Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım cuma su yum da ?? Var yazmam lazım demi sanıyorum yine 3 lt dir 1.5 lt şişem var 2 kez dolduruyorum günde bitiyo cuma da içmişimdir
Canım yarın düzeltirim
CanTorun abla senin adımları eklemeyi unuttum kusuruma bakma yarın eklicem ilk iş

Adim toblosunda bn niye yokum ki

Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin canlar
Yarın kaçamak yapmayın
Diyete başladığımız ilk günün heyecanını, isteğini gönlümüzde diri tutmaya çalışalım
Bir de nacizane fikrim karbonhidrat içeren yiyeceklerin içeceklerin pek lafını etmez hayalini kurmaya kalkmazsak insan onları unutuyor zamanla
Yoksa sürekli hatırda tutulursa diyete direnmeye başlar kişi
Ben bu şekilde düşünüyorum

Adim toblosunda bn niye yokum ki
Adım tablosunda yarın olacaksın canım tabloyu paylaştıktan sonra attın sen adımların fotosunu o yüzden seni yarın eklicem bu tablo işleri basit gibi geliyor ama çok kafa yoruyor insan onu oraya yaz bunu buraya yaz artık yarın ki tabloda ekliyim olur mu

Insallah hergun yapabilirim 10000 adim da cok kiz ama takim icin cabalayayim o zaman
Karınca z diye bi animasyon vardı çoook eski bilmem izledin mi orda karıncalar birbirine tutunup bi top oluyorlardı ve koloniyi genişletmek için o topu duvarlara vurup toprakta yer açıyolardı. Biz de bir takımız karıncalar gibi birlik olup takımı yükseltmemiz lazım 1 kişi eksik olsa yapamayız bu bi gerçek. Bu hafta bizi bırakma olur mu çok duygusal konuşma yaptım hahah

Kaptanimla beraber emeginiz inkar edilemez canim iyiki varsınız

Hic bırakır mıyım canim hic bir biriz

Hosgledin canım masAllah 2 tane ikiz ne güzel

Canım benim 79.6 değildi 79.7 yedi yanlış yazmışsın

Gozunaydin canim Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallah
İnşallahhh inşallahhh

6,5 dakika hangi kafayla yazdıysam buçuğunu da koymuşum. cezamın arkasından kalandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…