Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amma kalabalıkmışız hemi kaptanım bende sanah kalktım 1000 adım olsun oturayım 2000 adım olsun oturayım derken 4000 oldu evde şimdiden

İyiyim teşekkür ederim. Yarışmaya listede olmayanlar da katılabiliyor mu? Koşu bandında yürüyünce adım sayısı çok olmuyor maalesef. Ama sayı eksikse tamamlansın diye katılabilirim.

Amma kalabalıkmışız hemi kaptanım bende sanah kalktım 1000 adım olsun oturayım 2000 adım olsun oturayım derken 4000 oldu evde şimdiden
Aslinda daha var ama uzun sureli izindeler o kizceler :kk200:
Ya ne sevindim boyle cabaladigini görünce. Mutlulukdan agliyacagim okadar yani .
6. takim bizi yenecegine cok emin

İyiyim teşekkür ederim. Yarışmaya listede olmayanlar da katılabiliyor mu? Koşu bandında yürüyünce adım sayısı çok olmuyor maalesef. Ama sayı eksikse tamamlansın diye katılabilirim.
Tabii ki canim. Takimda olan bütün üyeler katilabiliyor
sonra hesaplamayi TOP 10 dan yapacagiz. Karsi takim cok kalabalik. Anca böyle cözüm bulabildik
Niye cok olmasin. 1 saat yurursen 8bin filan olur :) Olmaz mi ki?
Takimda olan herkesi etiketledim ki katilin diye

Aslinda daha var ama uzun sureli izindeler o kizceler :kk200:
Ya ne sevindim boyle cabaladigini görünce. Mutlulukdan agliyacagim okadar yani .
6. takim bizi yenecegine cok emin
Yaaa görüyo musun sen kızçeleri onlar emin oladursun görürler kim kazanıyo

Kizlar söyle bir bakalim kim listede
Kimin listeye girmesi yakindir ,izinli vs diye
buketx @Onlymemeself bu haftada yeterince aktif olursanir haftaya esas listeye girebiliyorsunuz
***4.Takım 703.Etap***

Arrietty_ (65.05///%)
Sivaskayseri (100.1///%)
Ozlemlerhayallar (66.5///%)
Birgaripyolcu06 (79.6///%)
Beklenen2 (68.7///0%)
sedulu (75.7///%)
pamukskr (68.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 26. 11.2020, baslangic kilosu : 68 hedef: 60

4. Takım ortalaması: %

**Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 703. Etap***

hayal_22 (70///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 28. 11.2020, baslangic kilosu : 70, hedef: 60
fasveyadem (91.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 24. 11.2020, baslangic kilosu : 91, hedef: 54
buketx (76.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 17. 11.2020, baslangic kilosu : 78.1, hedef: 68
Sevimli 85 (96.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 24.11.2020, baslangic kilosu : 99.6, hedef: 70

Fulyaa21 (68.0///%) Yeni üye, baslangic tarihi 24.11.20, baslangic kilosu 68, Hedef 52.0
Onlymemeself (135.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 14.11.2020, baslangic kilosu : 137.0 , hedef: 75

**Citir mi Citirlar (Izinli üyeler) 703. Etap***

Melegimkorusun (70. 4///%) 682. etapta izne ayrılan üye geri döndü.
esmeriiim (62.4//%) Yeni üye, başlangıç tarihi 31.05.2020,başlangıç kilosu:66.1,hedef:59
Smneapdullah (72.3///%)700.etap 72.3 kg da bildirimsiz sağlık iznine ayrıldı.
_Vera_ (66.6///%) 700. Etap da 66.2 kg ile izne ayrildi. 1.izin hakki

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 703. Etap***
Ceyhans (66.3///%)
ozrengin (76.4///%)

CanTorun (85.5///%)
JaneRizzoli (63.1///%)
Nanekekik (82.6///%)

NOT : Aktif olan free listede ki kizlari ekledim sadece

Son düzenleme:
Merhaba dün bana özelden de yazmışsınız ama dün çok yorucu bir gündü uyuyakalmışım kaptanımız size gereken bilgileri vermiş ben de takım kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım

Önümüzdeki cuma ya da ondan sonrakinde dönücem Zeynepcim
Sınavlar falan derken hiç beslenmeme dikkat edemiyorum maalesef

Merhaba hoşgeldiniz aramıza maşallah 2 tane ikiz valla işiniz zordur
Hoş buldum 2 ikiz zor evet ama bir arada büyüyorlar işte.Gurbette yalnız elimden geldiğinin en iyi şeklinde büyütmeye çalışıyorum.Yeterki sağlıklı ve imanlı olsunlar rabbimden başka ne isterim.

Yarım saatte 2500 adım anca ediyor maalesef tempo yüksek ama adım sayısı az oluyor. Leslie tarzı yürüyüş yapar evde hergün 10 bin adımı tamamlar hergün bildirim yaparım

Çok şükür elhamdulillah çok iyiyim iki gün önce aniden kanamam oldu azıcık bebeği kaybedeli 2 .5 hafta olmuştu doktorumu aradım gel dedi gittim kan verdi korunmadın hiç demi dedim yok çok kötü süreçlerden geçtim hiç düşünmedim bile dedim hamilesin tekrardan dedi daha çok yeni kan değerim 10 çıktı yükselmesini bekliyoruz işte hiç beklemiyordum çok süpriz oldu bu kadar kötü günün ardından mucize oldu bana

evet doğru anladınız hatta 2. İkizlerimden sonra az kalsın 3.de olacaktı aman aman rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah.telefonumda adım sayar var evet ama yürüyüş çok yapamıyorum havalar çok soğuk bebeklerimle çıkamıyorum ve bebeklerimi bırakabileceğim kimsemde yok burada.Ama yinede aktif hale getiricem programı merdiven var evimde bol bol merdiven inip çıkıcam zaten gün boyu ayaktayım akşamlarıda bisiklet sürücrm.Bakalım pazartesiden iyibarek kaç günde vericem o 10 kiloyu.İllaki vericem allahın izniyle ama kaç gün sürecek bakalım

Evetttt ya doktor da şaşırdı ama ben bebeğimi kaybedeli 2.5 hafta belki 3 hafta oldu aniden azıcık kanamam oldu yerleşme dedi hiç bellemiyordum kan değerimin yükselmesini bekliyoruzz ama bu sefer çok iyi his ediyorum herşey iyi olucakk

Ne güzel haber bu. Dikkat et kendine.Üzme kendini yok yere
Saglicakla al kucagina fasülyeni

Hayırlı olsun tekrar canım inşallah bu sefer istediğin gibi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…