Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben sanki yine cok yedim
Yada takim az yemeye basladi : ))
Sporlar herzamanki gibi harika
Ben az yiyorum sanırım eski düzenime dönüyorum. Ekmekle aram yok ne sabah ne akşam yemem. Öğlen anca çocuk uyuyunca kahve keyfine başlıyorum uyanınca ona yemek hazırlıyorum falan derken az yemek vakti kalıyor

Keske benimde vaktim olmadigi halde hep yemek dusunmesem : ))
Ama zor. Boga burcuyum ben,isim yemek

Evet kuzum yememem lazim basaricaz inaniyorum

Ben de tatlıya hayır demem eskiden ne güzel tatlı bol bol yerdim kilo almazdım doğum sonrası hormonlar vücut çok değişiyormuş tecrübe ettim. Bir de yaş meselesi tabi bu yediklerimle 20 li yaşlarda olsam çoktan kilo vermiştim. Şimdi yavaş yavaş düşüyor kilo

süper gün olmuş tebrik ederim ama suyu arttırman lazım sen hep çok az içiyorsun sana ceza 2 bardak su
Merhaba aramıza hoşgeldiniz ben vera kaptan yardımcısıyım 23 yaşındayım.Umarım birlikte çok güzel kilolar veririz.
bulgur biraz fazla ama yolculuk nedeniyle göz ardı edilebilir.Suyu 2.5 yapsan süper olur en az 2.5 ama
benimm 65.8 olsun muuuu
Bugunku menu
Saat 12 kahvaltı+2 dılım ekmek
Aksam mercımek corbası salata
Su 2 lıtre
Spor 2 mile leslie
mercimek çorbasına pek bişi demiyim yani sağlıklı bence normal olmuş.
su süper adımlar süper menü de süper sana üç kalp
süper gün olmuş kankicim
adımlar şahane hahaha bugün takım mercimek bulgur üzerine yoğunlaşmış yine de güzel bir gün mercimek çok fazla değil dimi
şahanesin abla her zamanki gibi
diyetisyen eşliğinde diyet yapıyordunuz değil mi ondan pek bişey demiyorum sizin menülere
yemek fotosu şart değil yediklerinizi yazmanız yeterli biraz kilo verdikçe aşarsınız onu o kadar emeğim boşa mı gitsin diyip vazgeçiyor insan
Arrietty_ @_Vera_
Yarun haftalık hedef bildireceğiz ya benim zaten yeni daha malum ödem atacak vücut ben hedef bildirmesem mi acaba olur mu şart sa yazayım 66.5 olsun benim hedefim zor olsun
mecburi değil zaten yapamayana öyle büyük cezalar vermiyorum hahahaha 10 mile leslie felan sadece dermişim
ayy 3.mercimek takım mercimekten gidiyor vallahi bugün kornişon ödem yapar dicem ama su mükemmel sporlar mükemmel
Arrietty_ @_Vera_
12.00 menemen peynir 2 dilim kepek ekmek
14.00 portakal
17.00 4 parca tavuk salata ayran
19.00 1 yk kuru uzum
20.50 elma
Su 2.5 litre
Spor
azıcık yemişsin yine bence kesin eksi göreceksin bu hafta

ben burçlara inanmıyorum akrep burcuyum ben firdevs yöreoğlu gibi gezmem lazım sinsi sinsi ortalarda ama ne tatlı kızım dimi (öylesin diyin nolllur )

Yok cnm bu sefer ayarında yedim 1 tabak
Zaten benim sorunum faydalı olan şeyleri sınırsız yemem özellikle meyve...

Yok cnm bu sefer ayarında yedim 1 tabak
Zaten benim sorunum faydalı olan şeyleri sınırsız yemem özellikle meyve...
benim dedem de vardı aynı olay doktoru demiş ki 6 öğün ye az az ye sık sık ye dedem bunu sandı ki 6 öğün sofra kurulacak kallavi bi menü felan ama önüne 3 dal maydanoz koyunca morali bozuldu adamın bu sefer doktoru demiş vegan gibi beslen meyve sebze ye. Bu sefer başladı günde 2 kgye yakın meyve yemeye hahahahha kilo aldı tabiii.Doktora demiş çok ciddi bi hastalığım var doğal ve sağlıklı bişey meyve bundan da kilo alınmaz benim metabolizmam bitmiş hahahaha

Aynı ben sınırım yok

Günün ozeti

Kahvalti
2 yumurta
Biraz kasar ile omlet
Yarim dilim ekmek

Ara
10 cig badem

Aksam
4dal Brokoli
200 gr Ördek gogsu
1 kucuk parca San Sebastian

150 ic bacak egzersizleri 75 puan
50 dumbell ile arka kol egzersizi 15 puan
1 mil leslie 105 puan
15 dk zumba 105 puan

Adim 24.051
1202 puan

Su 3, 2 L
@_Vera_

Eklentiler

• Screenshot_20201129_192125_com.huawei.health.webp
    9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Şu adımlara bak hey maşallah nası yapıyosun valla helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…