- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Yani olur mu dersin uygunmuHem yüklenme tarihi var o önemli olmaz zaten de ikisinde de fotoğraf ismi tarih olarak kayıtlı oradan belli zaten hangi güne ait olduğu. Yani bu fotoğrafları yarın yükleseler fotoğraf ismi 30 una ait olduğu için değişmez yüklenme tarihi değişir
Canım bana göre problem çıkmaz sonuçta fotografi kaydettiğiniz tarih değişmez. Bakalım kaptanlar karar versin.Yani olur mu dersin uygunmu
Bu sekil daha iyi canim. Biz saglama alalim isimiziÜstüne tıklayınca 28 29 30 kasıma ait olduğu görünüyo inşallah olur böyle 3 günün
Aynen canım bende bugun fark ettim korktum birden sayılmazsa diyeBu sekil daha iyi canim. Biz saglama alalim isimizi
Evet doğru diyosun canım altta yazıyomuş neyse yine de ben diğerlerini de atıyım dedim garanti olsunYani şöyle göstereyim bu tarihleri isterse bir ay sonra görüntü atsın değiştiremez. Sadece yüklenme tarihi değişir. Sari yuvarlak yaptigim yerler
Evet cnm doğru diyorsun altlar da tarih yazıyorYani şöyle göstereyim bu tarihleri isterse bir ay sonra görüntü atsın değiştiremez. Sadece yüklenme tarihi değişir. Sari yuvarlak yaptigim yerler
Tamam canım
Hic bilgim yok caninTamam canım6. Takım napıyo acaba bilgin varmı kaptanım ne durumda adımları
Yandık deseneHic bilgim yok canin
Sadece o takim spor konusunda baya aktif gelmisti gözüme.
Cok guzel de kilolar veriyorlar. Baya aktif talim
Azcik ornek alsak ne guzel olur :)
Evet Abla. Temizligi spordan cikardim.Arrietty_ , @_Vera_
Saglikli ve mutlu aksamlar...
Gun balli limonlu suyla baslar...
KAHVALTI:
Bol yesillikli klasik kahvalti tabagim...
ARA:
Limon dilimli yesil cay
1 kucuk fincan sari leblebi
OGLEN:
Yogurt ve ispanak kavurmasi
ARA:
1/2 elma
Limon dilimli yesil cay
AKSAM:
3 izgara kofte
Yaninda aci menemen
1 bardak kefir
Adacayi
SU:
3 lt
SPOR:
60 dk bolgesel egzersiz. 180 puan.
4 saat de dip kose temizlik. Sanirim artik spordan cikmis...
Ne guzel gecmis gününIyi akşamlar,
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 adet etimek, 5 zeytin, 4 kasık lor, 1 adet salatalık
Ara: 10 adet fındık, 1 bardak kefir
Öğle: 8 kaşık pırasa yemeği
Akşam (18:00): 8 Kaşık fasulye yemeği, 2 kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık yoğurt
Su: 2.5 litre
O yuzden 10 bin alti yapmamaya calisalim istiyorumYandık desene
Cok iyi olmus, ev isini spordan saymak kendimizi kandirmak gibime geliyordu...Evet Abla. Temizligi spordan cikardim.
Baya birseyi duzenledim. Galiba Cuma veya Cumartesi Ilk post tekrar okunsun degisiklik nedeni ile diye haber etmistim.
Menun herzaman ki gibi Muhtesem
Genelde 10000 üstü oluyo ama demi bizim takımdan daO yuzden 10 bin alti yapmamaya calisalim istiyorum
Yaa ben fark etmedim hesaplamıştım dikkate almayın onuEvet Abla. Temizligi spordan cikardim.
Baya birseyi duzenledim. Galiba Cuma veya Cumartesi Ilk post tekrar okunsun degisiklik nedeni ile diye haber etmistim.
Menun herzaman ki gibi Muhtesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?