Ben listede degildim canim, kaptanligi Zeynep kaptana devrettim.Çok teşekkür ederim canım sen mezun mu oldun
Sen eşinle sohbet et bugün yarın başlarızAslında gaza geldim şimdi kalkardım ayağa da adam kendine geldi biraz sohbet ediyor benimle hiç bozmayayım yarın tam gaz başlayacağım
Uyu uyu bu günleri daha bulamazsın vaktin varken bol bol uyuİnşallah olmaz gülüm. İyiyim şükür bende, çok yorgun hissediyorum kendimi, uykusuz kaldım bu hafta. Yarına öğlene kadar uyumak istiyorumbulantılar devam tam gaz hamd olsun
Şükür Özgem iyiyim. Sen nasılsın? Sınav hazırlıkların nasıl gidiyor?
Iyiyim bende cok sukur canim, tum hafta tatildi bizim burasi.Sinava calismaya devam gulum, toparliyorum konulari.İnşallah olmaz gülüm. İyiyim şükür bende, çok yorgun hissediyorum kendimi, uykusuz kaldım bu hafta. Yarına öğlene kadar uyumak istiyorumbulantılar devam tam gaz hamd olsun
Şükür Özgem iyiyim. Sen nasılsın? Sınav hazırlıkların nasıl gidiyor?
Kanki alabildiğim kadar atayım başlıyorum ✌Haydi kızlar ev yürüyüşü yapalım 5 bin adıma ne dersiniz??
Ben zaten şu an onu yapıyordumHaydi kızlar ev yürüyüşü yapalım 5 bin adıma ne dersiniz??
Cok sevindim gozunuz aydin canimBekledigimden iyi gecti arasin kontroludort gozle Pazartesi arkadaslarini görmek icin gun sayiyor.
Saol kaptanim. Bizi tutuyorsun dimi
Anammm ne yarısı buu
Sporda birinciler @sedulu & @Arrietty_
ikinciVaryemez & @Beklenen2 sizleride tebrik ederim
ucuncuCanTorun & @buketx sizleride tebrik ederim
cok güzel yaris cikardiniz.
Sporda aktif olmanin tartiyada yansidi
Adim yarisi
1.@Arrietty_
2.@Sedulu
3. @Melegimkorusun
Adim yarisinda hepiniz cok cabaladiniz. Tesekkurler
DUYURU 6. Takim ile bu hafta takimlar arasi yarisa katiliyoruz.
Her takimdan 10 kisi bu yarisa dahil olup takimimizi temsil edecek. Takim arasi yaris oldugu icin aktif uyelerin katilmasi zorunludur. Yarin basliyor ve haftaya Cuma gecesi 00.00 .da adim paylasimi yapilmalidirCumartesi hesap yapip bildirim yapacagiz.
Bu hafta takim ici yaris yok.
Ama spor puanlarinizi hesaplamaya , essiz bir sekilde devam ediyoruz.
Haydi kizlar göreyim sizi
@sedulu @Ceyhans @Melegimkorusun @Beklenen2 @Birgaripyolcu06 @_Vera_ @Tanssss @OzlemlerhayallarCanTorun esmeriiim Varyemez E English_teacherrr @nanekekik @buketx @Fasveyadem @Fulyaa21 @Sevimli85 @Onlymemeself
Adim yarisindasin. En onemli ve Kisaca ozet buAnammm ne yarısı buu
Ya bırı bana zorla spor yaptrsın nolur
10 sayfa gecmıs olmus okuyamadım yaa onemlı bısey varsa dıyıverın temızlıge gıresecegım sımdı
21 km bisiklet surme uzerine 30000 adim yapmayan da ne bileyim...21km bisikletimi surdum. Adim atmaya gececegim
Yarine hazirlik
30bin adimi zor atarim bu aksam21 km bisiklet surme uzerine 30000 adim yapmayan da ne bileyim...
Gercekten cok uzuldum.Kizlar etap sonuncusu olduk malesef..
Yaaa nası oldu o kaptanım yaaa inanmıyorum valla çok üzüldüm kendi adımaKizlar etap sonuncusu olduk malesef..
Yarından mı başlıyordu adım yarışı kaptanım21km bisikletimi surdum. Adim atmaya gececegim
Yarine hazirlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?