Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar
Kimsecikler yok yine. Günde belirli bir sayi post atma kurali vardi halbuki
Asagida isimleri goruyorum gizli gizli takip edenleri
10 bin adim 500 adim kaldi. Mesai daha 3 saat sonra bitiyor. Ordan cocuklari almaya gidecegim
Kaptanim simdi adimlara baktim da o ne kadar adim oyle nasil ayakta durabiliyon o kadar

Kızlar merhaba nasılsınız??
Gününüz nasıl geçiyor sabah 7den beri ilk defa pc başından kalktım omuzlarım belim kopuyor. Leslie yapayım bari biraz perşembe günü çoook önemli bir sunumum var sınav yerine geçecek onu yetiştirmeye çalışıyorum

Kolay gelsin canim bnde ütü yapiyorum

Herkese merhabalar

Hafta içi hafta sonu gibi olmuyor adım açısından maalesef
online ders,ev işi oğlanlara yemek alışveriş vs
Her işi tek başıma yapmak zorunda olduğum için de adım konusunda çok da güzel iş çıkmıyor

Bugün sabahtan okula gittim .Öğleden sonra online ders var

Dışardaki işleri başkası görüverse açar müziği lesli yaparım evde

Arrietty_ kaptanim sinavim koronadan dolayi ileri bir tarihe ertelendi az once

Daha aktif olurum artik
Aklima Ilk sen ve sinavin geldi, dun yasaklari duyunca. Her iste bir hayir vardir diyelim.
Ne kadar sure sonra belli mi?
Kaptanim simdi adimlara baktim da o ne kadar adim oyle nasil ayakta durabiliyon o kadar
Haftasonu mumkundu. Hem sabah hem aksam ciktim. Dun evdeydim tum gün. 10bin tamamlayim diye catladim. Cunku cok uykusuz ve yorgundum.

Bugun ise gittim Sifir spor yaptim. Saat 17e geliyor. Aksam yemegi hazirliyorum. Sonra oglana ders yaptiracagim. Belki 1 saat cikarim yuruyuse
Cok acim ya
Yesil cay iciyorum suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…