- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
Canım yarın düzeltirimCanım cuma su yum da ?? Var yazmam lazım demi sanıyorum yine 3 lt dir 1.5 lt şişem var 2 kez dolduruyorum günde bitiyo cuma da içmişimdir
Geldi çılgın
Muhteşemsin bak söz ver her gün 10 bin adım atıcaksın senin kilodaki dalgalanmayı kırıcaz bu haftaBugünkü menüm sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Aksam
Lahmacun
Ayran
Salata
Su 2.5 lt
Spor 4 mil leslie
Adimı leslie yaparken sayildi bir kısmı
Puani nasil hesaplicam kaptanim
@_Vera_Arrietty_
Eki Görüntüle 2729749
Şuan cok sevinçliyimØ sabah beri onca emegime yazik. Yapar miyim hic
Gecen hafta ketojenik San Sebastian yapip gece de yemistim.
Fena ceza kestiler bana o gün
Sen 4 mil leslie e sevin bence :))
Adim toblosunda bn niye yokum ki
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @nanekekik ?? ?? B Beklenen2 2.5 ?? @Birgaripyolcu06 2 2 Arrietty_ 2 2 CanTorun 3 3 @Sivaskayseri ?? 3.5 @Ozlemlerhayallar 2 2 @_Vera_ 1.5 2 @Melegimkorusun ?? ?? Varyemez 3 3 @Ceyhans 2 2.5 @sedulu ?? ?? buketx 2.5 ?? @esmeriiim ?? ?? @pamukskr ?? 3.5 @Fulyaa21 3 3
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ ÖDÜL @nanekekik ?? ?? B Beklenen2 ÖDÜL ÖDÜL @Sivaskayseri @Ozlemlerhayallar ÖDÜL @Birgaripyolcu06 ÖDÜL Arrietty_ CanTorun @Melegimkorusun ?? ?? Varyemez @Ceyhans @sedulu buketx @esmeriiim ?? @Fulyaa21 @Sevimli85 ?? ?? @Fasveyadem ?? ?? @pamukskr ??
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Adım Dışı Puan Tablosu
Kullanıcı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı ÇarşambA Perşembe Toplam Varyemez 565 @Birgaripyolcu06 400 200 @sedulu 815 375 @Ceyhans 445 120 CanTorun 240 240 @Sivaskayseri 250 @_Vera_ 315 Arrietty_ 1299 370 buketx 1940 20 B Beklenen2 150 @Fulyaa21 413 150 @pamukskr - 350 @esmeriiim 300 200 NOT : Bu hafta cumartesinden itibaren adım yarışı olduğu için cuma atılan adımlar puan listesine cumartesi ve diğer günlerde atılacak adımlar adım listesine yazılacaktır.
@pamukskr görsel atamadığın için 7000 adımını puan olarak buraya yazdım.
buketx cuma günü 6.5 saat dans ettin dimi yanlış anlamadım ??
ADIM TABLOSU
Kullanıcı Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Toplam @Sivaskayseri 12.003 @Ozlemlerhayallar 10.470 @Ceyhans 14.403 @sedulu 15.246 @_Vera_ 13.609 Varyemez 17.063 @Fulyaa21 10.315 Arrietty_ 23.351
@sedulu adımlarda leslie var değil mi ona ayrı puan eklemedim çünkü.
