Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm
Su 3 litre
Sabah
1 simit 1 dilim beyaz peynir
Öğle 2 parça bitter, süt
Akşam
Kıymalı fasulye yemeği 2 dilim ekmek
Yatarken
Probiyotik yoğurt
1 saat ev işi, 10000 adım

Adim sayim 9000 civariydi dun ama akilli saatim guncellendigi icin aksam sifirlandi ben cekemeden fotosunu

Kizlar adim sayisi icin fotograf paylasirmisiniz
@Seymasymrna app ise geriye gidebiliyorsun. Gerci bileklik ise oda telefona baglaninca , daha onceki gunlerin adimi gorunuyor olmali

Günaydın kızlar
Günaydin

Ise gitmeden tablolari halledeyim dedim
Saat sabahin 5 i
1 saatimi aldi. Lütfen vaktinde ve menu,su,spor,adim,fotograf hepsini ayni anda paylasin
Tek tek bakmak geriye gitmek cok zamanimi aliyor
Hele ki iznim bitti,vera nin sinavlari var. Yetismem icin, eve,ise,cocuklara ve buraya , düzenli yazmaniz ve vaktinde yazmaniz benim icin cok daha kolay olur
Yoksa baska cozum bulmam lazim tablo islerine

Arrietty_ Kaptan en son bildirim yapılabilecek saati söyle o zamana kadar bildirim yapılmazsa 5000 adım ceza ver
Güzel yöntem
Sonucda aksam yemegi kimsenin 20 e kaldigini dusunmuyorum. Spor ve adimdan dolayi 22 e kadar paylasilmis olsa keske. Hadi en gec 23 olsun.

Az yemissin
Vucudu mu sasirtacaksin
Senin is yerinde mi vardi pozitif vaka?
Bu arada işten ayrıldım artık işsizim heegun bı saat yuruyuse cıkabılırım evde olduğum dönem boyunca
Aa niye ayrildin. Yeni is yerine gecmistiniz

Kizlar adim sayisi icin fotograf paylasirmisiniz
@Seymasymrna app ise geriye gidebiliyorsun. Gerci bileklik ise oda telefona baglaninca , daha onceki gunlerin adimi gorunuyor olmali
Telefona bir baglaniyor bir baglanmiyor problemi bu. Telefonum da xaomi ona da app inmiyor maalesef. Saatini guncelledim bugun daha duzgun sonuc verir insallah

ben ne lor yiyebiliyorum ne kefir içebiliyorum yoğurdu da zorla yiyorum maşallah yiyemediğim ne kadar sağlıklı şey varsa hepsi menünde özendim

Evet süt ürünlerini çok seviyorum, ama maalesef hepsinden fazla fazla yiyorum kilolarımın sebebi hep bunlar, mesela tatlı şeyleri hiç sevmem. Bu arada sadece torkunun lor peynirini yiyebiliyorum, diğerleri çok yavan geliyor.

Selam kızlar sabahtan beri anca fırsat oldu. Kahvaltı spor temizlik ederken vakit geçmiş epey.
Aksam yemeği pırasa yapicam bugün cumaya kadar hafif şekilde gidicem belki 75 in bile altına inebilirim böyle gidersem.

Selam kızlar sabahtan beri anca fırsat oldu. Kahvaltı spor temizlik ederken vakit geçmiş epey.
Aksam yemeği pırasa yapicam bugün cumaya kadar hafif şekilde gidicem belki 75 in bile altına inebilirim böyle gidersem.
Selam canım bende bugun niyetliyim ama yine de 10000 adımı atmaya çalışacağım cumaya kadar hedef günde 10000 adım inşallah akşama bezelye yemeği yapacağım bide nohutlu brownie yapacağım güzel olursa tarif veririm canım tatlı istiyo da

Bu sıra benim de canım tatlı istiyor sütlü irmik tatlısı mi yapsam diyorum sonra üzerine bir bardak su içiyorum hayalimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…