Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar

DUYURU 6. Takim ile bu hafta takimlar arasi Adim yarisina katiliyoruz.

Her takimdan 10 kisi bu yarisa dahil olup takimimizi temsil edecek. Takim arasi yaris oldugu icin uyelerin katilmasi zorunludur. Yarin basliyor ve haftaya Cuma gecesi 00.00 .da adim paylasimi yapilmalidir Cumartesi hesap yapip bildirim yapacagiz.
Günde 10bin adim tamammayiniz
Bu hafta takim ici yaris yok.
Ama spor puanlarinizi hesaplamaya , essiz bir sekilde devam ediyoruz

Gün sonu fotografli adim paylasmayi unutmayin

Haydi kizlar göreyim sizi

sedulu Ceyhans Melegimkorusun B Beklenen2 Birgaripyolcu06 @_Vera_ @Tanssss @Ozlemlerhayallar CanTorun esmeriiim Varyemez E English_teacherrr @nanekekik buketx @Fasveyadem @Fulyaa21 @Sevimli85 @Onlymemeself
pamukskr

Son düzenleme:
Düzenleme
Bugun basliyor Yaris. Yarin yazisi hata

Gunaydin kizlar

DUYURU 6. Takim ile bu hafta takimlar arasi Adim yarisina katiliyoruz.

Her takimdan 10 kisi bu yarisa dahil olup takimimizi temsil edecek. Takim arasi yaris oldugu icin uyelerin katilmasi zorunludur. Bugün Cumartesi basliyor ve haftaya Cuma gecesi 00.00 .da adim paylasimi yapilmalidir Cumartesi hesap yapip bildirim yapacagiz.
Günde 10bin adim tamammayiniz
Bu hafta takim ici yaris yok.
Ama spor puanlarinizi hesaplamaya , essiz bir sekilde devam ediyoruz

Gün sonu fotografli adim paylasmayi unutmayin

Haydi kizlar göreyim sizi

sedulu Ceyhans Melegimkorusun B Beklenen2 Birgaripyolcu06 @_Vera_ @Tanssss @Ozlemlerhayallar CanTorun esmeriiim Varyemez E English_teacherrr @nanekekik buketx @Fasveyadem @Fulyaa21 @Sevimli85 @Onlymemeself
pamukskr

Günaydın arkadaşlar bende aranıza katılıp motive olarak kilo vermek istiyorum.
1,60 boyundayım doğum sonrası kalan kilolarımı vermek istiyorum.63 kilo ile hanile kalmıştım 99 kilo ile doğum yaptım ikizlerime.Şuanda 70 kiloyum hedefim 60 kilo.Yaptığım belirli bir diyet yok sadece beyaz ekmek yemiyorum pilav makarna tatlı çikolata tarzı şeyler yemiyorum spor olarak sadece bisiklet sürebiliyorum ve 2 kere ikizlerim olduğu içinde sürekli hareket halindeyim zaten hiperaktifte bir insanım.1 sene oldu doğum yapalı ve havalar burada soğuk olduğu için yürüyüş yapma şansım yok.Evde bisiklet sürebiliyorum ancak.Önerilerinze açığım ve bu kalan son 10 kiloyu vermeye kararlıyım.

Hosgeldin aramiza hayal_22
Ben Zeynep 33 yasindayim takim kaptaniyim. Yurtdisinda saglik calisaniiyim. Suan izinli oldugum icin sIk sIk burdayim :)

Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz.
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz. Bu hafta baska bir takim ile adim yarisimiz var. Senide aktif görmek isterim bu konuda. Böylece kaynasmisda oluruz
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceksin :)
Ilk sayfada ki Ilk post da kurallarimiz var. Ayrica katilim formu. Onlari okumani Rica edecegim

Sorun Varsa herzaman sorabilirsin

Ikiz annesi olmak cok yorucudur

Merhaba sayfanın başındaki kuralları okudum evet elimden geldiğince kurallara uyum sağlamaya çalışıcam.Belçika’da yaşıyorum Türkiye saati ile aramızda 2 saat fark var umarım şaşırmam yada unutmam.
İlk ikizlerim 5 yaşındalar 1 kız 1 erkek
İkinci ikizlerim 1 yaşındalar onlarda 1 kız 1 erkek
Çocuklar ev işleri derken elimden geldiğince burada aktif olmaya çalışıcam ama pazartesiden itibaren o 10 kiloyu vermeye daha istikrarlı başlıycam siz beni listeye alın lütfen ben önce kendime ispatlamak istiyorum çünkü isteyince başarabileceğimi.İlk ikizlermin doğumundan sonrada 39 kiloyu kendi uğraşlarımla vermiştim.

Merhaba hoşgeldiniz aramıza maşallah 2 tane ikiz valla işiniz zordur

Süper ya Allah bağışlasın evlatlarını

Ya önce dogrumu anladim dedim. Dogru anlamisim. 2 defa ikiz annesi olmak
Cok yogun ve aktif geciyordur gununuz.
Ben inaniyorum kalan 10kilonuzu da cok cabuk birlikte verecegimize. Masallah ne azimlisiniz böyle
Yaris ve menü bildirim e ekleniyorsun canim. Telefonunda adim sayar programi yoksa indirmeni tavsiye ederim. Veya adim sayar Saatin varsa kullan.
Benim de bisikletim var evde. Su ara adim ve bisiklet yapabiliyorum sadece spor olarak.
Bende 2 saat gerideyim Turkiyeye gore. Danimarkadayim bende. Ben sabah erkenden paylasiyorum. Boylece karisiklik olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…