Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence de leslieyi adım olarak saymak sağlıksız çünkü leslie yaparken tüm kaslar çalışıyor kardiyo egzersiz ama 3 mile leslie toplamda 5 bin adım ettiği için adım yarışı yapan arkadaşlar leslie millerini adıma çevirebilir buna kaptanımız karar verdi.

Ben niye kaz kafa gibi anlamıyorum hala kaptanım ayrı yaz dedi sanki demi şimdi sadece adım olarak mı yaz diyosun canım anlayamadım valla kusura bakma

Evet yine bu takımdaydım malesef sporla çokta aram yok ama rutin ev işi ve 30 40 dk tempolu yürürüm kış olduğu için oda yazın spor salonuna gidiyordum malum durumlar yüzünden kapandı 2 haftalık deneme süresinde inş. 67.4 e düşerim ne diyim başka inş. Bu sefer hedefe ulaşırım

Evet ddaha önce katıldım
Aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım bekarım. Bana kurallar takım konu her ne olursa istediğin gibi yazıp sorabilirsin. Birlikte çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorum

Ben niye kaz kafa gibi anlamıyorum hala kaptanım ayrı yaz dedi sanki demi şimdi sadece adım olarak mı yaz diyosun canım anlayamadım valla kusura bakma
Aşkolsun kaz kafa ne demek öyle sen adım yarışına katıldın dimi o zaman leslieyi adım olarak yazacaksın

If yapmayı düşünüyorum çünkü 2 hafta yapmıştım ve 5 kilo gibi bi kilo vermiştim uzun bi sürede aşırı abartmama rağmen geri almadım o kiloyu

E English_teacherrr turkcesi Kit kaptan

Yok cnm bence sen doğru anladin Arrietty_
lesliyi spora hesapla ordaki adımı da adıma yaz demiş yanlış anlamadiysam

Bugün kü menüm
Sabah
Naneli limonlu yeşil çay
Kahvaltı
1 yumurtalı menemen z.yağı ile
3 zeytin
1 küçük kase yoğurt
Akşam
1 tabağın 4/2 bulgur pilavı 4/1 tavuk sote 4/1 kuru soğan
1 kepçe tarhana
3 tane kornişon turşu
Su
8 bardak
Spor
1 saat ev işi 120 puan
30 dk tempolu yürüyüş120 puan

Tamamdır kaptanım anladım

If yapmayı düşünüyorum çünkü 2 hafta yapmıştım ve 5 kilo gibi bi kilo vermiştim uzun bi sürede aşırı abartmama rağmen geri almadım o kiloyu
Yaa bende if yapmıştım çok iyi sonuç da aldım ama bi bıraktım geri konsantre olamıyorum if e yaaa neden acaba yine yapmak istiyorum if i

Su miktarin cok iyi
Aksam yeseydin keske pilavi
Yoksa menu güzel
Zaten yaptigin sporlarda sahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…