Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ su tablosu ne canım napıcaz yanı gunluknıctıgımıZ suyu yazıyoz zaten 2 lt vs dıye kac bardak ıcmek lazım
Su tablosu şöyle hem ne kadar su içtiğinizi takip ediyorsunuz hemde o hafta en çok suyu içen 2000 puan kazanıyor spor puanı hanesine

Takipdeyim herkesi
Su yarisini baslatma sebebimiz az su iciyor bizim takim. Su olmadan da kilo verilmez. Buyuk etken su icmek.
Tum hafta en cok kim ictiyse 2bin puan kapiyor

Nasilsin bakalim? Neler yapiyorsun? Yogun musun hala? Pek aktif degilsin
Takıbın super geecekten corona testı yaptırıp geldım ısyerınde 3 pozıtıf var yogun bas agrım var o yuzden teste gıttım bakalım gece cıkar

Insallah negatif cikar.
Psikolojik de etkileniyor insan
Haber et bize.
Ona gore sIki takipde olacagim.
O 62 i kir artik
Bende 65 i
63 ü sayende kırmıstım yumurta detoksuyla sanırım bana gene bı detoks lasım ne yapayım hadi soyle harfıyen uyacam
Gecer tabi. Adimsayar yuklu ise telefonu at cebine.
Fotografli bildirim kabul sadece.
Ya evde yurudugumu saymıyor adım sayar dısarda yurudugumu sayıyor denedım evde hıc saymamıs

Takıbın super geecekten corona testı yaptırıp geldım ısyerınde 3 pozıtıf var yogun bas agrım var o yuzden teste gıttım bakalım gece cıkar
Canım hemen çıkmıyor malesef 3 4 gün sonra tekrar yaptır negatif çıkarsa bilgin olsun bizim başımıza çok geldi çevremizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…