Bence de leslieyi adım olarak saymak sağlıksız çünkü leslie yaparken tüm kaslar çalışıyor kardiyo egzersiz ama 3 mile leslie toplamda 5 bin adım ettiği için adım yarışı yapan arkadaşlar leslie millerini adıma çevirebilir buna kaptanımız karar verdi.Allah rahmet eylesin
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Canım şaka mı bu :) hiç adımla leslie hareketi bir sayılır mı? Adım bildiğin üstüste tekrarı belirli belirsiz olan bir hareket. Leslie ise acayip zorlayan bir egzersiz
Ben niye kaz kafa gibi anlamıyorum hala kaptanım ayrı yaz dedi sanki demi şimdi sadece adım olarak mı yaz diyosun canım anlayamadım valla kusura bakmaBence de leslieyi adım olarak saymak sağlıksız çünkü leslie yaparken tüm kaslar çalışıyor kardiyo egzersiz ama 3 mile leslie toplamda 5 bin adım ettiği için adım yarışı yapan arkadaşlar leslie millerini adıma çevirebilir buna kaptanımız karar verdi.
Evet yine bu takımdaydım malesef sporla çokta aram yok ama rutin ev işi ve 30 40 dk tempolu yürürüm kış olduğu için oda yazın spor salonuna gidiyordum malum durumlar yüzünden kapandı 2 haftalık deneme süresinde inş. 67.4 e düşerim ne diyim başka inş. Bu sefer hedefe ulaşırımHosgeldin seyma E Elizan-seyma
Daha önce yine bu takimdaymissin. Ve izne ayrilmissin. 2haftalik deneme sureci var. Uzun zaman oldugu icin. Ayrica esas listeye 67, 4 oldugunda katilabiliyorsun
Umarim en Kisa zamanda bizimle birlikte verirsin kilolarini.
Belirli bir diyet mi yapmayi dusunuyorsun?
Spor ile aran nasil?
Aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım bekarım. Bana kurallar takım konu her ne olursa istediğin gibi yazıp sorabilirsin. Birlikte çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorumEvet ddaha önce katıldım
Aşkolsun kaz kafa ne demek öyleBen niye kaz kafa gibi anlamıyorum hala kaptanım ayrı yaz dedi sanki demi şimdi sadece adım olarak mı yaz diyosun canım anlayamadım valla kusura bakma
If yapmayı düşünüyorum çünkü 2 hafta yapmıştım ve 5 kilo gibi bi kilo vermiştim uzun bi sürede aşırı abartmama rağmen geri almadım o kiloyuHosgeldin seyma E Elizan-seyma
Daha önce yine bu takimdaymissin. Ve izne ayrilmissin. 2haftalik deneme sureci var. Uzun zaman oldugu icin. Ayrica esas listeye 67, 4 oldugunda katilabiliyorsun
Umarim en Kisa zamanda bizimle birlikte verirsin kilolarini.
Belirli bir diyet mi yapmayi dusunuyorsun?
Spor ile aran nasil?
Teşekkür ederimAramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım bekarım. Bana kurallar takım konu her ne olursa istediğin gibi yazıp sorabilirsin. Birlikte çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorum
E English_teacherrr turkcesi Kit kaptanBence de leslieyi adım olarak saymak sağlıksız çünkü leslie yaparken tüm kaslar çalışıyor kardiyo egzersiz ama 3 mile leslie toplamda 5 bin adım ettiği için adım yarışı yapan arkadaşlar leslie millerini adıma çevirebilir buna kaptanımız karar verdi.
Yok cnm bence sen doğru anladinBen niye kaz kafa gibi anlamıyorum hala kaptanım ayrı yaz dedi sanki demi şimdi sadece adım olarak mı yaz diyosun canım anlayamadım valla kusura bakma
Ayrıca bi daha leslie puanı yazmayacam yani demiAşkolsun kaz kafa ne demek öylesen adım yarışına katıldın dimi o zaman leslieyi adım olarak yazacaksın
Hoşgeldiniz 2 hafta da 5 kilo çok güzelIf yapmayı düşünüyorum çünkü 2 hafta yapmıştım ve 5 kilo gibi bi kilo vermiştim uzun bi sürede aşırı abartmama rağmen geri almadım o kiloyu
Tamamdır kaptanım anladımE English_teacherrr cunku Vera da anlamiyor
Dunden beri ayni seyi konusuyoruz. Özelden de
Ama kuzum size hala yanlis bilgi veriyor
Örnek
2 mil 210 puan 3000 adim attin diyelim
2 saat ev isi puan hesabi yap. 2bin adimda burda
AAdim yarisi icin Adimlarini bildir
5bin adim
Bu kadar
Yaa bende if yapmıştım çok iyi sonuç da aldım ama bi bıraktım geri konsantre olamıyorum if e yaaa neden acaba yine yapmak istiyorum if iIf yapmayı düşünüyorum çünkü 2 hafta yapmıştım ve 5 kilo gibi bi kilo vermiştim uzun bi sürede aşırı abartmama rağmen geri almadım o kiloyu
Hoşbuldum evet inş. O motivasyon yine gelirHoşgeldiniz 2 hafta da 5 kilo çok güzel
Bende de öyle oldu sanırım yumurtadan ve bulgur ikisinide sevmiyorum hiçYaa bende if yapmıştım çok iyi sonuç da aldım ama bi bıraktım geri konsantre olamıyorum if e yaaa neden acaba yine yapmak istiyorum if i
Hoşgeldiniz bu aradaBende de öyle oldu sanırım yumurtadan ve bulgur ikisinide sevmiyorum hiç
Teşekkür ederim saolunHoşgeldiniz bu arada
Su miktarin cok iyiMenü yazayım
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet peynir salatalık yeşil çay
Öğlen sade kahve 50 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
Akşam bir tabak nohut yemeği 3 yk pilav ayran
su 3.5 lt spor sonrası epey susuyorum. Spor bildirimi sonra yaparım bir kaç bölgesel egzersizim kaldı. Bir de bugün ölçüm aldım ben bir aydır düzenli leslie yapıyorum haftada en az 5 gün olacak şekilde. Bel ve baldır bölgemden 3cm incelme olmuş çok sevindim geçen sene bacak kısmı sıkan bi eşofmanım vardı şimdi gayet rahat oluyor giydimArrietty_ @_Vera_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?