Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazartesi sirf kontrol icin. Haftasonu kacamaklarinin onune gecmek icin
Olmadi yarin tartilirsin. Tam Baslangic kilonuda gormus olursun

Kullanıcı Adı : lcagla
İsim (İsteğe Bağlı ): çağla
Mesleginiz: şu an çalışmıyorum
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekarım (8 ay sonra evleniyorum)
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: -
Boyunuz : 1.64
Kilonuz: 98 (tartılınca güncellemem gerekli muhtemelen daha çoktur)
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : üniversite yıllarında gece yemelerine başladım, ilk çok kilolu dönemlerim o zaman başladı. Sonra baya kilo verdim. Ama marttan beri tekrar kilo almaya başladım. Çok mutlu olduğumda da mutsuz olduğumda da yiyorum. Yemek benim için kaçış sanki.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Önceliğim sağlık. Maskeyle yürürken nefes nefese kalıyorum giderek.
Sağlıkta sonraki sebep ise 8 ay sonra düğünüm var. Bu kilolarda olmak istemem.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 6. takımda yarışmışım. Sonra izne ayrılmışım geçen yıl

Bugün plan yine en az 15000 adım atmak. Leslie 3 mile yapıp terledim. Şimdiden 2 lt su içtim. Bu hafta sıkı tutucam daha fazla. Akşama nohut yemeği yapıyorum protein için.

3 gün rapor ve antibiyotik verdi eşime
Annem akşam ameliyat olacak mış
Bu bir sınav geçecek allahın izniyle
Hepsi üst üste gelmiş sizde. Antibiyotikler coronada etkili oluyor mu ki ay nasıl hastalık kimisi koku kaybıyla atlatıyor kimisi entube olarak. Anneniz de ameliyat sonrası sağlığına kavuşur umarım

Hepsi üst üste gelmiş sizde. Antibiyotikler coronada etkili oluyor mu ki ay nasıl hastalık kimisi koku kaybıyla atlatıyor kimisi entube olarak. Anneniz de ameliyat sonrası sağlığına kavuşur umarım
Eşim korona a sonrası toparlayamadı o nedenle antibiyotik yazdılar
Amin Allah razı olsun

Hoş geldiniz

Hoşgeldin canım vakit var güzel bir gelin olacaksın tut kendini sakın ha bozma sen ayrıcalıklı sın gelin olacaksın

Tekrar hosgeldiniz aramiza

Bugün plan yine en az 15000 adım atmak. Leslie 3 mile yapıp terledim. Şimdiden 2 lt su içtim. Bu hafta sıkı tutucam daha fazla. Akşama nohut yemeği yapıyorum protein için.
Masallah simdiden 2 L mi
700 ml ictim Bende
Simdi ikinci 700 ml e baslayacagim
Benimde Hedef 15 bin.
1,5 saat sonra bebis uyuttum. Onunla 4bin atmisim
Bende Sebze ve protein agirlikli beslenecegim
Aksama Alabas Turp um var onun yanina protein bulmam lazim
Cok cok gecmis olsun. Umarim fayda eder
Bu arada ben sabah tartıldım 67.5
Cumaya 66.5 hedefim Arrietty_ @_Vera_

Selam kızlar

Canım takıma hoşgeldin, önünde böyle güzel bir sebep varken zayıflamaman imkansız. Beyaz gelinliğinin içinde narin bir kuğu gibi olacaksın
Allah annenin yardımcısı olsun canım, inşallah ameliyatından sonra sağlığına kavuşur. Eşine de geçmiş olsun. Rabbim imanınızı imtihanlarınızdan güçlü eylesin, bu zorlu süreci atlatacaksınız inşallah.

İnşallah canım güzel günler gelecek biliyorum

Hepinize çok teşekkür ederim tam bir karbonhidrat bağımlısı olarak tatlı ve ekmeği minimuma indirmem lazım
İlk günler zor olsa da bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum
Hayatım kilo alıp vermekle geçti, ne zaman kilo versem nasılsa verdim diye yeniden yemeye başladım ve hep aynı son :)
Ama daha bunun nasipse doğumu var, yaşlılığı var.. spora da yeniden başlarsam yaparım diye düşünüyorum
Bir ara leslie yapardım haftada 5-6 gün. Yeniden başlayaca

Birden kesmek yerine azaltmak daha mantikli. Yoksa cok zorlanir insan. Leslie ise mukemmel secenek evde iseniz. Ayrica yasaklarda da pek baska secenek kalmiyor

Iyi aksamlar kizlar.
Haftaici telasi basladi yine.
Yarin ise dönüyorum.
Bugun pek bisey yapamadim yegen bakmakdan. Hatta Yemek bile yemedim. 1 avuc Badem yedim okadar.
Aksam yemegi hazirligina gecip cocuklar ile ilgilenecegim. En sona evde leslie tamamlayip ugrarim buraya.
Gorusuruz

Menü bildirimlerinizi cok gec olmadan yazin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…