Kaptanım e ödem var ne diyim şimdi 1 kg desem komik olmaz mı bilmiyorum hedef tutmazsa ceza mı varcogu ödemdir ilk hafta
Cok olmadimi kiz o hedef : ))
Ben az yiyorum sanırım eski düzenime dönüyorum. Ekmekle aram yok ne sabah ne akşam yemem. Öğlen anca çocuk uyuyunca kahve keyfine başlıyorum uyanınca ona yemek hazırlıyorum falan derken az yemek vakti kalıyorben sanki yine cok yedim
Yada takim az yemeye basladi : ))
Sporlar herzamanki gibi harika
Keske benimde vaktim olmadigi halde hep yemek dusunmesem : ))Ben az yiyorum sanırım eski düzenime dönüyorum. Ekmekle aram yok ne sabah ne akşam yemem. Öğlen anca çocuk uyuyunca kahve keyfine başlıyorum uyanınca ona yemek hazırlıyorum falan derken az yemek vakti kalıyor
Evet kuzum yememem lazim basaricaz inaniyorumHayir isteyen yemek fotosu atiyor
Sadece fotograf cuma bildiirminde mecbur. Ilk sayfada ,ilk posta resimli post var.Tam emin olamadiysan nasil olacagi
Benim kucuk 5 yasinda bir dönem rahat birsey yapamiyor,spor salonuna gidemiyordum.
Eve bisiklet aldim sonunda.
Birde beraber leslie ve zumba yapiyoruz. Hem birlikte egleniyor hem vakit geciriyoruz
Onlar yerken sen yurume bandina ciksan alisana kadar?
Ben careyi onda buldum. Simdi birlikte oturuyoruz sofraya. Ama onlarin yemeginden canim istediginde yuruyuse cikardim
Ben de tatlıya hayır demem eskiden ne güzel tatlı bol bol yerdim kilo almazdımKeske benimde vaktim olmadigi halde hep yemek dusunmesem : ))
Ama zor. Boga burcuyum ben,isim yemek
süper gün olmuş tebrik ederim ama suyu arttırman lazım sen hep çok az içiyorsun sana ceza 2 bardak su
Merhaba aramıza hoşgeldiniz ben vera kaptan yardımcısıyım 23 yaşındayım.Umarım birlikte çok güzel kilolar veririz.Kullanıcı Adı : seymasymrna
İsim (İsteğe Bağlı ): Şeyma
Mesleginiz: Ogretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:1 tane 4 yasinda
Boyunuz : 168
Kilonuz: 94
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Dogum Kontrol Haplari + Dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglik ve guzellik icin. Eski kiyafetlerime girmek icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir bu ilk
bulgur biraz fazla ama yolculuk nedeniyle göz ardı edilebilir.Suyu 2.5 yapsan süper olur en az 2.5 amaMerhabalar, ben bugün 5 saatlik şehirler arası yolculuk yaptım, elimden geldiğince dikkat ettim:
Sabah: 2 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, yeşillik
Öğle: 6 adet züber meyve topu
Akşam: 8 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, 1 kase şehriye çorbası
Bugün şimdiye kadar 1.5 litre su içebildim. Devam ediyorum...
benimm 65.8 olsun muuuu
4. Takim Citirlari Güncel Kilo Hedef Kilo Sonuc @buketx 76.0 @esmeriiim 62.4 Ceyhans 66.3 sedulu 75.7 @ozrengin 76.4 @nanekekik 82.6 Alp_BuRc 66.5 pamukskr 68.4 E English_teacherrr 100.1 @CanTorun 85.5 @_Vera_ 66.6 65.0 @Melegimkorusun 70.4 @Beklenen2 68.7 @Fulyaa21 66.55 Arrietty_ 65.05 64.5 @Birgaripyolcu06 79.7 79.0 @Ozzybal
Kizlar cok az kisi hedef belirlemis.
Yarin kontrol tarti sonrasi veya bu postu görünce bildirirseniz sevinirim.
