Fırtına öncesi sessizlik gibi geldi banaPazar sessizligi cokmus takima
Yaa bende diyecektim 6.takımdan haberimiz varmı napıyo onlar acaba bizim adımlar dün çok iyiydi çünkü durmak yok devam kızlar cumartesiye kadar böyle devam edelim .bende evde adım yaptım leslie mi de yaptım birazdan dışarı çıkcazKızlar bende birazdan yürüyüşe gidicem dün şöyle 6.takımdan kafamı bi uzattım baktım abbooow hepsiiii 10 bin adım üzeri. Durmak yok kızlar. 4.takım olarak yeni sloganımız el muzaffer daima olsun lütfeeen
katya kimmmm aklıma firdevs yöreoğlu katyası geliyorUmarim oyledir. Firtina oncesi sessizlik
Ben sabah yuruyus disinda daha yapmadim bisey. Eve gelince kahvalti yaptim. Sonra dinledim 1 saat. Simdi kalktim. Katya yi temizleyim. Oda Evi supursun. Bende arkasindan Evi sileyim
kendini çok yıpratma lütfen sağlık her şeyden önemliBelim ve bacağım ağrıyor ama genede 7000 yaptım yapıyor um ara ara
Benim katyamkatya kimmmm aklıma firdevs yöreoğlu katyası geliyor
Ara verin bence . Agir geldi demek ki. Ayrica diz probleminizde vardi. Stepper agritmasin daha cok?Belim ve bacağım ağrıyor ama genede 7000 yaptım yapıyor um ara ara
Benim katyam
Yapalım kaptanım 800 ml içmişim şuana kadar ama gece uyuyana kadar 3 olacak@_Vera_ ikimizinde su miktari cok az
Bugun en az 3 Yapalim mi onu?
bende 1,4 . Suanda 650 ml olan sulugu doldurdumYapalım kaptanım 800 ml içmişim şuana kadar ama gece uyuyana kadar 3 olacak
Bence leslie yap çünkü bisiklete alışır artık vücudunbende 1,4 . Suanda 650 ml olan sulugu doldurdum
bugun bisiklet surmeyim leslie mi yapsam. Biraz da kol calisayim
Tel yeterince sarj olmusmudur acaba. Kalkip yapasim var : ))Bence leslie yap çünkü bisiklete alışır artık vücudun
Ne kadar guzel. Imreniyorum Ben cok su icebilenlere. Bende leslie e basliyorum. Kizimda kalkti yapacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?