Çok merak ediyorum ben de :)Saol cankm
Gazi sen verdin
Cuma 65.5 dim
Dun ve bugun sabah 66
Bu sabah itibari ile tam ketojenik beslendim. IF yaparak tabii
Bakalim yarin kontrol tartisinda ne gosterecek
Çok teşekkür ederimUzucu...
Gecmis olsun, daha hayirli kapilar acilsin insaallah...
Evet kovmak için yer arıyorlarmış sanırım. Ağır işleri yüklüyorlardı. Mezun olmadığımı söyleyerek düşük ücretle çalıştırdılar. Diplomamı elime alıp maaşımın yükselmesini isteyince işten çıkardılar.Cok uzuldum. Daha önce de demistin sorunlar var diye. Ama kovulmamistin. Umarim psikiyatri iyi gelir. Baska ne denir bilmiyorum.
Kendine dikkat et
Tatli kasigiAfiyet olsun. Allah kolaylık versin
Afiyet olsunn
Afiyet olsun “tk” tabak mı
Teşekkür ederimMerhaba gerçekten çok üzücü bir durum fakat Allah'tan bu imtihandan başarılı bir şekilde geçmenizi ve size çok daha hayırlı bir iş kapısı açmasını diliyorum
Yemek hazirligi, yemek, mutfak toparlama, supur sil. Iste burdayimmmm...CanTorun napıyosunnnn
Birkaç yere başvurdum haber bekliyorum. Maaşımın asgari ücrete yaklaşmasını istedim. Ne hikmetse yetersiz olduğum akıllarına geldi.Ben bir cekmeye 50 cekiyordum eskiden en son 35 falan oglumdan sonra 15 baktim sorun oluyor vucuduma biraktim simdi ara ara 5 10 cekiyorum
Hayirdir canim
Gecmis olsun
InsAllah daha iyi bir is bulursun
Aa çok can sıkıcı bir durum ne denir bilemedim. Yaptıkları büyük haksızlık. Ne kadar süredir çalışıyordunuz ki ?Evet kovmak için yer arıyorlarmış sanırım. Ağır işleri yüklüyorlardı. Mezun olmadığımı söyleyerek düşük ücretle çalıştırdılar. Diplomamı elime alıp maaşımın yükselmesini isteyince işten çıkardılar.
Afiyet olsun, çok iyi. Kuzu kulağı mantar çeşidi dimiArrietty_ , @_Vera_ , Birgaripanne , buketx
400 ml balli ilik suyla gune basladim...
KAHVALTI:
1 yumurtayla peynirli menemen
4 zeytin
2 ceviz ici
1 adet salatalik
1 adet kapya biber
4 adet sivri biber
3 sap kuzu kulagi
ARA:
Karanfilli, limon dilimli yesil cay
OGLEN:
Buharda pismis kereviz
Uzerine pul biber+z.yagli yogurt
ARA:
5 findik
Tarcinli yesil cay
AKSAM:
Firinda bir orta boy cupra
Bol yesil salata
Kayisi cayi
1/2 elma
SU:
3 lt
SPOR:
60 dk diz-bacak
30 dk kol-omuz egzersizi. 270 puan.
Evet ddaha önce katıldım
Kullanıcı Adı : Elizan-seyma
İsim (İsteğe Bağlı ): şeyma
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.63
Kilonuz:70.200
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : pcos olduğumdan ötürü istemesemde alıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına
Tamamen cirkeflik baska bisey degil.Evet kovmak için yer arıyorlarmış sanırım. Ağır işleri yüklüyorlardı. Mezun olmadığımı söyleyerek düşük ücretle çalıştırdılar. Diplomamı elime alıp maaşımın yükselmesini isteyince işten çıkardılar.
Afiyet olsun güzel hafif bir menü olmuşAfiyet olsun canım çok güzel görünüyo lar bende menümü yazayım bi bak bakalım
Sabah 2 haşlanmış yumurta yeşillik 6 tane zeytin 2 tane nohutlu ekmek tulum peyniri 2 dilim kaşar ve beyaz peynir
Öğlen biraz karışık oldu aslında bakliyat önerilmiyo dediğin gibi ama bugun böyle oldu kuru fasulye ve nohuttan kurabiye yaptım kendime misafirim vardı onlara normal kurabiye ve poğaça onları yememek için kendime bunları yaptım
Akşam tavuk göğüslü yeşil salata zeytin yağlı
Su 3 lt Spor 5000 adım
Ceyhans eşim senin günün nasıldı @_Vera_ Arrietty_
Pandemide isten cikarma yok diye biliyorum?Evet kovmak için yer arıyorlarmış sanırım. Ağır işleri yüklüyorlardı. Mezun olmadığımı söyleyerek düşük ücretle çalıştırdılar. Diplomamı elime alıp maaşımın yükselmesini isteyince işten çıkardılar.
Arrietty_ Alp_BuRc bende menümü yazayım
sabah 3 dilim kaşar 3 yumurta 1 köz kapya 10 zeytin
Öğle 2 zeytinyağlı patlıcan salata (1 yk zeytin yağı ekstra)
Akşam 1 zeytinyağlı patlıcan
Ara 2 tereyağlı kahve
JaneRizzoli Bugün ketoyu makroları tutturdum 25te kaldı karb ama bence gayet iyi 2.güne göre yarın tartıma da yansır inşallah
Tadi eksimsi bir yesillik cesidi canim...Afiyet olsun, çok iyi. Kuzu kulağı mantar çeşidi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?