Bugünkü menüm
Su 3 litre
Sabah
1 simit 1 dilim beyaz peynir
Öğle 2 parça bitter, süt
Akşam
Kıymalı fasulye yemeği 2 dilim ekmek
Yatarken
Probiyotik yoğurt
1 saat ev işi, 10000 adım
Adim sayim 9000 civariydi dun ama akilli saatim guncellendigi icin aksam sifirlandi ben cekemeden fotosunu
GünaydinGünaydın kızlar
Güzel yöntemArrietty_ Kaptan en son bildirim yapılabilecek saati söyle o zamana kadar bildirim yapılmazsa 5000 adım ceza ver
Günaydın o nedir ?Günaydın. St izni kullanan var mı
Süt :)Günaydın o nedir ?
Az yemissin
Aa niye ayrildin. Yeni is yerine gecmistinizBu arada işten ayrıldım artık işsizim heegun bı saat yuruyuse cıkabılırım evde olduğum dönem boyunca
Evet benım işyerınde vardıAa niye ayrildin. Yeni is yerine gecmistiniz
Telefona bir baglaniyor bir baglanmiyor problemi bu. Telefonum da xaomi ona da app inmiyor maalesef. Saatini guncelledim bugun daha duzgun sonuc verir insallahKizlar adim sayisi icin fotograf paylasirmisiniz
@Seymasymrna app ise geriye gidebiliyorsun. Gerci bileklik ise oda telefona baglaninca , daha onceki gunlerin adimi gorunuyor olmali
Ay nefret ediyorum boyle insanlardan. Tasinmadan cikarsalardi ozaman. Ben deliriyorum boyle seylereEvet benım işyerınde vardı
Şimdi şöyle eşim 12 yıl çalıştı orda ayrılınca kinlendıler ona benıde çıkardılar
Her serde vardir bir hayirAy nefret ediyorum boyle insanlardan. Tasinmadan cikarsalardi ozaman. Ben deliriyorum boyle seylere
Baska iyi bir yer bulursun insallah
ben ne lor yiyebiliyorum ne kefir içebiliyorum yoğurdu da zorla yiyorum maşallah yiyemediğim ne kadar sağlıklı şey varsa hepsi menünde özendim
Selam canım bende bugun niyetliyim ama yine de 10000 adımı atmaya çalışacağım cumaya kadar hedef günde 10000 adım inşallah akşama bezelye yemeği yapacağım bide nohutlu brownie yapacağım güzel olursa tarif veririm canım tatlı istiyo daSelam kızlar sabahtan beri anca fırsat oldu. Kahvaltı spor temizlik ederken vakit geçmiş epey.
Aksam yemeği pırasa yapicam bugün cumaya kadar hafif şekilde gidicem belki 75 in bile altına inebilirim böyle gidersem.
Bu sıra benim de canım tatlı istiyor sütlü irmik tatlısı mi yapsam diyorum sonra üzerine bir bardak su içiyorum hayaliminSelam canım bende bugun niyetliyim ama yine de 10000 adımı atmaya çalışacağım cumaya kadar hedef günde 10000 adım inşallah akşama bezelye yemeği yapacağım bide nohutlu brownie yapacağım güzel olursa tarif veririm canım tatlı istiyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?