Afiyet olsun canimIyi akşamlar
Sabah
2 yumurta ile maydonozlu omlet
Peynir
Zeytin
Ara
1 greyfurt
3 ceviz
3 kuru erik
Akşam
Ezogelin çorbası
Pırasa yemeği
Yoğurt
Su=2,5 litre
Eki Görüntüle 2731174
Arrietty_ @_Vera_
Sinav tarihini aciklamadilarAklima Ilk sen ve sinavin geldi, dun yasaklari duyunca. Her iste bir hayir vardir diyelim.
Ne kadar sure sonra belli mi?
Haftasonu mumkundu. Hem sabah hem aksam ciktim. Dun evdeydim tum gün. 10bin tamamlayim diye catladim. Cunku cok uykusuz ve yorgundum.
Bugun ise gittim Sifir spor yaptim. Saat 17e geliyor. Aksam yemegi hazirliyorum. Sonra oglana ders yaptiracagim. Belki 1 saat cikarim yuruyuse
Cok acim ya
Yesil cay iciyorum suan.
Yok yok ben burdayım kaptanım iftardan sonra 10000 adıma tamamlamaya çalışıyorum sen napıyosun nasıl geçti gününYine kendi kendime takiliyorum
Bir yandan buraya bakip bir yandan aksam yemegi hazirliyorum. Salata kaldi :))Yok yok ben burdayım kaptanım iftardan sonra 10000 adıma tamamlamaya çalışıyorum sen napıyosun nasıl geçti günün
Teşekkür ederim kaptanAfiyet olsun canim
Menun gayet guzel
Zeytin miktari ne kadar? Ayrica peynir de?
Adimlar sahane
Sağol canım Yaptım ama daha yemedim yemek ten sonra bi kahve içtim de onu çayın yanına saklıyorumBir yandan buraya bakip bir yandan aksam yemegi hazirliyorum. Salata kaldi :))
Sonra yuruyuse kacacagim. Yoksa Yemek yerim.
Allah kabul etsin canim
Yaptin mi nohutlu brownie
Nohutlu brovni nasıldıYok yok ben burdayım kaptanım iftardan sonra 10000 adıma tamamlamaya çalışıyorum sen napıyosun nasıl geçti günün
Duble turk kahvesini hep Duble raki diye okuyorum@_Vera_Arrietty_
Menü vereyim
Sabah 09.30 1 sade duble Türk kahvesi
Kahvaltı 12.30
2 yumurta ile omlet
2 sivri biber
3 zeytin
Az peynir
2 dilim kırmızı pancar
Yarım dilim tb ekmek
Ara 15.30
1 duble sade Türk kahvesi
2 hurma
Akşam 17.30
2 kaşık kereviz salatası
2 kaşık kuru fasulye
4 kaşık pırasa
Su 3.5 olacak yatana kadar
Bu adım işini yapamıyorum ben bu ara hayatım normale döner dönmez çok çok yapacağım
Oyh suan ne guzel gorunuyordur o. Avokadolu yapanda var. Veya Siyah fasulye ileSağol canım Yaptım ama daha yemedim yemek ten sonra bi kahve içtim de onu çayın yanına saklıyorumbir dilim yiyecem 120 cal miş ortalama
Daha yiyemedim yiyince fotosunu da atayımNohutlu brovni nasıldı
Valla fasulye yi de kullanıyolar geçen kuru fasulyeden kraker yaptım oda çok güzel olmuştuOyh suan ne guzel gorunuyordur o. Avokadolu yapanda var. Veya Siyah fasulye ile
Ben denemistim ama cok oldu hatirlamiyorum bile tadini
Yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecekler o hep kendini dinliyor bence bu büyük sıkıntı biraz rahat olsa düzelecek ama yok hep kendini dinliyor ve vücut ona cvp veriyor ağrılarla bakalım doktor ne derDuble turk kahvesini hep Duble raki diye okuyorum
Sabah menüsü guzel ama aksam menüsü sahane.
Su miktari ve adimdahic yokdan iyidir.
Esinizde duzelme varmi birazda olsa
Sağol canım Yaptım ama daha yemedim yemek ten sonra bi kahve içtim de onu çayın yanına saklıyorumbir dilim yiyecem 120 cal miş ortalama
BekliyorumDaha yiyemedim yiyince fotosunu da atayım
Yine kendi kendime takiliyorum
Normalde erkekler ufak gribide abartir. Sürekli hastayim öluyorum diyorsa isi zorYarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecekler o hep kendini dinliyor bence bu büyük sıkıntı biraz rahat olsa düzelecek ama yok hep kendini dinliyor ve vücut ona cvp veriyor ağrılarla bakalım doktor ne der
Rakı ne kız
Beslenme evde rahat da işe başlayınca ne olacak bakalım çare bulacağım tabi
Tatlıyı karbonhidrat ı kestim sonuç güzel olacak inşallah
Ben illa agir spor olmasi gerekiyor diye dusunmuyorum. En fazla leslie 2 mil veya 10bin adim.Benim bugünkü menü tamam ama adımları da tamamlayıp öyle bildirim yapacağım. Sporsuz sonuç alamayacağım, hedefi yüksek tutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?