Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol inşaallahh

Hayatın anlamsızlığı ve ölüm düşüncesinden kurtuldum. Şu an "dünya o aptalların etrafında dönmüyor,illa bir kapı açılacaktır" düşüncesi sardı. Kurslara başvurdum,yabancı dillerimi geliştiriyorum,sesli kitap dinlemeye, antremanlara gitmeye başladım. Mesleki anlamda da günde 1-2 saat çalışıyorum. Kendime alışveriş yaptım. Ara ara şu anlamsızlık düşüncesi geliyor ama o geldiği zaman bir arkadaşımı arıyorum.
Sen nasılsın? Bu arada bu cuma birisiyle eşleştirebilir misin? İpin ucunu kaçırdım. 1,5 kilo aldım. Seneye hocam bizden birkaç kişiyi maça seçecekmiş. Kilo vermem ve spor yapmam gerek

5000 adımı leslie ye ait canım geri kalan dansla birlikte falan ediyor

Günaydın hanımlar bende leslie yapmak istiyorum çok severim ama annem hastahaneden çıksın öyle şimdi tuhaf geliyor dans edermiş gibi kardeşlerim görüntülü arasa ne derim olmaz yani ben step tahtasında adım atmaya devam ama bacaklarım ağrımış doğrusu hamlamışım

Gunaydin canim. Bir haber var mi anneciginden?
Bir video mu yapiyorsun yoksa in cik mi?
Bende de var step tahtasi. Oyle kenarda tozlaniyor

Gunaydin canim. Bir haber var mi anneciginden?
Bir video mu yapiyorsun yoksa in cik mi?
Bende de var step tahtasi. Oyle kenarda tozlaniyor
Pazartesi doktorlar bilgi verecekler miş tekrar ameliyat olacak mı olmayacak mı diye bekliyoruz öyle ben normalde step tahtası ile müzik eşliğinde in çık yapardım video yok yani şimdi müzik de yok
Trambolinde zıplıyor koşuyorum
Bisikletim vardı vermek zorunda kaldım scuat bisiklet vs yasak bana dizlerimden dolayı
Step tahtası müzik eşliğinde çok zevkli oluyordu tavsiye ederim

Umarim guzel haberler verirler
Deneyeyim Eve gelince. Simdi yuruyuse ciktim
Bakayim adim sayisini nasil etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…