Çok teşekkür ederim azim vardır bende sadece son zamanlarda kendimi kaybettim şimdi burada yıllar öncesine döndüm ve çok pis gaza geldim beni gruba aldığınız için size minnettarımNe güzel bi azminiz varrr maşallah bin kez
Öyle valla ben kendi adıma çok zor verdim 23 kiloyu şuna bak bi bu kadar daha var hiç niyetim yok eskiye dönmeye o kadar zorluğu yaşadıktan sonraGaliba kaçamaklar bize daha cazip geliyor ama ne zaman kaçamaklara yönelecek olsam soyunup aynaya bakıyorum iki kat göbeğim löp löp bacaklarım geri mi gelsin vera diyorum kendime
Banada oyle geliyor..Sanirim kilo vermeyi yeterince istemiyoruz...
Bizi sectigin icin aslinda ben cok mutluyumÇok teşekkür ederim azim vardır bende sadece son zamanlarda kendimi kaybettim şimdi burada yıllar öncesine döndüm ve çok pis gaza geldim beni gruba aldığınız için size minnettarım
Ayyyyyy listeye girdim çok teşekkür ederim çok tamamdır sabah başlıyorumBizi sectigin icin aslinda ben cok mutluyum
Direk listeye girebiliyorsun canim.
Sana iyi gelecek burasi. Cok Kisa surede 12 kilonu vermissin daha önce. Yine yaparsin
Hadi gozun aydin.Ayyyyyy listeye girdim çok teşekkür ederim çok tamamdır sabah başlıyorum
Sen bu kadar istekli iken eminim cikarmazsin.Arrietty_ kaptanım yüzünü kara çıkarmayacağım
Tamamdır kaptanımSen bu kadar istekli iken eminim cikarmazsin.
Baktin ki zorlaniyorsun takima yaz hemen. Biz burda destek Olur care buluruz. O an hemen bir Squat Challenge patlatiriz
Ya cok guzel
Saol canımAfiyet olsunn
Afiyet olsun
Çok sağol canım evet hem doyurucu oluyor salata ile hemde sağlıklısüper bir gün olmuş balık çokk faydalı bende çok severim üstelik
ödül olsun bal en doğal ödül
çok güzel gün
merdanemle kovalarım seni tehlikeli saatleri maydanoz kemirerek geçirebilirsin şaka bi yana bende canım bişey çekince limonsıkaar yerim hemen keser ihtiyacımı
Iyi seyirler AblaHayirli geceler, Allah rahatlik versin kizlar...
Biraz da film keyfi...
Valla senin bu yazını okuyup da gaza gelmeyen de ne bilim ablaKizlar kilo vermede ne tek basina diyet, ne tek basina spor tam sonuc vermiyor...
Ornek esim.
Martin basindan itibaren ciddi yuruyusler yapmaya basladi, diyet yapmadi...
7 ayda 8 kg verebildi. Ki gunluk adim sayisi 17000 falan oluyordu.
Son iki aydir da benimle birlikte diyete basladi.
Yuruyusu azaltti.
Gunde 45 dakikaya dusurdu.
2 ayda 9 kg verdi.
Esim 61 yasinda, 110 kg'dan 93 kg'a dustu...
Isteyince gercekten oluyor.
Ki sizler cok gencsiniz, cok sukur sagliklisiniz.
Bosuna tasimayin onca yuku. Kemiklerinize yazik...
O beden size daha yillarca hizmet edecek.
3 yildir tasidigim 30 kg fazlalik, bana cok agir geldi.
Yipratti...
Hergun Allah'a dua ediyorum, diyetten ve spordan tamamen uzaklasacak sekilde yeniden hastalanmayayim diye...
Gencliginizin ve bedenlerinizin kiymetini bilin.
Sabredin ve gayret edin, olacak...
Bende 5 te kalkıyor um işe gitmek için ama şu karantina da onu bile özledim evde olmak çok kötü ya bu ne hep aynı şeyler hiç bitmiyor ki benim hayalim ev hanımı olmak tı vazgeçtimYa cok guzel
Bende Abs sit up u yapip paylasacagim günün ozetini
Birde leslie olsa, dusun o adim sayisini.
Kizlar ben sabah 5 de kalkiyorum yuruyus icin.. Isteyen vakit bulur
2 cocugum var birde 5 ve 8 yasinda. Kizim cok anneci. Ama yinede vakit buluyorum..
Ben hala ise gidiyorum. Iznim bitiyor Sali. 7.30 da is basi yapmam lazim. Ben 6da cikip yuruyecegimBende 5 te kalkıyor um işe gitmek için ama şu karantina da onu bile özledim evde olmak çok kötü ya bu ne hep aynı şeyler hiç bitmiyor ki benim hayalim ev hanımı olmak tı vazgeçtim
Servis ile gidip geliyorum kapıdan alıp bırakıyor ne yaparsam evde yapacağım çalışmak harika bir şey gerçektenBen hala ise gidiyorum. Iznim bitiyor Sali. 7.30 da is basi yapmam lazim. Ben 6da cikip yuruyecegim
Bende biraz evde kalsam diyordum ama su 2 hafta cok geldi. Gecen haftasonu ise gittim. Ah ne guzelmis ise gitmek. Kafa dagitiyor insan resmen.. Evde surekli is is,bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?