Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şahsi fikrimi yazmak istiyorum kusura bakmayın lütfen grup 1. Olana kadar ödül kaçamak yasak olsun bu bize bir ders olsun sonunculuk ne yaaa Arrietty_
Normalde ödül basariyi kutlamak icin, kacamaklari engellemek icin.
Bu takimca ustesinden gelmemiz gereken birsey.
Sirf menu paylastim tamamdir degil olay malesef.
Bu Ilk nota bizde 6 haftadir var.

Gercekten cok uzuldum.
Neden boyle oluyor?
Her hafta kacamak yapiliyor ya, iste onlar bence bir kac gun geriye donduruyor.
Cok mu gerekli?
En basta ondan vazgecilmeli...
Kacamaklar, karbonhidratlar cok.
Spora motive etmeye calisiyoruz Oda olmuyor.
Su tablosu ile suyu cogaltalim istedik
Farkli spor yarislari. Ama katilim hem az hemde duzensiz.
Takim olarak dusunulmuyor sanki burasi.
Fikirlerede acigim. Sunu yapalim ozaman spor yaparim diyende yok.

Normalde ödül basariyi kutlamak icin, kacamaklari engellemek icin.
Bu takimca ustesinden gelmemiz gereken birsey.
Sirf menu paylastim tamamdir degil olay malesef.
Bu Ilk nota bizde 6 haftadir var.
Haklısın kaptanım çok birşey diyemiyorum ama sonunculuk çok kötü hepberaber söz verelim birbirimize en azından ilk 3 e girmeden ödül yapmayalım

Kizlar belki motivasyon olur.
6 yil kadar once, hareket kaabiliyeti cok az olan kayinvalidemi 0 kacamakla 2 ayda 7.5 kg zayiflattim.
Kadincagizin dizleri protezdi, buna ragmen hergun yuruyuse cikardim.
Koluna girdim, yavas yavas yuruttum.
Yasi o zamanlar 79'du...

Oluyor yani, diyet+spor ( ne yapabilirsek) kapilari aciyor...

Biraz sabir, cokca gayret.
Olacak, olmali!

Son düzenleme:
Yarından mı başlıyordu adım yarışı kaptanım
Evet yarin basliyoeuz
Bende cok uzgunum kizlar
Birde yeni geldim sanki beceremiyorum hissine kapiliyorum.
1 aydir cok kotu sonuclar aldik.
4. 5. Veya sonuncu olduk..
Ben nota var sildirmemiz gerek dedikce karbonhidratlar havada ucustu. Spor yapmayan veya cok az yapanlari nasil motive edecegim diye cabaliyoruz Vera ile.
Bu sirf kaptan ve kaptan yardimcisinin tek basina cozecegi birsey degil. Biz bir takimiz. Ve takimi birlikte kaldirmaliyiz

İşte bunu anlamak lazım bence işin cidditiyetini yani sanal ortam burası demeden bir takım gibi hareket etmemiz gerekiyo bu sadece senin yada vera nın istemesiyle bişeleri yapmasıyla olacak iş değil canım takım ruhuna girmemiz gerekiyo hafta içi kaçamak yapmamamız gerekiyo krbh tı en aza indirmemiz gerekiyo sonuçta bu işi en başta kendimiz için yapıyoruz kimseye bi faydası yok kendimizden çok

Sanirim kilo vermeyi yeterince istemiyoruz...

Sanirim kilo vermeyi yeterince istemiyoruz...
Galiba kaçamaklar bize daha cazip geliyor ama ne zaman kaçamaklara yönelecek olsam soyunup aynaya bakıyorum iki kat göbeğim löp löp bacaklarım geri mi gelsin vera diyorum kendime

10. Her gün mutlaka egzersiz yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğu için değil, kendi sağlımız için yapmalıyız.)

Mesela 10.kural
Herkes evde nerdeyse corona dan dolayi.. Gunde 30dk evde spor yapmaya vakit vardir. Bu kurali degistirip gayret degilde 30dk egzersiz / spor yapmaliya cevirecegim.
Ev isini spordan saymiyorum..

12. Listede olan ya da listede olmayip liste disi yarisan tum uyeler takimin başarısından sorumludur.

Bu ise es yarisinda hem esas liste hemde free listeden üyeler var. Birbirinizi saglikli beslenmeye, spor yapmaya ve kacamak yaptiginda ufak spor cezasi kesmeniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…