Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar
Aramiza hosgeldiniz
Ben Zeynep 33 yasindayim takim kaptaniyim. Yurtdisinda saglik calisaniiyim. Suan izinli oldugum icin sIk sIk burdayim :)

Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz. Ilk sayfada ki kurallari da okumussunuz
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz. Bu hafta 6 takim ile adim yarisindayiz. Tum takim olarak katiliyor gün sonu adim sonucunu foto ile Paylasiyoruz.
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, Kullanici ismi+Tarih + tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceksin :)
sorunuz varsa sormaya cekinmeyin

aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera.Takımla ilgili tüm sorularınızı istediğiniz zaman sorabilirsiniz ilk sayfadaki kuralları okumanızı rica edicem sizden

Hoşgeldiniz

Kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
3 zeytin
1/2 kase domates suyu
1 tutam maydanoz
1 dilim ekmek
1 fincan çay

Ara öğünlerde yediklerim

1 bardak süt (keçi boynuzu tozlu)
1/2 kahve fincanı dut kurusu
10 badem 10 fındık 10 yer fıstığı
1 fincan kekik çayı

Akşam

1.5 kepçe mercimek çorbası
7 yaprak ciğer (150 -200 gr )
3 yk yoğurt
5 yk brokoli salatası

Su 3 lt

Aktiviteler

30 dk ev işi

3 mile lesli
17000 adım

Afiyet olsun, güzel menü

Bugün aşırı yoğun geçti, inanır mısınız ne yemek ne su desem. Wcye zor gittim, kızımın peşinde koşmaktan. Muhtemelen yarın da öyle olacak, bu haftasonu ikimiz evdeyiz.
Menü desem menü yok. “Asla zayıflamak için değil”başımı zor kaşıdım.ayaküstü kaşar peynir, süt, yulaf, akşam da ıspanaklı börek, çay, mandalina
Spor:5 dk dans (kızımı oyalamak için o da)
Arrietty_
@_Vera_
CanTorun

(10.00)Sabah ara öğünü:sirkeli limonlu su + hcli filtre kahve +1 kuru incir
(12.30)Kahvaltı: 2 yumurtalı menemen +1 dilim çavdar ekmeği+1 yk labne+ 5 adet zeytin
(13.30)Ara öğün 1: Türk kahvesi +maden suyu+2 hurma
(16.00)Ara öğün 2:1 bardak tarçınlı süt+1 adet mandalina
(18.30)Akşam yemeği: tavuk sote+salata
(21.00)Ara öğün 3:beyaz çay + 1 adet mandalina+1 küçük muz + bir avuç leblebi

Su : 3 lt

Spor olarak;
50 mekik=150 puan
10000 adım = 500 puan
Toplam= 650 puan

Eklentiler

• Screenshot_20201128_223132_com.huawei.health.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23
Afiyet olsun

aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera.Takımla ilgili tüm sorularınızı istediğiniz zaman sorabilirsiniz ilk sayfadaki kuralları okumanızı rica edicem sizden

Hoş bulduk teşekkürler.

Evet kuralları okudum, yarından itibaren menü girişi yapabilirim, pazartesinden itibaren de adım yarışmasına katılmayı umuyorum, iyi akşamlar

Hosgledin canım masAllah 2 tane ikiz ne güzel
Canım benim 79.6 değildi 79.7 yedi yanlış yazmışsın
Gozunaydin canim Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…