Cok dusuk eksilerdiNasıl ya bir çok kişide eksi vardı halbukiArrietty_
Ben gelemiyorum değil mi kaptanım alsan beni olmaz mı 1 şans versenCok dusuk eksilerdi
Ve esas listede cok az kisiyiz
Haftaya süresi dolanlari listeye almayi dusunuyorum..
Normalde ödül basariyi kutlamak icin, kacamaklari engellemek icin.Şahsi fikrimi yazmak istiyorum kusura bakmayın lütfen grup 1. Olana kadar ödül kaçamak yasak olsun bu bize bir ders olsun sonunculuk ne yaaaArrietty_
Kacamaklar, karbonhidratlar cok.Gercekten cok uzuldum.
Neden boyle oluyor?
Her hafta kacamak yapiliyor ya, iste onlar bence bir kac gun geriye donduruyor.
Cok mu gerekli?
En basta ondan vazgecilmeli...
Haklısın kaptanım çok birşey diyemiyorum ama sonunculuk çok kötü hepberaber söz verelim birbirimize en azından ilk 3 e girmeden ödül yapmayalımNormalde ödül basariyi kutlamak icin, kacamaklari engellemek icin.
Bu takimca ustesinden gelmemiz gereken birsey.
Sirf menu paylastim tamamdir degil olay malesef.
Bu Ilk nota bizde 6 haftadir var.
Arastirip donecegim Sana. Eski uyesin ve mezun olmussun daha önce. Ben kaptanliga daha 1 ay önce geldim. Comezim :)Ben gelemiyorum değil mi kaptanım alsan beni olmaz mı 1 şans versen
İnşallah olur kaptanım olursa yemin ederim yüzünü kara çıkarmayacağımArastirip donecegim Sana. Eski uyesin ve mezun olmussun daha önce. Ben kaptanliga daha 1 ay önce geldim. Comezim :)
Evet yarin basliyoeuzYarından mı başlıyordu adım yarışı kaptanım
İşte bunu anlamak lazım bence işin cidditiyetini yani sanal ortam burası demeden bir takım gibi hareket etmemiz gerekiyo bu sadece senin yada vera nın istemesiyle bişeleri yapmasıyla olacak iş değil canım takım ruhuna girmemiz gerekiyo hafta içi kaçamak yapmamamız gerekiyo krbh tı en aza indirmemiz gerekiyo sonuçta bu işi en başta kendimiz için yapıyoruz kimseye bi faydası yok kendimizden çokEvet yarin basliyoeuz
Bende cok uzgunum kizlar
Birde yeni geldim sanki beceremiyorum hissine kapiliyorum.
1 aydir cok kotu sonuclar aldik.
4. 5. Veya sonuncu olduk..
Ben nota var sildirmemiz gerek dedikce karbonhidratlar havada ucustu. Spor yapmayan veya cok az yapanlari nasil motive edecegim diye cabaliyoruz Vera ile.
Bu sirf kaptan ve kaptan yardimcisinin tek basina cozecegi birsey degil. Biz bir takimiz. Ve takimi birlikte kaldirmaliyiz
Ne güzel bi azminiz varrr maşallah bin kezİnşallah olur kaptanım olursa yemin ederim yüzünü kara çıkarmayacağım
Bende akşam akşam 5000 adım atamam derken 3000 oldu bileKıskandım puanları şimdi bende spora geçiyorum
Sanirim kilo vermeyi yeterince istemiyoruz...Evet yarin basliyoeuz
Bende cok uzgunum kizlar
Birde yeni geldim sanki beceremiyorum hissine kapiliyorum.
1 aydir cok kotu sonuclar aldik.
4. 5. Veya sonuncu olduk..
Ben nota var sildirmemiz gerek dedikce karbonhidratlar havada ucustu. Spor yapmayan veya cok az yapanlari nasil motive edecegim diye cabaliyoruz Vera ile.
Bu sirf kaptan ve kaptan yardimcisinin tek basina cozecegi birsey degil. Biz bir takimiz. Ve takimi birlikte kaldirmaliyiz
Galiba kaçamaklar bize daha cazip geliyor ama ne zaman kaçamaklara yönelecek olsam soyunup aynaya bakıyorum iki kat göbeğim löp löp bacaklarım geri mi gelsin vera diyorum kendimeSanirim kilo vermeyi yeterince istemiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?