Bizde de var deniyim ben deTahilli kahve bu canim tok tutuyor gercekten
Sağol inşaallahhAfiyet olsun. Fincan keki duydum ama fincan keki Cayi duymadim hic. Nedir o?
Adim ve su miktari sahane
Harika.
Kucuk cocuk olunca zor. Yarin senin icin umarim daha iyi gecer
Bende icemedim. 10dk uyumusum
Spor ve adim cok iyi
Suyu ne guzel 3 L yapmissiniz
Menu de guzel. Gözüme carpan bisey olmadi :)
Regl bugun olduysan inmez oyle hemen. Bende 3. Bazen 4.gün anca iniyor
Iyi aksamlar
Hayatın anlamsızlığı ve ölüm düşüncesinden kurtuldum. Şu an "dünya o aptalların etrafında dönmüyor,illa bir kapı açılacaktır" düşüncesi sardı. Kurslara başvurdum,yabancı dillerimi geliştiriyorum,sesli kitap dinlemeye, antremanlara gitmeye başladım. Mesleki anlamda da günde 1-2 saat çalışıyorum. Kendime alışveriş yaptım. Ara ara şu anlamsızlık düşüncesi geliyor ama o geldiği zaman bir arkadaşımı arıyorum.@Onlymemeself canim nasilsin? Kac gundur yoksun. Bosanma süreci basladimi?
@Smneapdullah sen nasil oldun canim?
@fyzanur cok özlettin kendini
Hyperborea17 umarim iyisindir sende. Kafani dagita bildin mi biraz?
@JaneRizzoli ne zaman dönüyorsun aramiza? :)
@Fasveyadem cikabildin mi dün yürüyüse?
@Sevimli85 seninde pek sesin cikmadi. Umarim hersey yolundadir
@Fulyaa21 karistirdim herhal yuruyus konusunda :)) Sen nasilsin ?
@Anonimmm @GCA kizlar siz nasil oldunuz?
5000 adımı leslie ye ait canım geri kalan dansla birlikte falan ediyor
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @nanekekik ?? ?? @Beklenen2 2.5 ?? Birgaripyolcu06 2 2 Arrietty_ 2 2 @CanTorun 3 3 E English_teacherrr ?? 3.5 @Ozlemlerhayallar 2 2 @_Vera_ 1.5 2 @Melegimkorusun ?? ?? Varyemez 3 3 @Ceyhans 2 2.5 sedulu ?? ?? buketx 2.5 ?? @esmeriiim ?? ?? pamukskr ?? 3.5 @Fulyaa21 3 3
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ ÖDÜL @nanekekik ?? ?? @Beklenen2 ÖDÜL ÖDÜL E English_teacherrr @Ozlemlerhayallar ÖDÜL Birgaripyolcu06 ÖDÜL Arrietty_ @CanTorun @Melegimkorusun ?? ?? Varyemez @Ceyhans sedulu buketx @esmeriiim ?? @Fulyaa21 @Sevimli85 ?? ?? @Fasveyadem ?? ?? pamukskr ??
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Adım Dışı Puan Tablosu
Kullanıcı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı ÇarşambA Perşembe Toplam Varyemez 565 Birgaripyolcu06 400 200 sedulu 815 375 @Ceyhans 445 120 @CanTorun 240 240 E English_teacherrr 250 @_Vera_ 315 Arrietty_ 1299 370 buketx 1940 20 @Beklenen2 150 @Fulyaa21 413 150 pamukskr - 350 @esmeriiim 300 200 NOT : Bu hafta cumartesinden itibaren adım yarışı olduğu için cuma atılan adımlar puan listesine cumartesi ve diğer günlerde atılacak adımlar adım listesine yazılacaktır.
pamukskr görsel atamadığın için 7000 adımını puan olarak buraya yazdım.
buketx cuma günü 6.5 saat dans ettin dimi yanlış anlamadım ??
ADIM TABLOSU
Kullanıcı Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Toplam E English_teacherrr 12.003 @Ozlemlerhayallar 10.470 @Ceyhans 14.403 sedulu 15.246 @_Vera_ 13.609 Varyemez 17.063 @Fulyaa21 10.315 Arrietty_ 23.351
sedulu adımlarda leslie var değil mi ona ayrı puan eklemedim çünkü.
Günaydın abla erkencisin vallaGünaydın kızlar
Günaydın canım iyi pazarlar herkeseGunaydin. Hayirli pazarlar
Evet unutmayalim adim yarisi Devam ediyorGünaydın huzurlu pazarlar ve bol aktiviteli bir gün diliyorum
Oh ne güzel bende birazdan kahvaltı sonrası leslie ye baslayacagimEvet unutmayalim adim yarisi Devam ediyor
Ekmek yapip cikacagim ben yuruyuse. Hem hava biraz daha isinmis Olur.
Gunaydin canim. Bir haber var mi anneciginden?Günaydın hanımlar bende leslie yapmak istiyorum çok severim ama annem hastahaneden çıksın öyle şimdi tuhaf geliyor dans edermiş gibi kardeşlerim görüntülü arasa ne derim olmaz yani ben step tahtasında adım atmaya devam ama bacaklarım ağrımış doğrusu hamlamışım
Pazartesi doktorlar bilgi verecekler miş tekrar ameliyat olacak mı olmayacak mı diye bekliyoruz öyle ben normalde step tahtası ile müzik eşliğinde in çık yapardım video yok yani şimdi müzik de yokGunaydin canim. Bir haber var mi anneciginden?
Bir video mu yapiyorsun yoksa in cik mi?
Bende de var step tahtasi. Oyle kenarda tozlaniyor
Umarim guzel haberler verirlerPazartesi doktorlar bilgi verecekler miş tekrar ameliyat olacak mı olmayacak mı diye bekliyoruz öyle ben normalde step tahtası ile müzik eşliğinde in çık yapardım video yok yani şimdi müzik de yok
Trambolinde zıplıyor koşuyorum
Bisikletim vardı vermek zorunda kaldım scuat bisiklet vs yasak bana dizlerimden dolayı
Step tahtası müzik eşliğinde çok zevkli oluyordu tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?