Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Inanirim yetisemediginize. Evet havalar cok sogudu cocuklar ile zor.
2x ikiz ile aktfisinizdir diye bence evde kolay tamamlarsiniz 10bini :) Bende sonlari tamamlamak icin apartmanda merdiven inip cikmayi dusunuyorum. Telefona bakmadan ciktim bugun 70 adim diye saydim
Pazartesi gün icinde bildirim yapip Cuma hedefi belirleye bilirsin kendine. Veya cuma belirlersin. Ne kadar verdigine göre hedef koymak isteye bilirsin

İnşaallah teşekkür ederiz

Seren diye bi arkadaş var, tıklıyım dedim, en son 8 kasımda girmiş. Var mı listede . Düzenledim diyince girip bakayım dedim, ismim var mı diye listedışı altta yazıyor ya, tesadüf baktım da

Cok sasirttin beni Varyemez . Sabah sabah ne harika sayi bu böyle
Su miktarinda oyle. Ben geride kaldim biraz su kisminda.Iyi hatirlattin .
Liste yapiyor bir yandan da bakmadan edemiyorum :d
Daha az once gorusuruz dedim
Ne yapayım kaptan akşamdan beri kendime ödül veriyorum ben bardak bardak su içiyorum
Kızlar tatlılardan bitterlerden kek kurabiyen bahsediyor ben üzerlerine su içiyorum
Içimde çamaşır makinası çalışıyor demekki kirler yani gramlar çıkmış

Akşam kırmızı odadaki Selvi hanım karakteri de pastalar börekler poğaçalar kurabiyeler sıraladı
Ben tv karşısında hem lesli yaptim
Onların üzerine de su içtim

Olmasın mı o kadarlık

Bence illaki olur diye düşünüyorum

Ben söyle birsey okumustum
10bin adim kiloyu koruyor ve saglikli olmayi sagliyor
16bin adim üstü ise kilo vermeye.
Ben söyle düsünüyorum. 4 bini ayni anda atilinca nabiz daha cok yükseliyor yag yakimi yükseliyor . Böylece ara ara yuruyup 4bin yaptigin sayi ile farklidir vucud da ki yakim

Müziği açıp karşısında lesli yapıyorum adım sayar programını açıyorum
Hatta benimkini adımdan ziyade koşu olarak algıladı diye uyardı
Süpersin valla bende şimdi adım olarak 5000 e tamamlayım oğlanı uyutup leslie yapcam üstüne eklerim adımları

Şimdi ben evin içinde atıyorum adımlarımı faydası olur demi yaa
Olur tabii ki
Zipzip kaptan 10bin attigi hafta kilo verme sayisi daha yuksek oldugunu soyledi. Hergun 10bin yapmis.
Bende bu hafta daha cok adim attim. 3 haftadir 300gr veriyordum. Bu hafta 500 gr verdim

Demi bende öyle düşündüm ara ara 4000 adımla bir anda yapılan farklı olur elimden geldiğince üst üste yapmaya çalışacağım

Olur tabii ki
Zipzip kaptan 10bin attigi hafta kilo verme sayisi daha yuksek oldugunu soyledi. Hergun 10bin yapmis.
Bende bu hafta daha cok adim attim. 3 haftadir 300gr veriyordum. Bu hafta 500 gr verdim
Ama işte sen yürüyüşe gidiyosun ya ben evde bi 1000 yapıyorum bi işe bakıyorum 3000 yapıyorum oturuyorum farklı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…