Kiiz 1 litre su icin. Icim yandi benimMini kaselerden cnm 2_3 yemek kaşığı vardır
Sağol abla bu ara cnm çok tatlı istiyor adetim yaklaştı ondan heralde yoksa tatliyla pek aram yokAfiyet sifa olsun...
Tatli duskunlugu yoksa, demek ki ihtiyac varmis...Sağol abla bu ara cnm çok tatlı istiyor adetim yaklaştı ondan heralde yoksa tatliyla pek aram yok
Sağol cnm başka ödül yapmam büyük ihtimal o bal kesti beniKiiz 1 litre su icin. Icim yandi benim
Yinede ödül diye saymiyorum
Aynen iyi olur valla ama çok cnm istemişti 2 haftadır tam diyet yaptım hiç bozmadım ondan yaniIyi afiyet olsun yapacak birşey yok
2 hafta kaçamak cezası verilsin sana
Hatta sana kürek cezası verilmeli daha iyi yakarsın
Aman dikkat edin canım oralarda da çok artmış hastalık bizde aynı valla evden çıkamıyoruz çoğu zaman evde geçiyo dediğin gibi sağlık olsunda gerisi önemöi değil. Oo çalışmak çok zor oluyordur sana da allah kolaylık versin canımIyiyim canim benim, bende ozledim sizleri
Hastalik cok artti kendimizi korumaya calisiyoruz.Sizler nasilsiniz?
Bir yandan memurluk sinavina calisiyorum, 2 cocuk, karantina nasil zor calisiyorum tahmin edersin canim
Ama saglik olsunda gerisi onemli degil..
Ne guzel iste buSağol cnm başka ödül yapmam büyük ihtimal o bal kesti beni
Sudan etkilenir derken banyoya girmeyi dusunmuyorsun dimi onunlaArrietty_ gezinti ve ev icindeki adimlarim 4000-5000 arasi oluyor. Bir kere merak ettim ev icinde de telefon cebimde gezdim. Ama kac kere dusurdum...
Adimsayar bileklik almak lazim. E o da sudan etkilenir.
FazlasıylaNe guzel iste bu
Haftaya kadar yeter o seker Sana
Yok sudan etkilenmiyor ben kullanıyorum ilk etapta ucuz bişey aldım bimden ama baya kullanışlı azcık daha biriktirip güzel bişi alayım bari dedimArrietty_ gezinti ve ev icindeki adimlarim 4000-5000 arasi oluyor. Bir kere merak ettim ev icinde de telefon cebimde gezdim. Ama kac kere dusurdum...
Mifit var bende suya dayanıklı tüm gün bileğimdeArrietty_ gezinti ve ev icindeki adimlarim 4000-5000 arasi oluyor. Bir kere merak ettim ev icinde de telefon cebimde gezdim. Ama kac kere dusurdum...
Galiba o benim dedigim de.Mifit var bende suya dayanıklı tüm gün bileğimde
Yağlama mı yaptın vaaayArrietty_ tosuncuk olmadan hemen evde adımlamaya başladım. Yarın büyüüüük bi adım vurgunu yapmayı planlıyorum.
Menümü yazayım
Sabah 2 köz kapya
Akşam kayseri yağlı ekmeği E English_teacherrr çok ağır bi yemekmiş ama çok güzelmiş
Sınavın bitişini de kutladım ve özüme döndüm bugün itibariyle
Güzel bi gün olmuş baklagili arada b12 ve proteinde almak için de yemek lazımmış ben karb olarak görmüyorum pek onları afiyet olsunBugunkü menüm
Sabah 5 kaşık kadar sucuklu melemen
Peynir ve 4 5 zeytin 2 nohutlu ekmek
Öğle normalde yemiyorum öğlenleri de bugun yiyesim tuttu 1 kase mercimek çorbası
Ara hc yağlı türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 4 5 kaşık kadar nohut yemeği etli 2 kaşık bulgur pilavı salata 2 kaşık yoğurt
Amaaan bugun ne dolu dolu geçmiş baya yemişim şimdi fark ettim
Arrietty_ @_Vera_
He başka karb almıyorum ya ekmek filan sanırım çok abartmıyorum demi zaten hergün bakliyatta yememGüzel bi gün olmuş baklagili arada b12 ve proteinde almak için de yemek lazımmış ben karb olarak görmüyorum pek onları afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?