Iyi aksamlarMerhaba, bilgilerimi iletiyorum ve 4.takıma katılmak istiyorum
Ozzybal
mühendis
34
Evli
2 çocuk (5 aylık, 4 yaş)
Ankara
174 cm
86 kg
Hedef kilo: 74 kg
Doğumlardan önce kilom genelde 66 ile 70 kg arasında değişiyordu. Her iki doğumumdan sonra da kilom 86 oldu. Ilk dogumdan sonra tekrar 70 kiloyu görmek iki senemi aldı. Bu sefer sürecin daha hızlı geçmesini istiyorum.
Kilolar yüzünden çeşitli sağlık problemleri yaşıyorum; fizyolojim kilo almama dayanamıyor. Daha büyük sıkıntılar yaşamadan kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
Daha önce herhangi bir takıma katılmadım.
aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera.Takımla ilgili tüm sorularınızı istediğiniz zaman sorabilirsiniz ilk sayfadaki kuralları okumanızı rica edicem sizdenMerhaba, bilgilerimi iletiyorum ve 4.takıma katılmak istiyorum
Ozzybal
mühendis
34
Evli
2 çocuk (5 aylık, 4 yaş)
Ankara
174 cm
86 kg
Doğumlardan önce kilom genelde 66 ile 70 kg arasında değişiyordu. Her iki doğumumdan sonra da kilom 86 oldu. Ilk dogumdan sonra tekrar 70 kiloyu görmek iki senemi aldı. Bu sefer sürecin daha hızlı geçmesini istiyorum.
Kilolar yüzünden çeşitli sağlık problemleri yaşıyorum; fizyolojim kilo almama dayanamıyor. Daha büyük sıkıntılar yaşamadan kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
Beraber girecektik kısmetseKizlar merhaba. Okadar yogunumki bu aralar. Ben esas listeye girmeden cekilim. Basimdakiler azalsin oyle dönerim
Takim icin kendimi feda ettimYersin de, hem Yaris hemde takim kritik durumda iken yemeyi ver :))
HoşgeldinizMerhaba, bilgilerimi iletiyorum ve 4.takıma katılmak istiyorum
Ozzybal
mühendis
34
Evli
2 çocuk (5 aylık, 4 yaş)
Ankara
174 cm
86 kg
Masterchef i boşver, sanki iş arkadaşın yiyorTakim icin kendimi feda ettimmasterchef de manti yiyorlar bnde yeşilçay ama cayim mükemmel
Afiyet olsun, güzel menüKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
3 zeytin
1/2 kase domates suyu
1 tutam maydanoz
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Ara öğünlerde yediklerim
1 bardak süt (keçi boynuzu tozlu)
1/2 kahve fincanı dut kurusu
10 badem 10 fındık 10 yer fıstığı
1 fincan kekik çayı
Akşam
1.5 kepçe mercimek çorbası
7 yaprak ciğer (150 -200 gr )
3 yk yoğurt
5 yk brokoli salatası
Su 3 lt
Aktiviteler
30 dk ev işi
3 mile lesli
17000 adım
Eki Görüntüle 2729691
Yesilcayida icemedim bi kahve iceyim cok aciktimMasterchef i boşver, sanki iş arkadaşın yiyortv ye bakarsan herkes herşey yiyor
İç iç afiyet olsun. Kahve iyidir, vücudu çalıştırırYesilcayida icemedim bi kahve iceyim cok aciktim
Afiyet olsun(10.00)Sabah ara öğünü:sirkeli limonlu su + hcli filtre kahve +1 kuru incir
(12.30)Kahvaltı: 2 yumurtalı menemen +1 dilim çavdar ekmeği+1 yk labne+ 5 adet zeytin
(13.30)Ara öğün 1: Türk kahvesi +maden suyu+2 hurma
(16.00)Ara öğün 2:1 bardak tarçınlı süt+1 adet mandalina
(18.30)Akşam yemeği: tavuk sote+salata
(21.00)Ara öğün 3:beyaz çay + 1 adet mandalina+1 küçük muz + bir avuç leblebi
Su : 3 lt
Spor olarak;
50 mekik=150 puan
10000 adım = 500 puan
Toplam= 650 puan
Süper
Iyi aksamlar
Aramiza hosgeldiniz
Ben Zeynep 33 yasindayim takim kaptaniyim. Yurtdisinda saglik calisaniiyim. Suan izinli oldugum icin sIk sIk burdayim :)
Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz. Ilk sayfada ki kurallari da okumussunuz
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz. Bu hafta 6 takim ile adim yarisindayiz. Tum takim olarak katiliyor gün sonu adim sonucunu foto ile Paylasiyoruz.
