Keşke bıraksalar da uyusamUyu uyu bu günleri daha bulamazsın vaktin varken bol bol uyuallah iyilik versin canım sağlıkla gelsin inşallah
Allah zihin açıklığı versin gülüm sen bu işin üstesinden gelirsinIyiyim bende cok sukur canim, tum hafta tatildi bizim burasi.Sinava calismaya devam gulum, toparliyorum konulari.
Bebis nasil?
neden böyle oldu ki kaptanımKizlar etap sonuncusu olduk malesef..
Dün bugün biraz daha iyi gibiyim canım, iyiyim demeye de korkuyorum
Izinde o :)Seren diye bi arkadaş var, tıklıyım dedim, en son 8 kasımda girmiş. Var mı listede . Düzenledim diyince girip bakayım dedim, ismim var mı diye listedışı altta yazıyor ya, tesadüf baktım da
Canım nasılsın?Çok teşekkür ederim canım
Allah şifa versin inşallah annen en kısa zamanda toparlanır. Hayırlı haberlerini alırsın inşallahÖyle motive öyle motiveydim hastahanede kötü haberler geldi annem gece kötü olmuş elim kolum kalkmıyor
Karantina dayım dışarı çıkamıyorum kendimi toparlayıp kalkmaya çalışıyorum of allahım tam kendime geleyim dedikçe
İnşallah güzel haberler alırsın canım inşallah çok geçmiş olsunÖyle motive öyle motiveydim hastahanede kötü haberler geldi annem gece kötü olmuş elim kolum kalkmıyor
Karantina dayım dışarı çıkamıyorum kendimi toparlayıp kalkmaya çalışıyorum of allahım tam kendime geleyim dedikçe
Çok şükür elhamdulillah iyimCanım nasılsın?
Allah şifa versin inşallah annen en kısa zamanda toparlanır. Hayırlı haberlerini alırsın inşallahAllah büyük
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinÖyle motive öyle motiveydim hastahanede kötü haberler geldi annem gece kötü olmuş elim kolum kalkmıyor
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşÖyle motive öyle motiveydim hastahanede kötü haberler geldi annem gece kötü olmuş elim kolum kalkmıyor
Allah’ım sen ne büyüksünÇok şükür elhamdulillah iyimtekrar hamile kalmışım inşallah bu sefer iyi gideriz sen nasılsın?
Çoookk teşekkür ederim canımın içi çoookk sağoll Allah razı olsunAllah’ım sen ne büyüksünGözün aydın canım, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah her şey güzel olur sizin için. Valla çok sevindim hamd olsun iyiyim bende.
İnşallah canım inşallah Allah razı olsunHyt-123 gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah acil şifa versin. Şimdi nasıl, iyidir inşaallahÖyle motive öyle motiveydim hastahanede kötü haberler geldi annem gece kötü olmuş elim kolum kalkmıyor
Teşekkür ederim ilgin için tekrar ameliyat olabilir dediler bekliyoruzpamukskr simdi durumu nasıl annenizin bir gelişme var mi ? Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım tekrar ameliyat olabilir dediler bekliyoruzAllah acil şifa versin. Şimdi nasıl, iyidir inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?