Insallah eksım olurNe güzel bir menu bu
Aksam yemegide baya doyurucu gorunuyor. Afiyet olsun bol eksi olsun.
Yarin bekliyorum senden de kontrol tarti : ))
Normalde yasak mımercimek çorbasına pek bişi demiyim yani sağlıklı bence normal olmuş.
Yani mesela ben 5000 i leslie den yaptım kalan 7000 i normal adım ya ayrı mı yazmam lazım canım çünkü bende cumartesi den beri hiç puan yazılmamış şuan önemli olan tabiki takım adım sayılarım puanın bi önemi yok da merak ettim n
Kızlar şöyle ki haftanın sonunda cuma günü toplam adımları puana çeviricem yani şöyle veranın cumartesinden cumaya kadar olan tüm adımlarını puana çevirip sizin puan hanenize eklicem. Bu durumda leslieyi yazarsam puan hanenize iki kez yazmış olurum diye düşünüyorum. Ama siz derseniz sayalım o zaman sayarım@_Vera_ canim adım yarışı takim işi diye adımların puanını hesaplamıyorum ben. Ama leslieyi yazıyorum çünkü o bana göre bir egzersiz orada 5000 adım atıyorum 45 dk yapıyorum yani 315 puan hesaplıyorum. Gün içinde kalan mesela bugün 17000 adım atmışım 12000 adımı puan olarak katmıyorum yarışma var diye. Ben bildiğim gibi yazayım sen hangisini kabul edersen sıkıntı yok
EvetCok soru soruyorum ama biz hem pzt hem cumalari mi tartilicaz?
Canım sizin kolayınıza nasıl gelirse öyle olsun bu hafta önemli olan diğer takımla adım yarisi zaten. Egzersiz her türlü yine yaparız dert değil bunlar biz yarışı kazanalım yeterKızlar şöyle ki haftanın sonunda cuma günü toplam adımları puana çeviricem yani şöyle veranın cumartesinden cumaya kadar olan tüm adımlarını puana çevirip sizin puan hanenize eklicem. Bu durumda leslieyi yazarsam puan hanenize iki kez yazmış olurum diye düşünüyorum. Ama siz derseniz sayalım o zaman sayarım
Adaletli olması açısından böyle aklıma yattı adım yarışında olmayan kişiler var leslieyi iki kez sayarsak onlara haksızlık etmiş olurum diye düşündüm. Adımlamadan zaten hemen hemen aynı puanı alıyoruz leslie de adımsayarla 6500 adıma felan denk geliyor 3 mileCanım sizin kolayınıza nasıl gelirse öyle olsun bu hafta önemli olan diğer takımla adım yarisi zaten. Egzersiz her türlü yine yaparız dert değil bunlar biz yarışı kazanalım yeter
Evet diyetisyen listesine uyuyorum ben. :)süper gün olmuş tebrik ederim ama suyu arttırman lazım sen hep çok az içiyorsun sana ceza 2 bardak su
Merhaba aramıza hoşgeldiniz ben vera kaptan yardımcısıyım 23 yaşındayım.Umarım birlikte çok güzel kilolar veririz.
bulgur biraz fazla ama yolculuk nedeniyle göz ardı edilebilir.Suyu 2.5 yapsan süper olur en az 2.5 ama
benimm 65.8 olsun muuuu
mercimek çorbasına pek bişi demiyim yani sağlıklı bence normal olmuş.
su süper adımlar süper menü de süper sana üç kalp
süper gün olmuş kankicim
adımlar şahane hahaha bugün takım mercimek bulgur üzerine yoğunlaşmış yine de güzel bir gün mercimek çok fazla değil dimi
şahanesin abla her zamanki gibi
diyetisyen eşliğinde diyet yapıyordunuz değil mi ondan pek bişey demiyorum sizin menülere
yemek fotosu şart değil yediklerinizi yazmanız yeterli biraz kilo verdikçe aşarsınız onu o kadar emeğim boşa mı gitsin diyip vazgeçiyor insan
mecburi değil zaten yapamayana öyle büyük cezalar vermiyorum hahahaha 10 mile leslie felan sadece dermişim
ayy 3.mercimek takım mercimekten gidiyor vallahi bugün kornişon ödem yapar dicem ama su mükemmel sporlar mükemmel
azıcık yemişsin yine bence kesin eksi göreceksin bu hafta
Aktif olacağım. Zaten işsizimNe guzel seylere yönelmissin. Terapide hemen etki etmis.Güzel düsünceler gelmis.
Iyiyim ben canim,tesekkur ederim. Eslestiririm bana aktiflik sözü verirsen :))
1,5 kiloyu hemen verirsin.Forma da girersin.Sporlarin cok guzeldi senin. Elimde aslinda cok guzel program var.Birlikte yapacak arkadas lazim
GunaydinKizlar gunaydin bu grupta aralikli oruc yapn var mi? Insulin direnci ilaci aliyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum o kadar uzun araliga.. Ne tur seyler yiyorsunuz mesela yapanlar?
Ben de denemistim ama porsiyonlari kucultememistim bu sefer de.Gunaydin
Var yapan aramizda
Ben ara ara yapiyorum. Aslinda aliskanlik edinmek istiyorum IF i.
En son aksam 18 de yiyip ertesi gün 10 da ilk ögün denene bilir.
16 saat aclik 8 saat yeme penceresi.
En saglikli yag almaya özen gosteriyorum. Peynir, kasar, avokado, cig Kuruyemis tuketerek
Protein de onemli. Yumurta ve et turu olabilir
Karbonhidrat ise saglikli olani. Yani bol Sebze
Tekrar deneye biliriz birlikte.Ben de denemistim ama porsiyonlari kucultememistim bu sefer de.
Bugunku tarti bildirimimi yapiyorum.
30.11.2020
93.8 kg
Yaa cnm sen aslında çok az yiyorsun neden öyle oluyorki akşam yemeğini geç saattemi yiyorsun
GünaydınKizlar gunaydin bu grupta aralikli oruc yapn var mi? Insulin direnci ilaci aliyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum o kadar uzun araliga.. Ne tur seyler yiyorsunuz mesela yapanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?