- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
HoşgeldinizKullanıcı Adı : seymasymrna
İsim (İsteğe Bağlı ): Şeyma
Mesleginiz: Ogretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:1 tane 4 yasinda
Boyunuz : 168
Kilonuz: 94
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Dogum Kontrol Haplari + Dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglik ve guzellik icin. Eski kiyafetlerime girmek icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir bu ilk
Merhaba canim, buralardayim.
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlarArrietty_ kaptanım ben çok fena grip oldum çok fazla halsizlik ve burun tıkanıklığı var hiç halim yok. Sanırım oğlumdan geçti. Beni birkaç gün mazur görseniz oğlumda evde eşimde evden çalışıyor teli elime alamıyorum
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlarArrietty_ kaptanım ben çok fena grip oldum çok fazla halsizlik ve burun tıkanıklığı var hiç halim yok. Sanırım oğlumdan geçti. Beni birkaç gün mazur görseniz oğlumda evde eşimde evden çalışıyor teli elime alamıyorum
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlarArrietty_ kaptanım ben çok fena grip oldum çok fazla halsizlik ve burun tıkanıklığı var hiç halim yok. Sanırım oğlumdan geçti. Beni birkaç gün mazur görseniz oğlumda evde eşimde evden çalışıyor teli elime alamıyorum
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlarArrietty_ kaptanım ben çok fena grip oldum çok fazla halsizlik ve burun tıkanıklığı var hiç halim yok. Sanırım oğlumdan geçti. Beni birkaç gün mazur görseniz oğlumda evde eşimde evden çalışıyor teli elime alamıyorum
Evde bandim var yuruyus yapicam.Inan bana aktif olunca daha da motive oluyor insan.
Online ders veriyor musun?
Evde leslie veya baska spor yaptin mi hic?
Bu hafta adim yarisimiz var 6. Takim ile
Katilmani tavsiye ederim. Hareketli olunca Cuma guzel fark gorursun Ilk haftadan
Hosbuldum kuzumMerhaba hoşgeldinizz
Ooo tesadüf en baştayım. Cuma günü 75 inşaallah
4. Takim Citirlari Güncel Kilo Hedef Kilo Sonuc buketx 76.0 @esmeriiim 62.4 Ceyhans 66.3 @sedulu 75.7 Varyemez 76.4 @nanekekik 82.6 @Ozlemlerhayallar 66.5 pamukskr 68.4 E English_teacherrr 100.1 CanTorun 85.5 @_Vera_ 66.6 65.0 Melegimkorusun 70.4 @Beklenen2 68.7 Mucizemsn 66.55 Arrietty_ 65.05 64.5 @Birgaripyolcu06 79.7 79.0 @Ozzybal
Kizlar cok az kisi hedef belirlemis.
Yarin kontrol tarti sonrasi veya bu postu görünce bildirirseniz sevinirim.
Hosbuldum kuzumHoşgeldiniz
Aaa Eş yarışması kalkmıştı sanki tam anlamadımMerhaba canim, buralardayim.
Artik es olmadigimiz icin etiket yapmiyorum ya, o yuzden farketmiyorsundur...
Ne güzel bir menu buBugunku menu
Saat 12 kahvaltı+2 dılım ekmek
Aksam mercımek corbası salata
Su 2 lıtre
Spor 2 mile leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?