mercimek çorbasına pek bişi demiyim yani sağlıklı bence normal olmuş.Bugunku menu
Saat 12 kahvaltı+2 dılım ekmek
Aksam mercımek corbası salata
Su 2 lıtre
Spor 2 mile leslie
su süper adımlar süper menü de süper sana üç kalp@_Vera_Arrietty_
Menümü vereyim
Sabah 09.30 duble Türk kahvesi
Kahvaltı 11.30
1 adet yumurta pırasa ve biber ile pişirdim
4 zeytin
Peynir
Bol yeşillik yarım domates
Yarım dilim tb ekmeği
Ara 15
Duble Türk kahvesi
16.00 yeşil çay
Akşam 17.30
1 kepçe ıspanak
Haşlanmış brokoli karnabahar
Sarımsaklı yoğurt
Bol yeşillik
Su 3.5 lt
Spor 8619 adım bacaklarım hamladı artık kalkmıyor eşimin yediklerini de atayım şuan dibimde yiyor
süper gün olmuş kankicimMenümü yazayım bende adım sayımı en son yatarken fotosunu atayım olur demi kaptanım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir ve tulum peyniri 5 zeytin 2 nohutlu ekmek yeşillik bolca
Öğle küçük bi mandalina
Akşam 1kase yoğurt çorbası
fırında tavuk 1 tane yanında zeytinyağlı brokoli ve karnabahar haşlanmış yoğurtlu semizotu salatası
Şimdi bi mate çayı içeceğim
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 80 merdiven in çık
Adım 12000 e tamamlayacağım fotosunu atarım tamamlayınca
Arrietty_ @_Vera_
adımlar şahane hahaha bugün takım mercimek bulgur üzerine yoğunlaşmış yine de güzel bir gün mercimek çok fazla değil dimiIyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum eşimde evde olunca buraya girmeye vakit bulamadım
Sabah
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Ara
1 fincan dibek kahvesi
1 mandalina
1 elma
Akşam
Mercimek yemeği
Bol salata
Su =2 litre
Eki Görüntüle 2730078
Arrietty_ @_Vera_
şahanesin abla her zamanki gibiArrietty_ ,@_Vera_
Pekmezli, limonlu ilik su icildi...
KAHVALTI:
Dana kavurmali yumurta
1 kapya biber
2 kiraz domates
7 sap roka
Acik sekersiz cay
ARA:
Limon dilimli yesil cay
OGLEN:
1/2 elma
1 bardak kefir
ARA:
Limon dilimli yesil cay
3 cig findik
AKSAM:
Firinda cupra
Bol yesil salata
Limon dilimli adacayi
SU:
3 lt
SPOR:
60 dk bolgesel egzersiz. 180 puan.
diyetisyen eşliğinde diyet yapıyordunuz değil mi ondan pek bişey demiyorum sizin menülere(10.00)Sabah ara öğünü:sirkeli limonlu su + hcli filtre kahve +1 kuru incir
(12.30)Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta +1 dilim çavdar ekmeği+1 yk labne+ 5 adet zeytin+1 havuç
(13.30)Ara öğün 1: Türk kahvesi +maden suyu+2 parça bitter çikolata
(16.00)Ara öğün 2:1 bardak zerdeçallı kefir+2 adet mandalina+ yulaflı karabuğdaylı grissini(30 gr)
(18.30)Akşam yemeği: patlıcanlı köfte 3 adet +lahana turşusu
(21.00)Ara öğün 3: nane limon + 1 avuç tuzsuz çekirdek.
Su : 3 lt
Spor olarak;
10 dakika plates =70
3750 adım = 187.5 puan
Ev işi yaptım ama ev hanımıyım hergün yapıyorum bundan puan almak arkadaşlara haksızlık olur gibi geldiği için yazmadım.
Toplam= 257.5 puan
Bugün malesef adım konusunda tamamlayamıyorum. Biraz kırgınlığım var. Adım yarışında olmamam sizler için daha mantıklı sanırım. Paylaşımı erken yaptım muhtemelen erken uyurum.
yemek fotosu şart değil yediklerinizi yazmanız yeterli biraz kilo verdikçe aşarsınız onu o kadar emeğim boşa mı gitsin diyip vazgeçiyor insanEvet zor ama basarmam lazim 6 senedir bu haldeyim resmen kurtulamadim. Bekar gunlerdeki zayif halimi ozledim.
Gunluk ne yediklerimizi aticaz sanirim dmi. Yemek fotosu sart mi?
Ya bi de ben esim ve ogluma hazirladiklarima dayanamayip yiyorum onu durdurmam lazim.
mecburi değil zaten yapamayana öyle büyük cezalar vermiyorum hahahaha 10 mile leslie felan sadece dermişim
ayy 3.mercimek takım mercimekten gidiyor vallahi bugün kornişon ödem yapar dicem ama su mükemmel sporlar mükemmel
azıcık yemişsin yine bence kesin eksi göreceksin bu hafta
ben burçlara inanmıyorum akrep burcuyum ben firdevs yöreoğlu gibi gezmem lazım sinsi sinsi ortalarda ama ne tatlı kızım dimi (öylesin diyin nolllurKeske benimde vaktim olmadigi halde hep yemek dusunmesem : ))
Ama zor. Boga burcuyum ben,isim yemek
Öylesfin kız maşallah çok tatlısınben burçlara inanmıyorum akrep burcuyum ben firdevs yöreoğlu gibi gezmem lazım sinsi sinsi ortalarda ama ne tatlı kızım dimi (öylesin diyin nolllur)
bunu yazarken öylesin kız diyip içinden heee bekle sen öylesin sinsi şeytan demedin demi hahahahahÖylesfin kız maşallah çok tatlısın
Ben de tatlıya hayır demem eskiden ne güzel tatlı bol bol yerdim kilo almazdımdoğum sonrası hormonlar vücut çok değişiyormuş tecrübe ettim. Bir de yaş meselesi tabi bu yediklerimle 20 li yaşlarda olsam çoktan kilo vermiştim. Şimdi
Yok cnm bu sefer ayarında yedim 1 tabaksüper gün olmuş tebrik ederim ama suyu arttırman lazım sen hep çok az içiyorsun sana ceza 2 bardak su
Merhaba aramıza hoşgeldiniz ben vera kaptan yardımcısıyım 23 yaşındayım.Umarım birlikte çok güzel kilolar veririz.
