Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saol canım

Çok sağol canım evet hem doyurucu oluyor salata ile hemde sağlıklı
Yarın bende ton balığı yicektim ama haftada 3 gün balık fazla gelir diye vazgeçtim. Canımı çektirdin kızzz senin menüler in çok lezzetli oluyor domates çorbası felan neyi çok seviyorsam onu yapıyorsun hahahaha maşallah

@_Vera_ canım 5000 adıma tamamladım oğluşu da yatırdım şimdi dinlenme vakti bana da iyi geceler herkese
Harikasin Ayse
Iyi geceler canim
Servis ile gidip geliyorum kapıdan alıp bırakıyor ne yaparsam evde yapacağım çalışmak harika bir şey gerçekten
Uzak mi is yeri? Benim is yeri 25dk suruyor yürümem. Xtra yuruyecegim :)
Belki sende servis gelmeden 30dk cikip biraz yuruye bilirsin
U

Bısey dıyımmı evde step yapıyorum bazen korıdorda yuruyorjm adım sayar işlemıyor onu nedense ama sözzz yuruyus yapıcam madem yarıstayz 10 bın adım kac dk sürer
Baska adim sayar programi yuklemeyi denedin mi canim? Ayarlarda da sorun olabilir.
Telefonun ne marka?

Evet bugün sabah temizlik yapınca leslie ye vakit kalmadı ama yarın hem 3 mile hem de bol adım planlıyorum bakalım

Aslında girmeyi çok isterim ama verecek az kilom kaldı bundan sonrası böyle hızlı gitmeyebilir 1ileri 2 geri böyle oluncada faydamdan çok zararım olacağını düşünüyorum

Evet bugün sabah temizlik yapınca leslie ye vakit kalmadı ama yarın hem 3 mile hem de bol adım planlıyorum bakalım
Bende sabah yuruyus sonra Öglen cocuklar ile orman yuruyusune. P90x3 e de baslama sözü verdim kendime. Onuda yapacagim.
6. Takimi yenmemiz lazim.

Aslında girmeyi çok isterim ama verecek az kilom kaldı bundan sonrası böyle hızlı gitmeyebilir 1ileri 2 geri böyle oluncada faydamdan çok zararım olacağını düşünüyorum
Tamam canim nasil istersen
Adim yarisinda katkida bulursun ama. Mecbuuur
3 mile leslie yapıldı çoook özlemişimmm
Ya rahatlamissindir
Arrietty_ işyerim uzak çok uzak servisi kaçırırsam 2.5 saat sürer fena
Aman hic risk e atmaya degmez ozaman

Sadece adım mi sayilacak diger sporlar sayilmayacak mi

esmeriiim
Bisiklet kullandım yıllar önce çok faydalı
Diz problemin yoksa imkanın varsa hiç durma
Bacak ve de özellikle karın kaslarını çalıştırmada
çok faydasını görürsün

Hedeflediğim kiloya ulaşıp o kiloyu yaklaşık 8 9 sene korudum
Bisikleti de kullanmayıp kiler odasına koymuştum bir arkadaşım kilo vermeye karar vermişti ben de kullanmadığım için arkadaşıma verdim

Tmm cnm katılırım elbette zaten hergun yürüyorum buraya yazmaktanda zevk alıyorum seve seve varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…