- 10 Ekim 2020
- 407
- 1.241
- 28
Iyi aksamlarMerhaba
Kizlar ben izne ayrılmak istiyorum çocuklarımin huysuz zamanları birde kardeş kıskançlığı eklenince onlarla uğraşmaktan ne spor yapabiliyorum nede diyete adapte olabiliyorum yaklaşık 3 4 haftadır kilo gitmiyor.. çok üzgünümumarım daha uygun olduğum bı zamanda katılırım tekrar Arrietty_ @_Vera_
Öyle mi canim ben doldu zannediyordum tamam o zaman canım o vaktin dolmasını beklerimIyi aksamlar
Esas listeye 6 kasimda girmissin. Bu durumda izne cikmam 6ocak sonrasi mumkun. Ilk sayfada ki kurallar da da belirtilmis bu. Esas listeye girince 2 ay izne ayrilmak mumkun degil
Bende geriye gidip baktim. Aklimda degildi ne zaman girdiginÖyle mi canim ben doldu zannediyordum tamam o zaman canım o vaktin dolmasını beklerim
Hafif gecmis gununİyi akşamlar herkese bugunkü menüm
Sabah 4 kaşık kadar kendi yaptığımız sucuk içi 2 dilim çavdar ekmeği ve peynir
Akşam 1 büyük kase haşlanmış zeytin yağlı karnabahar salatası 2 kaşık kadar nohut yemeği tadına bakmak için
Su 3.5 lt spor 10000 adım
Arrietty_ kaptanım benim attığım adım fotoları oluyo mu ya sanki tarih yazmıyo bugun fark ettim bi sorun olurmu ki
@_Vera_
Anlasmis gibi Nohut yemegi yapmissiniz :))Iyi akşamlar
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Ara
1 mandalina
1 incir
3 ceviz
Akşam
1 kase ezogelin çorba
3 kaşık bulgur pilavı
Nohut yemeği
Su =3 litre
Spor=2 saat ev işi 240puanEki Görüntüle 2730590 @Arrietty_ @_Vera_
Aynen öyle olmuşAnlasmis gibi Nohut yemegi yapmissiniz :))
Adı pedometre canım programın ss alıyorum ana sayfasında ama başka nası yapılır bilemedimHafif gecmis gunun
Ceyhans in da oyle simdi baktimda. Baska goruntu sekli var mi.
Karsi takim kaptanina sorayim eger bulamiyor isen. Program ismi nedir?
Valla öyle olmuş aynı günAnlasmis gibi Nohut yemegi yapmissiniz :))
Telefonun üst kısmında saat yazıyor ama tarih yok ekran resmi alınca da anca böyle çıkıyorHafif gecmis gunun
Ceyhans in da oyle simdi baktimda. Baska goruntu sekli var mi.
Karsi takim kaptanina sorayim eger bulamiyor isen. Program ismi nedir?
Aynen canım benimde öyleTelefonun üst kısmında saat yazıyor ama tarih yok ekran resmi alınca da anca böyle çıkıyor
Foto ya Tiklayinca ss Alinan tarih yaziyor o mu canim?Arrietty_ kaptanim fotoları tıklayınca altta tarihleri yazıyor
Dogru anlamissimYüklenme tarihi de varCeyhans ta fotoğraf ismi tarih olarak var. E English_teacherrr de screenshot tarihi var
Hem yüklenme tarihi var o önemli olmaz zaten de ikisinde de fotoğraf ismi tarih olarak kayıtlı oradan belli zaten hangi güne ait olduğu. Yani bu fotoğrafları yarın yükleseler fotoğraf ismi 30 una ait olduğu için değişmez yüklenme tarihi değişirDogru anlamissim
Sorun olmaz herhal ama tam emin olayim oyle danisayim karsi takim kaptanina dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?