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, Kullanici ismi+Tarih + tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceksin :)
sorunuz varsa sormaya cekinmeyin
aramıza hoş geldiniz ben takım kaptan yardımcısı vera.Takımla ilgili tüm sorularınızı istediğiniz zaman sorabilirsiniz ilk sayfadaki kuralları okumanızı rica edicem sizden
Hosgledin canım masAllah 2 tane ikiz ne güzelGünaydın arkadaşlar bende aranıza katılıp motive olarak kilo vermek istiyorum.
1,60 boyundayım doğum sonrası kalan kilolarımı vermek istiyorum.63 kilo ile hanile kalmıştım 99 kilo ile doğum yaptım ikizlerime.Şuanda 70 kiloyum hedefim 60 kilo.Yaptığım belirli bir diyet yok sadece beyaz ekmek yemiyorum pilav makarna tatlı çikolata tarzı şeyler yemiyorum spor olarak sadece bisiklet sürebiliyorum ve 2 kere ikizlerim olduğu içinde sürekli hareket halindeyim zaten hiperaktifte bir insanım.1 sene oldu doğum yapalı ve havalar burada soğuk olduğu için yürüyüş yapma şansım yok.Evde bisiklet sürebiliyorum ancak.Önerilerinze açığım ve bu kalan son 10 kiloyu vermeye kararlıyım.
Canım benim 79.6 değildi 79.7 yedi yanlış yazmışsınKizlar söyle bir bakalim kim listede
Kimin listeye girmesi yakindir ,izinli vs diye
buketx @Onlymemeself bu haftada yeterince aktif olursanir haftaya esas listeye girebiliyorsunuz
***4.Takım 703.Etap***
Arrietty_ (65.05///%)
Sivaskayseri (100.1///%)
Ozlemlerhayallar (66.5///%)
Birgaripyolcu06 (79.6///%)
Beklenen2 (68.7///0%)
sedulu (75.7///%)
pamukskr (68.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 26. 11.2020, baslangic kilosu : 68 hedef: 60
4. Takım ortalaması: %
**Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 703. Etap***
hayal_22 (70///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 28. 11.2020, baslangic kilosu : 70, hedef: 60
fasveyadem (91.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 24. 11.2020, baslangic kilosu : 91, hedef: 54
buketx (76.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 17. 11.2020, baslangic kilosu : 78.1, hedef: 68
Sevimli 85 (96.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 24.11.2020, baslangic kilosu : 99.6, hedef: 70
Fulyaa21 (68.0///%) Yeni üye, baslangic tarihi 24.11.20, baslangic kilosu 68, Hedef 52.0
Onlymemeself (135.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 14.11.2020, baslangic kilosu : 137.0 , hedef: 75
**Citir mi Citirlar (Izinli üyeler) 703. Etap***
Melegimkorusun (70. 4///%) 682. etapta izne ayrılan üye geri döndü.
esmeriiim (62.4//%) Yeni üye, başlangıç tarihi 31.05.2020,başlangıç kilosu:66.1,hedef:59
Smneapdullah (72.3///%)700.etap 72.3 kg da bildirimsiz sağlık iznine ayrıldı.
_Vera_ (66.6///%) 700. Etap da 66.2 kg ile izne ayrildi. 1.izin hakki
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 703. Etap***
Ceyhans (66.3///%)
ozrengin (76.4///%)
CanTorun (85.5///%)
JaneRizzoli (63.1///%)
Nanekekik (82.6///%)
NOT : Aktif olan free listede ki kizlari ekledim sadece
Gozunaydin canim Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallahÇok şükür elhamdulillah çok iyiyim iki gün önce aniden kanamam oldu azıcık bebeği kaybedeli 2 .5 hafta olmuştu doktorumu aradım gel dedi gittim kan verdi korunmadın hiç demi dedim yok çok kötü süreçlerden geçtim hiç düşünmedim bile dedim hamilesin tekrardan dedidaha çok yeni kan değerim 10 çıktı yükselmesini bekliyoruz işte hiç beklemiyordum çok süpriz oldu bu kadar kötü günün ardından mucize oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?