Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar şöyle ki haftanın sonunda cuma günü toplam adımları puana çeviricem yani şöyle veranın cumartesinden cumaya kadar olan tüm adımlarını puana çevirip sizin puan hanenize eklicem. Bu durumda leslieyi yazarsam puan hanenize iki kez yazmış olurum diye düşünüyorum. Ama siz derseniz sayalım o zaman sayarım

Canım sizin kolayınıza nasıl gelirse öyle olsun bu hafta önemli olan diğer takımla adım yarisi zaten. Egzersiz her türlü yine yaparız dert değil bunlar biz yarışı kazanalım yeter

Canım sizin kolayınıza nasıl gelirse öyle olsun bu hafta önemli olan diğer takımla adım yarisi zaten. Egzersiz her türlü yine yaparız dert değil bunlar biz yarışı kazanalım yeter
Adaletli olması açısından böyle aklıma yattı adım yarışında olmayan kişiler var leslieyi iki kez sayarsak onlara haksızlık etmiş olurum diye düşündüm. Adımlamadan zaten hemen hemen aynı puanı alıyoruz leslie de adımsayarla 6500 adıma felan denk geliyor 3 mile

Evet diyetisyen listesine uyuyorum ben. :)

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta
Yarim dilim ekmek
1 tatli kaşığı kaymak
Aksam
1 kase corba
2 kucuk tavuk gogsu
Salata
Ara yeşilçay 1 cennet meyvesi
Su 2.5 lt
Spor misafirim vardi yemekli ama telefon yanimda degilsi adim sayim cok az o yuzden yinede paylasayim cok yoruldum bugün
@_Vera_ Arrietty_

Merhaba, kilo tartıda 91
Dün yediklerimi not aldım ama yazma fırsatım olmadı .
Dün için
Kahvaltı
2 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı zeytibyağı ve zerdeçal
1 domates
Ara öğün
1 muz
Akşam yemeği
2 kase tarhana çorbası
Yatarken, 1 kase yoğurt içine de probiyotik ve keten tıhumu
3 litre su
1 litre çay/bitki çayı
Egzersiz 1 saat ev işi, 8000 adım.
Bugün
Kahvaltı
1 yumurta, 1 kase seBze çorbası ve peynir
Ara öğün
1 muz, 1 bardak süt
Akşam yemeği
Az yağlı, fırında 1 tam buğda yufkadan yapılmış ıspanak böreği ve 1 kase yoğurt
Ara öğün, 1 mandalina ve yarım elma
Yatarken, yarım kase yoğurt, probiyotik ve keten tohumu
Egzersiz . 2 saat ev işi, 8000 adım .
3 litre su
Sanırım kalori olarak da yazmamız gerekiyır. Bir programdan bakıp yazarım kaşorileri. Kusura bakmayın, yeni başladığım için tam adapte olamadım henüx

Aktif olacağım. Zaten işsizim Nasıl bir program?

Kizlar gunaydin bu grupta aralikli oruc yapn var mi? Insulin direnci ilaci aliyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum o kadar uzun araliga.. Ne tur seyler yiyorsunuz mesela yapanlar?
Gunaydin
Var yapan aramizda
Ben ara ara yapiyorum. Aslinda aliskanlik edinmek istiyorum IF i.
En son aksam 18 de yiyip ertesi gün 10 da ilk ögün denene bilir.
16 saat aclik 8 saat yeme penceresi.

En saglikli yag almaya özen gosteriyorum. Peynir, kasar, avokado, cig Kuruyemis tuketerek
Protein de onemli. Yumurta ve et turu olabilir
Karbonhidrat ise saglikli olani. Yani bol Sebze

Ben de denemistim ama porsiyonlari kucultememistim bu sefer de.

Bugunku tarti bildirimimi yapiyorum.

30.11.2020
93.8 kg

Ben de denemistim ama porsiyonlari kucultememistim bu sefer de.

Bugunku tarti bildirimimi yapiyorum.

30.11.2020
93.8 kg
Tekrar deneye biliriz birlikte.
Kahvalti kac gibi yapmayi dusunuyorsunuz? Eger dayanirim daha yapmadim derseniz saat 10 da yapin. Boylece IF Baslangici Olur
2 yumurta, nasil severseniz oyle hazirlayin.
Zeytin severseniz 10adet. 10 adet cig Kuruyemis. Bol yesillik. Kibrit kutusu kadar peynir diye Baslangic olabilir

Kizlar gunaydin bu grupta aralikli oruc yapn var mi? Insulin direnci ilaci aliyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum o kadar uzun araliga.. Ne tur seyler yiyorsunuz mesela yapanlar?
Günaydın
Ben yapiyorum bana en iyi uyan diyet bu oldu
Kahvaltıyı 12 gibi yapıyorum
Akşam yemeğini 5 te yer mutfak işini kapatırım
Ara öğün meyve kuruyemiş şeklinde
Tavsiye ederim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…