariflerde. Mikrodalgan varsa badem unu ve tereyağı da koyarak 3 dkda ekmek haline getirebilirsin.
Yarına erteleme. Yap şimdi hadi :)
Aaa ama dur, yarın mesai yok dimi? O zaman akşam akşam uğraşma :)
Afiyet olsunJaneRizzoli Arrietty_ Alp_BuRc
menümü yazayım Jane ben yağı 50ye tamamladım zar zor bi yardım et.Gittim alışveriş yaptım tavuk göğsü karnabahar brokoli sebzeler aldım yağ aldım ton balığı aldım ketoya uygun. Fatsecretın premiumuna abone oldum çok dandikmiş yazık oldu parama hahaha
sabah ketoya karar vermemiştim
peynir domates salatalık
Ara kahve kuru incir
Öğle 4 yk zeytinyağlı pırasa maydanoz roka
Akşam ton balığı maydanoz roka
doymadım az önce tereyağlı kahve yaptım 2 dilim kalındı ama biraz kaşar yedim.
karb 37 yağ 50 protin 42 gram oldu.
Su 2 lt
Spor 2 mile leslie
Keten tohumunu un yapıyolar da blender dan geçirsem olurmu acaba un şeklinde1 kaşık keten tohumunu 3 kaşık su ile ıslat. Çekmesini bekle.
Bu da 1 yumurtaya denk geliyor vegan tariflerde. Mikrodalgan varsa badem unu ve tereyağı da koyarak 3 dkda ekmek haline getirebilirsin.
Yarına erteleme. Yap şimdi hadi :)
Aaa ama dur, yarın mesai yok dimi? O zaman akşam akşam uğraşma :)
20 gram karb. Yapacaksan zor. Cunku o 20 grami tum gune bolusturecen. Fat secret app indir ne yiyeceksin listele ona gore bakarsin. Ben haftalik menu yapiyom. Her gun ayni. Zoruma gitmiyo.Peki zeytinyağlı yemekler yiyebilir miyiz mesela ben pırasa yaptım patlıcam yaptım bol zeytinyağlı
fatsecret kullanıyorum ama 20 gram bana da zor gelir 30 olsa daha iyi sanki ama yağ 80e çıkmıyor20 gram karb. Yapacaksan zor. Cunku o 20 grami tum gune bolusturecen. Fat secret app indir ne yiyeceksin listele ona gore bakarsin. Ben haftalik menu yapiyom. Her gun ayni. Zoruma gitmiyo.
Ben TC yazınca tc altin fiyatları geliyorGoogle a TC yaz devamı geliyor. Denedim şimdi. İlk çıkan
Afiyet olsun canimJaneRizzoli Arrietty_ Alp_BuRc
menümü yazayım Jane ben yağı 50ye tamamladım zar zor bi yardım et.Gittim alışveriş yaptım tavuk göğsü karnabahar brokoli sebzeler aldım yağ aldım ton balığı aldım ketoya uygun. Fatsecretın premiumuna abone oldum çok dandikmiş yazık oldu parama hahaha
peynir domates salatalık
Ara kahve kuru incir
Su 2 lt
Spor 2 mile leslie
İncir hele de kurusu ketoya uygun değil aklında bulunsun. Onun haricinde yağı doldurmak kolay :) yağlı peynir al, tereyağında omlet yap. Hc yağı çok faydalı ondan kahve yap. Zeytin tüket.JaneRizzoli Arrietty_ Alp_BuRc
peynir domates salatalık
Ara kahve kuru incir
Su 2 lt
Spor 2 mile leslie
Waffel kabı da güzel :) iş görür.Var kiz olmaz mi. Bu hafta sonu benim kendi mesaim. Normalde izinliyim. Ama zor isci bulduklari icin gelirim dedim.
Waffle yapmak icin silikon kaplarim var. Bu karisimi ona atsam Olur ozaman?
Mikrodalgam yok ama Kucuk tavam var. Oda is gorur
Oluyor, ben öyle yapıyorum eğer un olarak kullanacaksam.Keten tohumunu un yapıyolar da blender dan geçirsem olurmu acaba un şeklinde
Onunla ekmek filan yapılıyomuş sen yapıyo musun tarif varmı baya doyurucu olur sanırımOluyor, ben öyle yapıyorum eğer un olarak kullanacaksam.
Haha, Allah Allah benim arama geçmişimde olmamasına rağmen niye öyle çıktıysaBen TC yazınca tc altin fiyatları geliyor
Ama sonunda buldum teşekkürler canım
Gayet güzel menü ve adım sayısıYazi sekli ile ugrasmakdan skldim
Günün özeti
12 de
2 x Icinde somon disda ki balik turunun turkcesini bilmiyorum
1 yk. Sos
Eki Görüntüle 2725519
Aksam 17.00
7 Ceviz buyuklugunde Firinda kofte
2 yk Sade Bulgur
2yk Cacik
3L su
30dk Bikeerg 210 p
30dk yürüme bandi 210 p
Adim
Eki Görüntüle 2725521
Bölgesel yapmadim hala. Cocuklari yatirinca yaparsam eklerim
sedulu @_Vera_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?