Oluyor evet. Ama bizde pek kimse katilmiyor.Genelde 10000 üstü oluyo ama demi bizim takımdan da
Yaaa sen yaparsın bugun işin vardı da ondan 10000 olmadı hergün adımlarına baksanaOluyor evet. Ama bizde pek kimse katilmiyor.
Ben daha 8bin yapamadim bugun10bin tamamlarim yatmadan
Yarın ilk günüm işte. Zaten tamamen kestiğimde daha sonra yiyeceklere saldıryorum ben defalarca başıma geldi daha önceBirden kesmek yerine azaltmak daha mantikli. Yoksa cok zorlanir insan. Leslie ise mukemmel secenek evde iseniz. Ayrica yasaklarda da pek baska secenek kalmiyor
Tabii ki olurYarın ilk günüm işte. Zaten tamamen kestiğimde daha sonra yiyeceklere saldıryorum ben defalarca başıma geldi daha önce
Bu arada bugün regl oldum, yarın itibariyle menülerimi yazsam ama kilo bildirimini cuma yapsam olur mu? Tartıda o +2 ödemi görmek istemiyorum
Is dedigin bebe baktim. Yaslanmissim resmenYaaa sen yaparsın bugun işin vardı da ondan 10000 olmadı hergün adımlarına baksana
Unutmuşmusun bebe bakmayıIs dedigin bebe baktim. Yaslanmissim resmen
Ne kadar enerji harcandigini unutmusum. Kendime surekli bezi var unutma. Uyku ve sut tmm ise geriye bez kaliyor diyip durdumUnutmuşmusun bebe bakmayıne kadar yoruluyo dimi insan ne kadarlıktı bebek
Ayy daha da ufacıkmış yerimm . zor valla hem kolik hem uykusuz bir bebek . allah annesine yardım etsinNe kadar enerji harcandigini unutmusum. Kendime surekli bezi var unutma. Uyku ve sut tmm ise geriye bez kaliyor diyip durdumCuma 3aylik olacak
Birde gaz/bagirsak sorunu var. Kolik ve kucakci.
Nasil yaslar akiyor gozunden2. Uykudan nefret ediyor ama Uykusuz bir bebe :))
Benimkilerde zordu ama bu daha zor sanki. Tam cozemedim. Onumuzdeki 2 Pazartesi yine BendeAyy daha da ufacıkmış yerimm . zor valla hem kolik hem uykusuz bir bebek . allah annesine yardım etsinkendimi gördüm birden tabiki büyüyünce de daha farklı sorunları çıkıyo orası ayrı .
Benimkilerde zordu ama bu daha zor sanki. Tam cozemedim. Onumuzdeki 2 Pazartesi yine Bende
Minnacik ya. Kara Kuzu
Amin. Insan hemen hamilelik önceki kilosuna nasil döner anladim.
Afiyet olsunArrietty_ @_Vera_
İyi akşamlar arkadaşlar menü vereyim
Sabah 11.00 duble sade Türk kahvesi
Kahvaltı 13.00
1 haşlama yumurta
4 zeytin
Peynir
Bol yeşillik kırmızı pancar
1 dilim tb ekmek
Ara 15.00 yeşil çay
Ara 16.00 sade duble Türk kahvesi
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
Fırında 1 baget
2 çatal yoğurtlu brokoli
2 çatal yoğurtlu kereviz
Su 3. 5 lt
Spor resimde sadece yürüyüş yaparken takıyorum düşmesinden korkuyorum
Keyfim yok zaten yapamıyorum spor
Kolysa basina gelsin :))allah kolaylık versin o zaman sana 2 pazartesi ahaha
Aylardır böyle hayatım yoluna girmiyor bir türlü toparlamaya çalışıyorum ama sanki bir güç arkamdan çekiyor beni düşmemeye bakmamaya çalışıyorum ama izin vermiyor geçecek biliyorum ama unutulmayacak gibiKolysa basina gelsin :))
Hayatta her şey o kadar üst üste geliyor ki bazen. Benimde liseye giden bi erkek kardeşim var burda anlatırım bazen çok haylaz çok hayat dolu bi çocuk beyninde kitleyle doğdu defalarca kitle tekrarladı kendini. Felç geçirdi bir kez. O dönem her şey ama her şey üst üste gelmişti. Sabırdan başka çaresi yok malesef. Çok şükür sıkıntılı zamanlarımız geçti. Ama yaşarken hiç geçmeyecek bu dert bizi öldürecek gibiydi. Yeter ki sabredip tevekkül edelim geçiyor bir şekilde. İnsan yine de her zaman kendisi için bişeyler yapmalı kendine ayırdığı bi alanı olmalı. Bence burası da senin alanın burayı hiç bırakmamanı tavsiye ederim. Hehehe bana da kaçamak yapınca kovalayacak üye lazım zaten ama nerdeee irade mükemmel sıfır kaçamak gidiyorsun hedefeAylardır böyle hayatım yoluna girmiyor bir türlü toparlamaya çalışıyorum ama sanki bir güç arkamdan çekiyor beni düşmemeye bakmamaya çalışıyorum ama izin vermiyor geçecek biliyorum ama unutulmayacak gibi
