Cok buyuk sıye dusunmuyordum ama baskada care kalmadı salonlrda kapalıesmeriiim
Bisiklet kullandım yıllar önce çok faydalı
Diz problemin yoksa imkanın varsa hiç durma
Bacak ve de özellikle karın kaslarını çalıştırmada
çok faydasını görürsün
Hedeflediğim kiloya ulaşıp o kiloyu yaklaşık 8 9 sene korudum
Bisikleti de kullanmayıp kiler odasına koymuştum bir arkadaşım kilo vermeye karar vermişti ben de kullanmadığım için arkadaşıma verdim
Bende iphone kullanıyorum leslie yaparken telefon cebimde olursa sayıyor adım olarak kendi sağlık programıIphone canım. Leslıyı de saymıyo adımdan
Adımsayar kullanıyorum bıde telın kendı adımsayarı var
Bnde arastıryorm bakalm
Bende menümü yazıp yeşil çay içmeye gidicem canım çekti limonlu olanını aldım bu ay çok daha lezzetli
Foto atar misin cabimSabah yarım sımıt peynır
Aksam balık salata
Ara kahve
Suyu saymadım
Dün 6 bın bugun 4 bın adım
Suan baygin sekilde yatiyorum. Kendime gelip yesil cay, kitap keyfi yapacagimBende menümü yazıp yeşil çay içmeye gidicem canım çekti limonlu olanını aldım bu ay çok daha lezzetli
Dogru sekilde olmasi icin uymasi lazim.Arrietty_
Sabah 2 köz kapya 1 haşlanmış yumurta peynir 1 çk bal
Öğle lahana sarması 5 kuru vişne 3 kuru erik minicikler ama
Ara kahve
Akşam ton balıklı salata
Su 2 lt
Adım Sayarı telle eşlemediğim için tarih konusunda kafayı yiyor ama sorun olursa kaptanım foto tarih ve saatini belli edecek şekilde atayım
Eki Görüntüle 2729655
Telefona eşlememişim geleceğw yürüdüm kaptanımmm hahaha su çok güzel gelsene repliği geldi aklıma 14 ocak çok gelsenize kızlarDogru sekilde olmasi icin uymasi lazim.
14 ocak da isin ne
Menuadimlama da sahabe
Suyu arttirmaliyiz
Yıkılmadım ayaktayim geldimHadi Bende bisiklet sureyim 1 saat. Boylece birlikte yapmis oluruz
Bunu kayit ediyorum canimEki Görüntüle 2729664
Eşleyince telefona 4 bin adımımı yedi ama sağlık olsun kurallara göre hangisi uygunsa artık kaptanım öyle yapalım giden 4 bin adımı kendim için atmış bulundum zaten hiççç sıkıntı yok
8dk yuru evde. 700 küsür adim ediyor BendeYıkılmadım ayaktayim geldimde bnm adim sayar 9994 de kaldi ilerlemiyo yaa
Yıkıldım resmen duşa girebilsem sukretcem8dk yuru evde. 700 küsür adim ediyor Bende
Test ettim bugün
Yersin de, hem Yaris hemde takim kritik durumda iken yemeyi ver :))Yıkıldım resmen duşa girebilsem sukretcembi daha ömrümün sonuna kadar lahmacun yemicem galiba
Ortalamayi yukselteceksin diye kaptanimizdan olmayalim...Suan baygin sekilde yatiyorum. Kendime gelip yesil cay, kitap keyfi yapacagim
10 kisi zor toplayacagiz gibiOrtalamayi yukselteceksin diye kaptanimizdan olmayalim...
Dikkat et kendine.
Dizlere dikkat etmek lazim...10 kisi zor toplayacagiz gibiBeni adim degil bisiklet yordu. 8km de biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?