Kacamak yapanlara cezalar verilsin bnce 2 gun icinde cezalar yapilmazsa 2 kati ceza verilsinEvet yarin basliyoeuz
Bende cok uzgunum kizlar
Birde yeni geldim sanki beceremiyorum hissine kapiliyorum.
1 aydir cok kotu sonuclar aldik.
4. 5. Veya sonuncu olduk..
Ben nota var sildirmemiz gerek dedikce karbonhidratlar havada ucustu. Spor yapmayan veya cok az yapanlari nasil motive edecegim diye cabaliyoruz Vera ile.
Bu sirf kaptan ve kaptan yardimcisinin tek basina cozecegi birsey degil. Biz bir takimiz. Ve takimi birlikte kaldirmaliyiz
1 mil leslie kac adim sayiliyor ona gore yaparsak adim olarak yazalim canimSayiliyor canim
Adim sayar saat veya tel e program yukleyip cebinizde bulunsun. Evde yurudugun. Merdiven in cik yaptigin bile sayiliyor
Syilacak canim onlarda. Bireysel yarisiyorsunuz obur yaptiginiz sporlar daSadece adım mi sayilacak diger sporlar sayilmayacak mi
Simdi Zipzip kaptana soruyorum. O kismi hic konusmadik. Duyuru ile dönüs yapacagimAdım sayımızı resimli mi atacağız
Guzel fikirKacamak yapanlara cezalar verilsin bnce 2 gun icinde cezalar yapilmazsa 2 kati ceza verilsin
3 mile leslinin dışındaKahvaltı
2 yumurta
1.5 kk peynir
3 zeytin
1/2 kase domates suyu (1 yk zeytin yağı koydum)
1.5 dilim ekmek
1 fincan çay
Ara öğünler
1fincan çay
1bardak süt (1 tatlı kaşığı keçi boynuzu tozu)
Akşam
2 kepçe mercimek yemeği
1 bardak ayran
Tere
3 lt su
1mile lesli
Ah kıyamam pek mini afiyet olsun canım
Sagol canim bnmAh kıyamam pek mini afiyet olsun canım
Vayyy cift puan diyosunIyi geceler kizlar
Sabah tekrar Duyuru yapacagim adim yarisi hakkinda
Siz programlari yukleyip hazir olun
. Apartman da merdiven inin cikin. Hem adim hemde merdiven cikma puani kaparsiniz ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?