Ya ne bilim sen görüyosun yediklerimi bişe varmı fazla dan söyle allah aşkına ki benim kilom sizden fazla 100 daha çok vermem lazım ama olmuyo demekki elimden bu kadarj geliyo diyorum hiç bi zaman istediğim kiloya gelemeyeceğim diyorum sporumu yapıyorum hani yediğim şeyler belli o yüzden içim rahat belki ama olmuyo bilmiyorum benim moralimi de etkiliyo günlük yaşantımı canım sıkılıyo hiç bişe yapasım gelmiyo napcam bilmemCanim sen nerelerden geldin. Onu dusun bozma moralini.
Ben oturup aglayayim ozaman. Cook yavas gidiyor. Ama pes edersem asla istedigim kiloda olamam.
Duraklama oldu belki
Keto besleniyorsun tam takip etmesende birkac gün
Yumurta dan sklmam dersen, Sana destek amaci ile birlikte yapabiliriz yumurta orucunu
Farkli secenekler bulur eklerim ki, hemen sklmiyalim. 3 gun en az yapilmasi gerek
Bende 65.05 ciktim yine
Haftasonu deli Dana gibi yururudum, sporlarim da cok.
Ama vazgecmiyorum.
Bu sefer inat ettim.
Vacgecmicem.
Her takildigimda vazgecmeseydim simdi hedefe ulasmistim
Geliyor 75
Ozaman Bende günde 10 atsam yeter mi
Hastahane kapısında volta atıyorum eşim düzelmedi bakalım ne diyecekler
IF seklinde mi denesen? Kalori ne kadar aliyorsun?Ya ne bilim sen görüyosun yediklerimi bişe varmı fazla dan söyle allah aşkına ki benim kilom sizden fazla 100 daha çok vermem lazım ama olmuyo demekki elimden bu kadarj geliyo diyorum hiç bi zaman istediğim kiloya gelemeyeceğim diyorum sporumu yapıyorum hani yediğim şeyler belli o yüzden içim rahat belki ama olmuyo bilmiyorum benim moralimi de etkiliyo günlük yaşantımı canım sıkılıyo hiç bişe yapasım gelmiyo napcam bilmem
İf yaptım en başta başlayınca güzel de gidiyodum eşim birlikte yemek yiyemiyoruz düzenimiz bozuldu diyince bırakmak zorunda kaldım kahvaltı yaptım o sinirle sucuk içi yaptım yedim hemde çavdar ekmeği ile hiç ekmek yemiyodum nırmamde1 nohutlu ekmek yerdim yemedimIF seklinde mi denesen? Kalori ne kadar aliyorsun?
Pes etme lutfen. Yaptin mi kahvalti?
Yapmadiysan yumurta deneyelim
Su miktarin da iyi. 3 yerine 3.5 L yap cumaya kadar
Günün obur ögünleri Sebze beslen canimİf yaptım en başta başlayınca güzel de gidiyodum eşim birlikte yemek yiyemiyoruz düzenimiz bozuldu diyince bırakmak zorunda kaldım kahvaltı yaptım o sinirle sucuk içi yaptım yedim hemde çavdar ekmeği ile hiç ekmek yemiyodum nırmamde1 nohutlu ekmek yerdim yemedim
Yok kızz fatsecret e her yediğimi yazıyorum normalde benim kilomda olan birinin alması gerekenden çok az kalori alıyorum işte ona canım sıkılıyo 1200 oluyo en fazla 1500 cal oluyo oda 2 öğüne geçtiğimden beri olmuyo bileGünün obur ögünleri Sebze beslen canim
Belki kalori cok aliyorsun
Bu kilo verme isi tam sinirleri ziplatacak bisey.Yok kızz fatsecret e her yediğimi yazıyorum normalde benim kilomda olan birinin alması gerekenden çok az kalori alıyorum işte ona canım sıkılıyo 1200 oluyo en fazla 1500 cal oluyo oda 2 öğüne geçtiğimden beri olmuyo bile
Canim zaten boyle beslenmeli takim uyeleri demiyoruz. Herkesin bunyesi farkli. Yasam tarzi farkli. Sizlere ne uyuyor ise oyle Devam edin.Merhaba arkadaşlar azönce tartıldım kilom tam olarak 70,9
Yalnız ben buradaki arkadaşlar gibi öyle diyet listeleri yapamam öyle 1-2 veya 3-4 saat arayla sürekli ara öğünde yapamam buna vaktim yok zaten.
9:00 sabah kahvaltısı 7 tahıllı ekmek ile çikolata reçel hariç istediğimi yyorum abartmadan.( Beyaz ekmek tüketmiyoruz zaten)
Öğlen yemek yada birşey yeme alışkanlığım yok ama çünkü birşey yersem akşam öğünümü yiyemem.
Akşam öğünü en geç 18’de ekmeksiz pilav yada makarna olmadan her istediğimi yiyorum
18’den sonra sadece sindirim kolaylaştıran meyveler yerim kivi çok iyi bu konuda.
Abur cubur yok.
Akşam saat 8’den sonra 500 kalori verececek sürede bisiklet sürerim.
Yarım saat rahatlamak içinde kalça ve bacak egzersizleri yaparım.Listeye giremem belki ama bu şekilde hedefim olan 60 kiloya ineceğime inanıyorum çünkü daha öncede 99 kilodan 63 kiloya böyle inmiştim.
Hadi inşallah canımBu kilo verme isi tam sinirleri ziplatacak bisey.
Birde herkesin vucudu farkli. Deneye deneye dogru beslenmeyi bulacagiz.
Ben günde 1 dilim ekmek yesem bile yaramiyor. Biliyorum bunu. Ama haftasonu yedim sabah
Sabit cikma sebebimi ona bagliyorum.
Kalorimi dolduruyorum 1319 almam gerek. Belki 100gr eksik aliyorum
Cuma 99 u goreceksin
Hem arti degilsin. Sabitsin
Moral bozmak yok tamam miHadi inşallah canım
İçerim hep yeşil çayımı da hc türk kahvemi deMoral bozmak yok tamam mi
Yesilcay icmiyorsan günde 2 bardak tavsiye ederim
Bence Cuma seni sasirtacak vucudunİçerim hep yeşil çayımı da hc türk kahvemi deişte bunları bilip uygulayıp hala aynı olmak sıkıyo canımı
Cumayı sabırsıZlıkla bekliyorum bakalımBence Cuma seni sasirtacak vucudun
Menü paylaşan arkadaşlar görünce biran düşündümCanim zaten boyle beslenmeli takim uyeleri demiyoruz. Herkesin bunyesi farkli. Yasam tarzi farkli. Sizlere ne uyuyor ise oyle Devam edin.
Suan belirttigin yeme saatlerin Sana gore. Ve bence cok guzel bir plan yapmissin
Cuma hedefin 70.5 diyelim mi ozmn
Menü paylaşan arkadaşlar görünce biran düşündümbende mi yapsam diye ama yapamıyacağım şeyide biliyorum.Cuma’ya hedefim 70 diyelim canım.
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinHastahane kapısında volta atıyorum eşim düzelmedi bakalım ne diyecekler
teşekkür ederim, hemen bakıyorum.Merhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani.
Birlikte verecegiz karantinada alinan kilolari. Sizede buyuk is dusuyor. Aktif olmak
Ilk sayfada Ilk post da kurallar ve formumuz var.
Onu doldurup paylasirsan sevinirim.
Yarin kontrol tarti günü. Bu guzel bir Baslangic olacak sizin icin. Kilonuz ile yuzlesip silbastan demek icin.
Sorunuz varsa herzaman sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?