Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler valla nasıl yapabiliyorsun 24000 adımı ben zorlasam 15000

Sinava calisma arasinda adima da vakit buluyorsun ya
Ama menu coook hafif sanki.
Gecen haftanin vebalini kaldiramadim bu haftada takim arasi yaris var. Ikinci vebal almayayim denemeni coz sonra kalk adim at diyorum
Eksi gormesem bile arti gelmesem o bana ii gelecek.

Haftalık 75,4 kg yi hedefliyorum

Haftanin su tablosu

Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur

CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
North River ????
B Beklenen2 2.5??
Birgaripyolcu06 22
Arrietty_ 22
CanTorun 333
E English_teacherrr 33.53
Alp_BuRc 222.5
@_Vera_ 1.523
Melegimkorusun ????
Varyemez 33
Ceyhans 22.52
sedulu ????4
buketx 2.5AZAZ
esmeriiim ????2
pamukskr ??3.53.5
@Fulyaa21333
Ozzybal -1.5

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

K Kafademi G Gulumsehayata85 North River kızlar nerelerdesiniz 3 defa üst üste bildirim yapmadınız yarın yapmazsanız sizi listeden silmek zorunda kalıcam.
Melegimkorusun canım seni rahatsızlığından dolayı muaf saydım.
Spor Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
Adım Dışı Puan Tablosu
KullanıcıCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambAPerşembeToplam
Varyemez 565
Birgaripyolcu06 400200
sedulu 815375300
Ceyhans 445120
CanTorun 240240180
E English_teacherrr 250
@_Vera_315
Arrietty_ 1299370195
buketx 12520
B Beklenen2 150
@Fulyaa21413150257.5
pamukskr -350
esmeriiim 300200210
NOT : Bu hafta cumartesinden itibaren adım yarışı olduğu için cuma atılan adımlar puan listesine cumartesi ve diğer günlerde atılacak adımlar adım listesine yazılacaktır.

ADIM TABLOSU
KullanıcıCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesiToplam
E English_teacherrr 12.00312.024
Alp_BuRc 10.47011.251
Ceyhans 14.40310.266
sedulu 15.24617.225
@_Vera_13.60914.976
Varyemez 17.063
@Fulyaa2110.315
Arrietty_ 23.35124.051
CanTorun 10.066-
B Beklenen2 10.251
Birgaripyolcu06 4.000
pamukskr -8.619

sedulu adımlarda leslie var değil mi ona ayrı puan eklemedim çünkü.

Kızlar şöyle bi açıklama yapmak istiyorum adımları haftanın sonunda puana çevireceğimiz için hem leslieye puan hem adıma puan verirsem 2 kez puan almış olacaksınız ve yarışta olmayan üyelerimize haksızlık olacak.Bu nedenle leslieyi adım yarışında olan üyelerimizin puanlamasında yazmıyorum adım olarak kabul ediyorum.Bu konuda farklı bir fikri olan varsa elbette yazabilir demokrasi iyidir

Mantıken ya adımdır ya leslidir

1 hareketin hem lesli hem adım sayılması hem mantıksız hem de haksızlık olur

Merhaba arkadaşlar. Ben karantinada o kadar çok kilo aldım ki 2 yıldır verdiğim tüm emek boşa gitti.
Nerdeyse tüm gün evde olduğum için sürekli yiyip içip yatma modundayım. Ve bu durumdan artık kurtulmak istiyorum.
marttan beri aldığım 22 kiloyu verip, üstüne daha da incelmek istiyorum.
Daha önce 6. takımda yarışıp izne çıkmışım unutmuşum bile. (1 yılı geçmiş)
En azından buraya yediklerimi yazacağım diye yediklerime dikkat ederim diye düşünüyorum. Yoksa halim felaket
En son 98.7 kiloydum 2 hafta önce. 2 haftadır korkudan tartlmadım bile..

Bugünkü yiyip içtiklerim

Kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 kase domates suyu (1yk zeytinyağlı )
1 dilim ekmek
1 fincan çay

Ara

2/3 bardak şekersiz süt (keçiboynuzlu)

Akşam

1.5 kepçe mercimek çorbası
1.5 tavuk pirzola
2yk yoğurt
4 yk salata

3 lt su

Günlük aktivite

1saat ev işi
17400 adım

Bu adım sayisinin içerisinde 6 mile lesli var

Eklentiler

• Screenshot_20201129-221546_Samsung Health.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Merhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani.
Birlikte verecegiz karantinada alinan kilolari. Sizede buyuk is dusuyor. Aktif olmak
Ilk sayfada Ilk post da kurallar ve formumuz var.
Onu doldurup paylasirsan sevinirim.

Yarin kontrol tarti günü. Bu guzel bir Baslangic olacak sizin icin. Kilonuz ile yuzlesip silbastan demek icin.
Sorunuz varsa herzaman sorabilirsin.

Yolculuk da olsa güzel beslenmissiniz. Bulgur fazla olmus ama uzun yol ve baska secenek olmamasi gibi durumlar olabiliyor tabi :)
Yolculuk nereye acaba?
Teşekkürler, 4 gündür evde değildim, eve, Ankara'ya döndüm. Yeni haftada diyetime uygun yemekler hazırlayacağım.
Benim güncel kilom en son 86'ydı, ilk hedef kilom da 74. Bu hafta içinse hedef kilom 85.

Menu sahane. 6 mile leslie

Adim fotosu Da paylasirsan sevinirim

Yani mesela ben 5000 i leslie den yaptım kalan 7000 i normal adım ya ayrı mı yazmam lazım canım çünkü bende cumartesi den beri hiç puan yazılmamış şuan önemli olan tabiki takım adım sayılarım puanın bi önemi yok da merak ettim n

@_Vera_ canim adım yarışı takim işi diye adımların puanını hesaplamıyorum ben. Ama leslieyi yazıyorum çünkü o bana göre bir egzersiz orada 5000 adım atıyorum 45 dk yapıyorum yani 315 puan hesaplıyorum. Gün içinde kalan mesela bugün 17000 adım atmışım 12000 adımı puan olarak katmıyorum yarışma var diye. Ben bildiğim gibi yazayım sen hangisini kabul edersen sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…