- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Evet evet mutlaka cebine koy canım leslie yaprken çocuk ne kadarlıkTabi kaydetmek için telefonun cebimde olması gerekiyor, leslie yi denemeye çalışacağım
Tebrikler, ben de bugün deneyeceğimLeslie 3 mile yapmıştım çocuk uyurken de evin içinde 2km turladım
Biri 5 aylık, diğeri 4 yasindaEvet evet mutlaka cebine koy canım leslie yaprken çocuk ne kadarlık
Oyy allah bağışlasın zordur işin canım ama işte elinden geldiğinde diyelim leslie 1 mile ile başlayabilirsin 15 dk filanBiri 5 aylık, diğeri 4 yasinda
Afiyet olsun şimdiden pırasa çok faydalı bağırsaklar içinHaha aynen dünde denk gelmişti. Bugün pazar var evin yakınında eşim sabah alıp geldi bende taze taze hemen yaptım.
Benim 3 mil 5000 adım anca yapıyor tel yanlışmı sayıyor kiLeslie 3 mile yapmıştım çocuk uyurken de evin içinde 2km turladım
Kaptanim simdi adimlara baktim da o ne kadar adim oyle nasil ayakta durabiliyon o kadarSelam kizlar
Kimsecikler yok yine. Günde belirli bir sayi post atma kurali vardi halbuki
Asagida isimleri goruyorum gizli gizli takip edenleri
10 bin adim 500 adim kaldi. Mesai daha 3 saat sonra bitiyor. Ordan cocuklari almaya gidecegim
Dogru canım 3 mile 5000 yapiyor ortalama. Ben ekstra evin içinde de turluyorum bol bolBenim 3 mil 5000 adım anca yapıyor tel yanlışmı sayıyor ki
Tmm cnm kolay gelsinDogru canım 3 mile 5000 yapiyor ortalama. Ben ekstra evin içinde de turluyorum bol bol
Bnde oglen bisey yemim diye sabah 3 yumurta yedim hala midem bulaniyo 3 baya fazla olmusBen evde kahvalti yaptim ve az önce Öglen i dolu dolu yedim is yerinde. Aksami es gececegim
Kolay gelsin canim bnde ütü yapiyorumKızlar merhaba nasılsınız??
Gününüz nasıl geçiyor sabah 7den beri ilk defa pc başından kalktım omuzlarım belim kopuyor. Leslie yapayım bari biraz perşembe günü çoook önemli bir sunumum var sınav yerine geçecek onu yetiştirmeye çalışıyorum
Çok sağol, bu akşam başlayacağım, umarım iyi sonuçlar alırım.Oyy allah bağışlasın zordur işin canım ama işte elinden geldiğinde diyelim leslie 1 mile ile başlayabilirsin 15 dk filan
Aklima Ilk sen ve sinavin geldi, dun yasaklari duyunca. Her iste bir hayir vardir diyelim.Arrietty_ kaptanim sinavim koronadan dolayi ileri bir tarihe ertelendi az once
Daha aktif olurum artik
Haftasonu mumkundu. Hem sabah hem aksam ciktim. Dun evdeydim tum gün. 10bin tamamlayim diye catladim. Cunku cok uykusuz ve yorgundum.Kaptanim simdi adimlara baktim da o ne kadar adim oyle nasil ayakta durabiliyon o kadar
Gecen Bende 3 yumurta dan omlet yaptimBnde oglen bisey yemim diye sabah 3 yumurta yedim hala midem bulaniyo 3 baya fazla olmus
Ben motiveyimMerhabalar hanımlar
Motive miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?