Amma kalabalıkmışız hemi kaptanım@Onlymemeself canim nasilsin? Kac gundur yoksun. Bosanma süreci basladimi?
Hyt-123 sen nasil oldun canim?
fyzanur cok özlettin kendini
Hyperborea17 umarim iyisindir sende. Kafani dagita bildin mi biraz?
JaneRizzoli ne zaman dönüyorsun aramiza? :)
K Kafademi cikabildin mi dün yürüyüse?
G Gulumsehayata85 seninde pek sesin cikmadi. Umarim hersey yolundadir
Mucizemsn karistirdim herhal yuruyus konusunda :)) Sen nasilsin ?
Anonimmm G GCA kizlar siz nasil oldunuz?
İyiyim teşekkür ederim. Yarışmaya listede olmayanlar da katılabiliyor mu? Koşu bandında yürüyünce adım sayısı çok olmuyor maalesef. Ama sayı eksikse tamamlansın diye katılabilirim.@Onlymemeself canim nasilsin? Kac gundur yoksun. Bosanma süreci basladimi?
Aslinda daha var ama uzun sureli izindeler o kizceler :kk200:Amma kalabalıkmışız hemi kaptanımbende sanah kalktım 1000 adım olsun oturayım 2000 adım olsun oturayım derken 4000 oldu evde şimdiden
Tabii ki canim. Takimda olan bütün üyeler katilabiliyorİyiyim teşekkür ederim. Yarışmaya listede olmayanlar da katılabiliyor mu? Koşu bandında yürüyünce adım sayısı çok olmuyor maalesef. Ama sayı eksikse tamamlansın diye katılabilirim.
Yaaa görüyo musun sen kızçeleri onlar emin oladursun görürler kim kazanıyoAslinda daha var ama uzun sureli izindeler o kizceler :kk200:
Ya ne sevindim boyle cabaladigini görünce. Mutlulukdan agliyacagim okadar yani .
6. takim bizi yenecegine cok emin
Merhaba dün bana özelden de yazmışsınız ama dün çok yorucu bir gündü uyuyakalmışım kaptanımız size gereken bilgileri vermiş ben de takım kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayımGünaydın arkadaşlar bende aranıza katılıp motive olarak kilo vermek istiyorum.
1,60 boyundayım doğum sonrası kalan kilolarımı vermek istiyorum.63 kilo ile hanile kalmıştım 99 kilo ile doğum yaptım ikizlerime.Şuanda 70 kiloyum hedefim 60 kilo.Yaptığım belirli bir diyet yok sadece beyaz ekmek yemiyorum pilav makarna tatlı çikolata tarzı şeyler yemiyorum spor olarak sadece bisiklet sürebiliyorum ve 2 kere ikizlerim olduğu içinde sürekli hareket halindeyim zaten hiperaktifte bir insanım.1 sene oldu doğum yapalı ve havalar burada soğuk olduğu için yürüyüş yapma şansım yok.Evde bisiklet sürebiliyorum ancak.Önerilerinze açığım ve bu kalan son 10 kiloyu vermeye kararlıyım.
Ben güveniyorum sizeYaaa görüyo musun sen kızçeleri onlar emin oladursun görürler kim kazanıyo
Önümüzdeki cuma ya da ondan sonrakinde dönücem Zeynepcim@Onlymemeself canim nasilsin? Kac gundur yoksun. Bosanma süreci basladimi?
Çok teşekkür ederim cümlemizinkini rabbim anne babalarına bağışlasın.Süper ya Allah bağışlasın evlatlarını
Hoş buldumMerhaba hoşgeldiniz aramıza maşallah 2 tane ikiz valla işiniz zordur
Yarım saatte 2500 adım anca ediyor maalesef tempo yüksek ama adım sayısı az oluyor. Leslie tarzı yürüyüş yapar evde hergün 10 bin adımı tamamlar hergün bildirim yaparımTabii ki canim. Takimda olan bütün üyeler katilabiliyor
sonra hesaplamayi TOP 10 dan yapacagiz. Karsi takim cok kalabalik. Anca böyle cözüm bulabildik
Niye cok olmasin. 1 saat yurursen 8bin filan olur :) Olmaz mi ki?
Takimda olan herkesi etiketledim ki katilin diye
Çok şükür elhamdulillah çok iyiyim iki gün önce aniden kanamam oldu azıcık bebeği kaybedeli 2 .5 hafta olmuştu doktorumu aradım gel dedi gittim kan verdi korunmadın hiç demi dedim yok çok kötü süreçlerden geçtim hiç düşünmedim bile dedim hamilesin tekrardan dedi@Onlymemeself canim nasilsin? Kac gundur yoksun. Bosanma süreci basladimi?
Daha ne Fulyacigim. Ne güzel planlamissinYarım saatte 2500 adım anca ediyor maalesef tempo yüksek ama adım sayısı az oluyor. Leslie tarzı yürüyüş yapar evde hergün 10 bin adımı tamamlar hergün bildirim yaparım
Ya önce dogrumu anladim dedim. Dogru anlamisim. 2 defa ikiz annesi olmak
Cok yogun ve aktif geciyordur gununuz.
Ben inaniyorum kalan 10kilonuzu da cok cabuk birlikte verecegimize. Masallah ne azimlisiniz böyle
Yaris ve menü bildirim e ekleniyorsun canim. Telefonunda adim sayar programi yoksa indirmeni tavsiye ederim. Veya adim sayar Saatin varsa kullan.
Benim de bisikletim var evde. Su ara adim ve bisiklet yapabiliyorum sadece spor olarak.
Bende 2 saat gerideyim Turkiyeye gore. Danimarkadayim bende. Ben sabah erkenden paylasiyorum. Boylece karisiklik olmuyor.
Evetttt ya doktor da şaşırdı ama ben bebeğimi kaybedeli 2.5 hafta belki 3 hafta oldu
Ne güzel haber bu. Dikkat et kendine.Üzme kendini yok yereÇok şükür elhamdulillah çok iyiyim iki gün önce aniden kanamam oldu azıcık bebeği kaybedeli 2 .5 hafta olmuştu doktorumu aradım gel dedi gittim kan verdi korunmadın hiç demi dedim yok çok kötü süreçlerden geçtim hiç düşünmedim bile dedim hamilesin tekrardan dedidaha çok yeni kan değerim 10 çıktı yükselmesini bekliyoruz işte hiç beklemiyordum çok süpriz oldu bu kadar kötü günün ardından mucize oldu bana
Ayyyyy inşallaahhh inşallaahhhNe güzel haber bu. Dikkat et kendine.Üzme kendini yok yere
Saglicakla al kucagina fasülyeni
Hayırlı olsun tekrar canım inşallah bu sefer istediğin gibi olur herşeyEvetttt ya doktor da şaşırdı ama ben bebeğimi kaybedeli 2.5 hafta belki 3 hafta olduaniden azıcık kanamam oldu yerleşme dedi hiç bellemiyordum kan değerimin yükselmesini bekliyoruzz ama bu sefer çok iyi his ediyorum herşey iyi olucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?