Vallaha okadar doğru soykuyosunkıFoto atar misin cabim
Ayrica su simiti birak :=)) yaramiyor Sana. Takildin 62.8,62.6,62.4. 62 din ne guzel
Su tablosu şöyle hem ne kadar su içtiğinizi takip ediyorsunuz hemde o hafta en çok suyu içen 2000 puan kazanıyor spor puanı hanesine@_Vera_ su tablosu ne canım napıcaz yanı gunluknıctıgımıZ suyu yazıyoz zaten 2 lt vs dıye kac bardak ıcmek lazım
Takipdeyim herkesiVallaha okadar doğru soykuyosunkı
Takıbın super geecektenTakipdeyim herkesi
Su yarisini baslatma sebebimiz az su iciyor bizim takim. Su olmadan da kilo verilmez. Buyuk etken su icmek.
Tum hafta en cok kim ictiyse 2bin puan kapiyor
Nasilsin bakalim? Neler yapiyorsun? Yogun musun hala? Pek aktif degilsin
Insallah negatif cikar.Takıbın super geecektencorona testı yaptırıp geldım ısyerınde 3 pozıtıf var yogun bas agrım var o yuzden teste gıttım bakalım gece cıkar
Gecer tabi. Adimsayar yuklu ise telefonu at cebine.Leslıe 3 mıl yapsam adım yerıne gecermı
63 ü sayende kırmıstım yumurta detoksuyla sanırım bana gene bı detoks lasım ne yapayım hadi soyle harfıyen uyacamInsallah negatif cikar.
Psikolojik de etkileniyor insan
Haber et bize.
Ona gore sIki takipde olacagim.
O 62 i kir artik
Bende 65 i
Ya evde yurudugumu saymıyor adım sayar dısarda yurudugumu sayıyor denedım evde hıc saymamısGecer tabi. Adimsayar yuklu ise telefonu at cebine.
Fotografli bildirim kabul sadece.
Mecbur yıllardır diyet yaparım sağlıklı beslenmek zorundayım çünkü hemen kilo alıyorum işte Bi bıraktım börekler vs 8 kg aldım su içmek çok güzel gerçektenSu içme alışkanlığının olması mükemmel bişey
Canım hemen çıkmıyor malesef 3 4 gün sonra tekrar yaptır negatif çıkarsa bilgin olsun bizim başımıza çok geldi çevremizdeTakıbın super geecektencorona testı yaptırıp geldım ısyerınde 3 pozıtıf var yogun bas agrım var o yuzden teste gıttım bakalım gece cıkar
Canım korona şüphen varsa spor yapma pek tavsiye edilmiyor hastalık için testin negatif çıkar inşallah bize de bilgi ver öyle yap aklımız hep sendeBen akmdı leslıe 3 mıl yapcam bakalım sayacakmı
Hayir sadece tartilip bildirim yapacagizYarın tartılıp resim mi atacağız
Arrietty_
Sabah 2 minik köz kapya peynir 6 yuvarlak dilim sucuk 2 dilim ekmek 1 yumurta
Akşam balık salata 1 kuru incir vişne suyu ( vişneye ek şeker yok)
Su 3 lt yatana kadar
Spor 14.976 adım
Eki Görüntüle 2730045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?