bulgur biraz fazla ama yolculuk nedeniyle göz ardı edilebilir.Suyu 2.5 yapsan süper olur en az 2.5 ama
benimm 65.8 olsun muuuu
mercimek çorbasına pek bişi demiyim yani sağlıklı bence normal olmuş.
su süper adımlar süper menü de süper sana üç kalp
süper gün olmuş kankicim
adımlar şahane hahaha bugün takım mercimek bulgur üzerine yoğunlaşmış yine de güzel bir gün mercimek çok fazla değil dimi
şahanesin abla her zamanki gibi
diyetisyen eşliğinde diyet yapıyordunuz değil mi ondan pek bişey demiyorum sizin menülere
yemek fotosu şart değil yediklerinizi yazmanız yeterli biraz kilo verdikçe aşarsınız onu o kadar emeğim boşa mı gitsin diyip vazgeçiyor insan
mecburi değil zaten yapamayana öyle büyük cezalar vermiyorum hahahaha 10 mile leslie felan sadece dermişim
ayy 3.mercimek takım mercimekten gidiyor vallahi bugün kornişon ödem yapar dicem ama su mükemmel sporlar mükemmel
azıcık yemişsin yine bence kesin eksi göreceksin bu hafta
Öylesindir kesinben burçlara inanmıyorum akrep burcuyum ben firdevs yöreoğlu gibi gezmem lazım sinsi sinsi ortalarda ama ne tatlı kızım dimi (öylesin diyin nolllur)
benim dedem de vardı aynı olay doktoru demiş ki 6 öğün ye az az ye sık sık ye dedem bunu sandı ki 6 öğün sofra kurulacak kallavi bi menü felan ama önüne 3 dal maydanoz koyunca morali bozuldu adamın bu sefer doktoru demiş vegan gibi beslen meyve sebze ye. Bu sefer başladı günde 2 kgye yakın meyve yemeye hahahahha kilo aldı tabiii.Doktora demiş çok ciddi bi hastalığım var doğal ve sağlıklı bişey meyve bundan da kilo alınmaz benim metabolizmam bitmiş hahahahaYok cnm bu sefer ayarında yedim 1 tabak
Zaten benim sorunum faydalı olan şeyleri sınırsız yemem özellikle meyve...
Aynı ben sınırım yokbenim dedem de vardı aynı olay doktoru demiş ki 6 öğün ye az az ye sık sık ye dedem bunu sandı ki 6 öğün sofra kurulacak kallavi bi menü felan ama önüne 3 dal maydanoz koyunca morali bozuldu adamın bu sefer doktoru demiş vegan gibi beslen meyve sebze ye. Bu sefer başladı günde 2 kgye yakın meyve yemeye hahahahha kilo aldı tabiii.Doktora demiş çok ciddi bi hastalığım var doğal ve sağlıklı bişey meyve bundan da kilo alınmaz benim metabolizmam bitmiş hahahaha
Ayyyyyy yok artıkbunu yazarken öylesin kız diyip içinden heee bekle sen öylesin sinsi şeytan demedin demi hahahahah
Öylesin tabiki kankimben burçlara inanmıyorum akrep burcuyum ben firdevs yöreoğlu gibi gezmem lazım sinsi sinsi ortalarda ama ne tatlı kızım dimi (öylesin diyin nolllur)
Şu adımlara bak hey maşallah nası yapıyosun valla helal olsunGünün ozeti
Kahvalti
2 yumurta
Biraz kasar ile omlet
Yarim dilim ekmek
Ara
10 cig badem
Aksam
4dal Brokoli
200 gr Ördek gogsu
1 kucuk parca San Sebastian
150 ic bacak egzersizleri
50 dumbell ile arka kol egzersizi
1 mil leslie 105 puan
15 dk zumba 105 puan
Ilk iki egzersizin puanlari cok yuksek. Ilk sayfada duzeltecegim birazdan. Tanesi 3 puan cok fazla
Adim 24.051
1202 puan
Su 3, 2 L
@_Vera_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?