Geçmiş olsun canımPazartesi doktorlar bilgi verecekler miş tekrar ameliyat olacak mı olmayacak mı diye bekliyoruz öyle ben normalde step tahtası ile müzik eşliğinde in çık yapardım video yok yani şimdi müzik de yok
Trambolinde zıplıyor koşuyorum
Bisikletim vardı vermek zorunda kaldım scuat bisiklet vs yasak bana dizlerimden dolayı
Step tahtası müzik eşliğinde çok zevkli oluyordu tavsiye ederim
2 kez beyin ameliyatı oldu canım şant taktılar ama düzenlemiyor malesefGeçmiş olsun canım
Annen ne ameliyatı olacak ?
Allah yardımcısı olsun2 kez beyin ameliyatı oldu canım şant taktılar ama düzenlemiyor malesef
Harika renk cumbusuYeşiller morlar
Her sofrada olur bizim aslında hep yıkar koyarım şimdi sabahtan yapayım dedim 1 günlük çif pırasa yeşil soğan maydanoz roka yeşil biber marul Allah ne verdiyseHarika renk cumbusu
Dograyip hazirliyormusunuz bir kac gunluk?
Amin cümlemizinAllah yardımcısı olsun
Cok gecmis olsun canim Rabbim en kisa zamanda sifasini verir insallah2 kez beyin ameliyatı oldu canım şant taktılar ama düzenlemiyor malesef
Sonunda kirdin su inatci 66.6 iKızlar sabah tartıldım 66.0ı gördüm
Cumaya 65 derim inşallah kaptanım.Sonunda kirdin su inatci 66.6 i
Günlük 15000 adım hedef koymalıKızlar bende birazdan yürüyüşe gidicem dün şöyle 6.takımdan kafamı bi uzattım baktım abbooow hepsiiii 10 bin adım üzeri. Durmak yok kızlar. 4.takım olarak yeni sloganımız el muzaffer daima olsun lütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?