- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Yapabilirsin aslında içine az bi bal koyarak çok kalorisi olduğunu düşünmüyorum limon rendesi filan koyarsın tatlanırBu sıra benim de canım tatlı istiyor sütlü irmik tatlısı mi yapsam diyorum sonra üzerine bir bardak su içiyorum hayalimin
Cumaya kadar tutayım kendimi de cuma verdiğim kiloya göre yaparımYapabilirsin aslında içine az bi bal koyarak çok kalorisi olduğunu düşünmüyorum limon rendesi filan koyarsın tatlanır
Kolay gelsin canım evet bugün kimse yok dün de takımın adımları kötüydüSelam kizlar
Kimsecikler yok yine. Günde belirli bir sayi post atma kurali vardi halbuki
Asagida isimleri goruyorum gizli gizli takip edenleri
10 bin adim 500 adim kaldi. Mesai daha 3 saat sonra bitiyor. Ordan cocuklari almaya gidecegim
Daha aktif olmaya çalışacağım, telefonu her elime aldığımda birşeyler yazacağımOzzybal
E English_teacherrr dun cok sessizdi evet. Menu paylasimi eksikleri de vsrdk
Hatta sirf paylasim yapip yeter diye dusunenler var. Ama bu takim ruhunu cok etkiliyor
SlmSelam kızlar sabahtan beri anca fırsat oldu. Kahvaltı spor temizlik ederken vakit geçmiş epey.
Aksam yemeği pırasa yapicam bugün cumaya kadar hafif şekilde gidicem belki 75 in bile altına inebilirim böyle gidersem.
Tarif isteriz tabikideSelam canım bende bugun niyetliyim ama yine de 10000 adımı atmaya çalışacağım cumaya kadar hedef günde 10000 adım inşallah akşama bezelye yemeği yapacağım bide nohutlu brownie yapacağım güzel olursa tarif veririm canım tatlı istiyo da
Cocukdan Firsat olursa leslie 1 mil bile iyi adim attiriyor 15 dk daBen de yürüyüş yapmak istiyorum, ama bebekten dolayı evden çıkamıyorum, sabah kitap okuyarak biraz evde turladim, ama ancak 1000 adim oldu.
Yani 2 gun anca boyle denk gelirdiSlm
Bugün yine senle akşam menümüz aynı anlaşsak dek gelmezdi
Haha aynen dünde denk gelmişti. Bugün pazar var evin yakınında eşim sabah alıp geldi bende taze taze hemen yaptım.Slm
Bugün yine senle akşam menümüz aynı anlaşsak dek gelmezdi
İşte bu kötü sırf menü paylaşsam yeter diyenler neden burda o zaman yani benim senin bilmene gerek de yokki ne yiyip içtiğini demiOzzybal
E English_teacherrr dun cok sessizdi evet. Menu paylasimi eksikleri de vsrdk
Hatta sirf paylasim yapip yeter diye dusunenler var. Ama bu takim ruhunu cok etkiliyor
Akşam orucu açınca bi bakim tadı nası olmuş ona göre veririm hahahaTarif isteriz tabikide
Maşallah canım süpersinBen simdilik 10600 adım attım akşama daha var
Leslie 3 mile yapmıştım çocuk uyurken de evin içinde 2km turladımMaşallah canım süpersin
Harika bende daha 5000 oldu leslie yapamadım bugun akşama yaparım inşallahLeslie 3 mile yapmıştım çocuk uyurken de evin içinde 2km turladım
Cocukdan Firsat olursa leslie 1 mil bile iyi adim attiriyor 15 dk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?