Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Birden kesmek yerine azaltmak daha mantikli. Yoksa cok zorlanir insan. Leslie ise mukemmel secenek evde iseniz. Ayrica yasaklarda da pek baska secenek kalmiyor
Yarın ilk günüm işte. Zaten tamamen kestiğimde daha sonra yiyeceklere saldıryorum ben defalarca başıma geldi daha önce
Bu arada bugün regl oldum, yarın itibariyle menülerimi yazsam ama kilo bildirimini cuma yapsam olur mu? Tartıda o +2 ödemi görmek istemiyorum

Tabii ki olur
Anliyorum regl günü veya ertesi günü tartiya cikmak resmen eziyet

Unutmuşmusun bebe bakmayı ne kadar yoruluyo dimi insan ne kadarlıktı bebek
Ne kadar enerji harcandigini unutmusum. Kendime surekli bezi var unutma. Uyku ve sut tmm ise geriye bez kaliyor diyip durdum Cuma 3aylik olacak
Birde gaz/bagirsak sorunu var. Kolik ve kucakci.
Nasil yaslar akiyor gozunden2. Uykudan nefret ediyor ama Uykusuz bir bebe :))

Ayy daha da ufacıkmış yerimm . zor valla hem kolik hem uykusuz bir bebek . allah annesine yardım etsin kendimi gördüm birden tabiki büyüyünce de daha farklı sorunları çıkıyo orası ayrı .

Arrietty_ @_Vera_
İyi akşamlar arkadaşlar menü vereyim

Sabah 11.00 duble sade Türk kahvesi

Kahvaltı 13.00
1 haşlama yumurta
4 zeytin
Peynir
Bol yeşillik kırmızı pancar
1 dilim tb ekmek

Ara 15.00 yeşil çay
Ara 16.00 sade duble Türk kahvesi

Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
Fırında 1 baget
Bol yeşillik kırmızı pancar
2 çatal yoğurtlu brokoli
2 çatal yoğurtlu kereviz

Su 3. 5 lt

Spor resimde sadece yürüyüş yaparken takıyorum düşmesinden korkuyorum
Keyfim yok zaten yapamıyorum spor

Ayy daha da ufacıkmış yerimm . zor valla hem kolik hem uykusuz bir bebek . allah annesine yardım etsin kendimi gördüm birden tabiki büyüyünce de daha farklı sorunları çıkıyo orası ayrı .
Benimkilerde zordu ama bu daha zor sanki. Tam cozemedim. Onumuzdeki 2 Pazartesi yine Bende
Minnacik ya. Kara Kuzu
Amin. Insan hemen hamilelik önceki kilosuna nasil döner anladim.

Benimkilerde zordu ama bu daha zor sanki. Tam cozemedim. Onumuzdeki 2 Pazartesi yine Bende
Minnacik ya. Kara Kuzu
Amin. Insan hemen hamilelik önceki kilosuna nasil döner anladim.
allah kolaylık versin o zaman sana 2 pazartesi ahaha

Afiyet olsun
Su miktarin
Yapma kendini iyi hissettirmiyor ise su durumda. Aklin baska yerde zaten o yuzden anliyorum.
Yinede cok guzel adim atmissin

Kolysa basina gelsin :))
Aylardır böyle hayatım yoluna girmiyor bir türlü toparlamaya çalışıyorum ama sanki bir güç arkamdan çekiyor beni düşmemeye bakmamaya çalışıyorum ama izin vermiyor geçecek biliyorum ama unutulmayacak gibi
İyiki buraya gelmişim tekrar yoksa yerdim yerdim şimdi canım da çekmiyor doğrusu

Hayatta her şey o kadar üst üste geliyor ki bazen. Benimde liseye giden bi erkek kardeşim var burda anlatırım bazen çok haylaz çok hayat dolu bi çocuk beyninde kitleyle doğdu defalarca kitle tekrarladı kendini. Felç geçirdi bir kez. O dönem her şey ama her şey üst üste gelmişti. Sabırdan başka çaresi yok malesef. Çok şükür sıkıntılı zamanlarımız geçti. Ama yaşarken hiç geçmeyecek bu dert bizi öldürecek gibiydi. Yeter ki sabredip tevekkül edelim geçiyor bir şekilde. İnsan yine de her zaman kendisi için bişeyler yapmalı kendine ayırdığı bi alanı olmalı. Bence burası da senin alanın burayı hiç bırakmamanı tavsiye ederim. Hehehe bana da kaçamak yapınca kovalayacak üye lazım zaten ama nerdeee irade mükemmel sıfır kaçamak gidiyorsun hedefe

Menü bildirimi
Kahvaltı salatalık 3 dana sosis kizartma yeşil çay
Öğlen filtre kahve
Akşam bir tabak nohut yemeği 2 yk pilav 250ml ayran

Su 4 lt
Leslie 3 mile 45 dk
Squat 50 adet 150 puan
Mekik 50 adet 150 puan
Plank 1 dk 10 puan
Arrietty_ @_Vera_

Eklentiler

• E90EB06D-770F-4E01-8BE6-693487BE7C0E.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 31
ayy ben hiç pancar yiyemiyorum toprak tadı geliyor ondan kokusuda fena bence menü süper
ah o alışkanlık bende de var.Yemek yemeyip tatlı ile geçirirdim tüm günü.Bu arada hoş geldin ben takım kaptan yardımcısı vera.23 yaşındayım.
süper menüler yawww domates çorbasını çok severim.Menülerin beni acıktırıyor gideyim de maydanoz kemireyim hahaha
süper menüü efenim
süper gün adımlar da şahane
@Zipzip- kaptan sorun olmaz dedi kizlar. O yuzden takilmiyalim Okadarcik ayrintiya
benim 4 bin adımım arada gittiydi
abla şahanesin yinee
ben ne lor yiyebiliyorum ne kefir içebiliyorum yoğurdu da zorla yiyorum maşallah yiyemediğim ne kadar sağlıklı şey varsa hepsi menünde özendim

MÜ KEM MEL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…