Insallah hergun yapabilirim 10000 adim da cok kiz amaMuhteşemsin bak söz ver her gün 10 bin adım atıcaksın senin kilodaki dalgalanmayı kırıcaz bu hafta
Iyi sukur bir kac gundur genel temizlikten kesim yapamiyordum bugun yaptim yarin dikise donecegimGeldi çılgınnasılsın taze mezun
Adım tablosunda yarın olacaksın canım tabloyu paylaştıktan sonra attın sen adımların fotosunu o yüzden seni yarın eklicem bu tablo işleri basit gibi geliyor ama çok kafa yoruyor insan onu oraya yaz bunu buraya yaz artık yarın ki tabloda ekliyim olur muAdim toblosunda bn niye yokum ki
Karınca z diye bi animasyon vardı çoook eski bilmem izledin mi orda karıncalar birbirine tutunup bi top oluyorlardı ve koloniyi genişletmek için o topu duvarlara vurup toprakta yer açıyolardı. Biz de bir takımız karıncalar gibi birlik olup takımı yükseltmemiz lazım 1 kişi eksik olsa yapamayız bu bi gerçek. Bu hafta bizi bırakma olur mu çok duygusal konuşma yaptım hahahInsallah hergun yapabilirim 10000 adim da cok kiz amatakim icin cabalayayim o zaman
Gozunden kacan oldu Vera kuzunun. Yarin sakin kafa ile tekrar gozden gecirir ekleriz canimAdim toblosunda bn niye yokum ki
Kolay gelsin ex kaptan taze mezun. Bende iyiyim teşekkür ederimIyi sukur bir kac gundur genel temizlikten kesim yapamiyordum bugun yaptim yarin dikise donecegim
Sen nasilsin
Kaptanimla beraber emeginiz inkar edilemez canim iyiki varsınızAdım tablosunda yarın olacaksın canım tabloyu paylaştıktan sonra attın sen adımların fotosunu o yüzden seni yarın eklicem bu tablo işleri basit gibi geliyor ama çok kafa yoruyor insan onu oraya yaz bunu buraya yaz artık yarın ki tabloda ekliyim olur mu
Hic bırakır mıyım canim hic bir birizKarınca z diye bi animasyon vardı çoook eski bilmem izledin mi orda karıncalar birbirine tutunup bi top oluyorlardı ve koloniyi genişletmek için o topu duvarlara vurup toprakta yer açıyolardı. Biz de bir takımız karıncalar gibi birlik olup takımı yükseltmemiz lazım 1 kişi eksik olsa yapamayız bu bi gerçek. Bu hafta bizi bırakma olur mu çok duygusal konuşma yaptım hahah
Sennnnde iyi ki varsın canım benimKaptanimla beraber emeginiz inkar edilemez canim iyiki varsınız
İnşallahhh inşallahhhHosgledin canım masAllah 2 tane ikiz ne güzel
Canım benim 79.6 değildi 79.7 yedi yanlış yazmışsın
Gozunaydin canim Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallah
6,5 dakika hangi kafayla yazdıysam buçuğunu da koymuşum.
Haftanin su tablosu
Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @nanekekik ?? ?? B Beklenen2 2.5 ?? @Birgaripyolcu06 2 2 Arrietty_ 2 2 CanTorun 3 3 @Sivaskayseri ?? 3.5 @Ozlemlerhayallar 2 2 @_Vera_ 1.5 2 @Melegimkorusun ?? ?? Varyemez 3 3 @Ceyhans 2 2.5 @sedulu ?? ?? buketx 2.5 ?? @esmeriiim ?? ?? @pamukskr ?? 3.5 @Fulyaa21 3 3
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @_Vera_ ÖDÜL @nanekekik ?? ?? B Beklenen2 ÖDÜL ÖDÜL @Sivaskayseri @Ozlemlerhayallar ÖDÜL @Birgaripyolcu06 ÖDÜL Arrietty_ CanTorun @Melegimkorusun ?? ?? Varyemez @Ceyhans @sedulu buketx @esmeriiim ?? @Fulyaa21 @Sevimli85 ?? ?? @Fasveyadem ?? ?? @pamukskr ??
Spor Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Adım Dışı Puan Tablosu
Kullanıcı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı ÇarşambA Perşembe Toplam Varyemez 565 @Birgaripyolcu06 400 200 @sedulu 815 375 @Ceyhans 445 120 CanTorun 240 240 @Sivaskayseri 250 @_Vera_ 315 Arrietty_ 1299 370 buketx 1940 20 B Beklenen2 150 @Fulyaa21 413 150 @pamukskr - 350 @esmeriiim 300 200 NOT : Bu hafta cumartesinden itibaren adım yarışı olduğu için cuma atılan adımlar puan listesine cumartesi ve diğer günlerde atılacak adımlar adım listesine yazılacaktır.
@pamukskr görsel atamadığın için 7000 adımını puan olarak buraya yazdım.
buketx cuma günü 6.5 saat dans ettin dimi yanlış anlamadım ??
ADIM TABLOSU
Kullanıcı Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Toplam @Sivaskayseri 12.003 @Ozlemlerhayallar 10.470 @Ceyhans 14.403 @sedulu 15.246 @_Vera_ 13.609 Varyemez 17.063 @Fulyaa21 10.315 Arrietty_ 23.351
@sedulu adımlarda leslie var değil mi ona ayrı puan eklemedim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?