İyiki buraya gelmişim tekrar yoksa yerdim yerdim şimdi canım da çekmiyor doğrusu
ayy ben hiç pancar yiyemiyorum toprak tadı geliyor ondan kokusuda fena benceArrietty_ @_Vera_
İyi akşamlar arkadaşlar menü vereyim
Sabah 11.00 duble sade Türk kahvesi
Kahvaltı 13.00
1 haşlama yumurta
4 zeytin
Peynir
1 dilim tb ekmek
Ara 15.00 yeşil çay
Ara 16.00 sade duble Türk kahvesi
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
Fırında 1 baget
2 çatal yoğurtlu brokoli
2 çatal yoğurtlu kereviz
Su 3. 5 lt
Spor resimde sadece yürüyüş yaparken takıyorum düşmesinden korkuyorum
Keyfim yok zaten yapamıyorum spor
ah o alışkanlık bende de var.Yemek yemeyip tatlı ile geçirirdim tüm günü.Bu arada hoş geldin ben takım kaptan yardımcısı vera.23 yaşındayım.Hepinize çok teşekkür ederimtam bir karbonhidrat bağımlısı olarak tatlı ve ekmeği minimuma indirmem lazım
İlk günler zor olsa da bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum
Hayatım kilo alıp vermekle geçti, ne zaman kilo versem nasılsa verdim diye yeniden yemeye başladım ve hep aynı son :)
Ama daha bunun nasipse doğumu var, yaşlılığı var.. spora da yeniden başlarsam yaparım diye düşünüyorum
Bir ara leslie yapardım haftada 5-6 gün. Yeniden başlayaca
süper menüler yawww domates çorbasını çok severim.Menülerin beni acıktırıyor gideyim de maydanoz kemireyim hahahaDünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
sütlü kahve.
aksam
tabuk sote bı tabak
bi kase yoğurt
Hastayim o yüzden sadece
50 squat
bugunki menüm
hala çok halsizim
sabah 1 dilim ekmek
omlet
Ballı süt
Ara sütlü kahve
aksam
Bı kaseçorbası
1adet fırında baget
3 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor
10 mekik
20 squat
Arrietty_
süper menüü efenimİyi akşamlar herkese bugunkü menüm
Sabah 4 kaşık kadar kendi yaptığımız sucuk içi 2 dilim çavdar ekmeği ve peynir
Akşam 1 büyük kase haşlanmış zeytin yağlı karnabahar salatası 2 kaşık kadar nohut yemeği tadına bakmak için
Su 3.5 lt spor 10000 adım
Arrietty_ kaptanım benim attığım adım fotoları oluyo mu ya sanki tarih yazmıyo bugun fark ettim bi sorun olurmu ki
@_Vera_
süper gün adımlar da şahaneIyi akşamlar
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Ara
1 mandalina
1 incir
3 ceviz
Akşam
1 kase ezogelin çorba
3 kaşık bulgur pilavı
Nohut yemeği
Su =3 litre
Spor=2 saat ev işi 240puanEki Görüntüle 2730590 @Arrietty_ @_Vera_
benim 4 bin adımım arada gittiydi@Zipzip- kaptan sorun olmaz dedi kizlar. O yuzden takilmiyalim Okadarcik ayrintiya
abla şahanesin yineeArrietty_ , @_Vera_
Saglikli ve mutlu aksamlar...
Gun balli limonlu suyla baslar...
KAHVALTI:
Bol yesillikli klasik kahvalti tabagim...
ARA:
Limon dilimli yesil cay
1 kucuk fincan sari leblebi
OGLEN:
Yogurt ve ispanak kavurmasi
ARA:
1/2 elma
Limon dilimli yesil cay
AKSAM:
3 izgara kofte
Yaninda aci menemen
1 bardak kefir
Adacayi
SU:
3 lt
SPOR:
60 dk bolgesel egzersiz. 180 puan.
4 saat de dip kose temizlik. Sanirim artik spordan cikmis...
ben ne lor yiyebiliyorum ne kefir içebiliyorum yoğurdu da zorla yiyorum maşallah yiyemediğim ne kadar sağlıklı şey varsa hepsi menünde özendimIyi akşamlar,
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 adet etimek, 5 zeytin, 4 kasık lor, 1 adet salatalık
Ara: 10 adet fındık, 1 bardak kefir
Öğle: 8 kaşık pırasa yemeği
Akşam (18:00): 8 Kaşık fasulye yemeği, 2 kaşık pirinç pilavı, 4 kaşık yoğurt
Su: 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?