Yarın bende ton balığı yicektim ama haftada 3 gün balık fazla gelir diye vazgeçtim. Canımı çektirdin kızzz senin menüler in çok lezzetli oluyor domates çorbası felan neyi çok seviyorsam onu yapıyorsun hahahaha maşallahSaol canım
Çok sağol canım evet hem doyurucu oluyor salata ile hemde sağlıklı
Bısey dıyımmı evde step yapıyorum bazen korıdorda yuruyorjm adım sayar işlemıyor onu nedense ama sözzz yuruyus yapıcam madem yarıstayz 10 bın adım kac dk sürerAdim yarisindasin. En onemli ve Kisaca ozet bu
Herkesden aktif katilim bekliyorum. 10 bin alti yapmayinciddiyim
Evde bısıklet mı var senın faydası varmı bende alayımmı21km bisikletimi surdum. Adim atmaya gececegim
Yarine hazirlik
Harikasin Ayse@_Vera_ canım 5000 adıma tamamladım oğluşu da yatırdım şimdi dinlenme vakti bana daiyi geceler herkese
Uzak mi is yeri? Benim is yeri 25dk suruyor yürümem. Xtra yuruyecegim :)Servis ile gidip geliyorum kapıdan alıp bırakıyor ne yaparsam evde yapacağım çalışmak harika bir şey gerçekten
Baska adim sayar programi yuklemeyi denedin mi canim? Ayarlarda da sorun olabilir.U
Bısey dıyımmı evde step yapıyorum bazen korıdorda yuruyorjm adım sayar işlemıyor onu nedense ama sözzz yuruyus yapıcam madem yarıstayz 10 bın adım kac dk sürer
Evet 1 ay önce aldim.Evde bısıklet mı var senın faydası varmı bende alayımmı
Evet bugün sabah temizlik yapınca leslie ye vakit kalmadı ama yarın hem 3 mile hem de bol adım planlıyorum bakalımYa cok guzel
Bende Abs sit up u yapip paylasacagim günün ozetini
Birde leslie olsa, dusun o adim sayisini.
Kizlar ben sabah 5 de kalkiyorum yuruyus icin.. Isteyen vakit bulur
2 cocugum var birde 5 ve 8 yasinda. Kizim cok anneci. Ama yinede vakit buluyorum..
Aslında girmeyi çok isterim ama verecek az kilom kaldı bundan sonrası böyle hızlı gitmeyebilir 1ileri 2 geri böyle oluncada faydamdan çok zararım olacağını düşünüyorumCeyhans canim haftaya cuma deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? :)
Esas listenin sorumluluklari, liste disinda kilo vermekten fazla..
Her hafta olabildigince kilo verip, takim adina yarismak gerekiyor, duzenli menu bildirimleri gerekiyor, aktif olarak takima katilim gerekiyor. Gözlemledigim kadari ile sen gayet aktif ve bildirimlerini eksizsiz paylasiyor, her hafta cok guzel eksi ile geliyorsun.
Listeye girdigin tarihten itibarende 2 ay izin alamiyorsun.
Tum bu kurallari kabul edersen listeye dahil edelim canim, fakat listeye girmek mecburi degil, dilersen hedefine ulasana kadar liste disinda da kilo verebilirsin. Ama takim icin gir derim
Senden haber bekliyorum
Hımm anladım canımBen listede degildim canim, kaptanligi Zeynep kaptana devrettim.
Artık leslieleri kapıştırırız3 mile leslie yapıldı çoook özlemişimmm
Bende sabah yuruyus sonra Öglen cocuklar ile orman yuruyusune. P90x3 e de baslama sözü verdim kendime. Onuda yapacagim.Evet bugün sabah temizlik yapınca leslie ye vakit kalmadı ama yarın hem 3 mile hem de bol adım planlıyorum bakalım
Tamam canim nasil istersenAslında girmeyi çok isterim ama verecek az kilom kaldı bundan sonrası böyle hızlı gitmeyebilir 1ileri 2 geri böyle oluncada faydamdan çok zararım olacağını düşünüyorum
3 mile leslie yapıldı çoook özlemişimmm
Aman hic risk e atmaya degmez ozamanArrietty_ işyerim uzak çok uzak servisi kaçırırsam 2.5 saat sürer fena
Sadece adım mi sayilacak diger sporlar sayilmayacak mi
Sporda birinciler sedulu & @Arrietty_
ikinciVaryemez & B Beklenen2 sizleride tebrik ederim
ucuncu @CanTorun & @buketx sizleride tebrik ederim
cok güzel yaris cikardiniz.
Sporda aktif olmanin tartiyada yansidi
Adim yarisi
1.@Arrietty_
2.@Sedulu
3. @Melegimkorusun
Adim yarisinda hepiniz cok cabaladiniz. Tesekkurler
DUYURU 6. Takim ile bu hafta takimlar arasi yarisa katiliyoruz.
Her takimdan 10 kisi bu yarisa dahil olup takimimizi temsil edecek. Takim arasi yaris oldugu icin aktif uyelerin katilmasi zorunludur. Yarin basliyor ve haftaya Cuma gecesi 00.00 .da adim paylasimi yapilmalidirCumartesi hesap yapip bildirim yapacagiz.
Bu hafta takim ici yaris yok.
Ama spor puanlarinizi hesaplamaya , essiz bir sekilde devam ediyoruz.
Haydi kizlar göreyim sizi
sedulu Ceyhans @Melegimkorusun B Beklenen2 @Birgaripyolcu06 @_Vera_ @Tanssss @Ozlemlerhayallar @CanTorun esmeriiim Varyemez @Sivaskayseri @nanekekik @buketx @Fasveyadem @Fulyaa21 @Sevimli85 @Onlymemeself
Tmm cnm katılırım elbette zaten hergun yürüyorum buraya yazmaktanda zevk alıyorum seve seve varımBende sabah yuruyus sonra Öglen cocuklar ile orman yuruyusune. P90x3 e de baslama sözü verdim kendime. Onuda yapacagim.
6. Takimi yenmemiz lazim.
Tamam canim nasil istersen
Adim yarisinda katkida bulursun ama. Mecbuuur
Ya rahatlamissindir
Aman hic risk e atmaya degmez ozaman
Adım sayımızı resimli mi atacağızGünün ozeti
Tek ogun oldu malesef
Ama ac degilim. Baya gec yaptim Ilk ogunu
Eki Görüntüle 2729347
Su 2 L
Spor
1 saat bisiklet 420 P
20 Abs sit up 60 P
10 Squat 30
100 powerband ile ic bacak 300
Adim 9.786 = 489 puan
Toplam 1299
@_Vera_
Leslie yapsak adim olarak sayiliyor muAdim yarisindasin. En onemli ve Kisaca ozet bu
Herkesden aktif katilim bekliyorum. 10 bin alti yapmayinciddiyim
Sayiliyor canimLeslie yapsak adim olarak sayiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?