Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bioxel canim ama nette cok bilgi yok,tvde yapiliyo reklami telefonla ulasabiliyosun sadece

hic ugrasamiycam canim valla,teyzem gecen gün bahceden bi sprp marul getirmis onlar kemiririm,bugününm gitti zaten :)

:))) hadi bakalım görüşcez kalkim de suyumu içim bari

canims en gecen ay vermedigin iicn,karsilastirma yapamiyorum,

ama üzülme benim ölcülerimde 80 kiloyken sneinkilerle ayniydi,hepsi düzelicek zamanla ins

ya düzelir dimii..ne bileyim çok moral bozucu..

akşama salata falan ekleseydin az olmuş:) ama dünden sonra daha güze menü afiyet olsun tatlım

saol canımm..akşama marul salatası ekleyebilirim..

Bende bugün spor okuluna yazılmamın açılışını yaptıım yüzdüm ama kızımla pek verimli olmadı olsun başladım ya devamı gelir

Öğrenirsin kurslar var çok faydalı bir spor..spor okulunda kortlar,yürüyüş yerleri kondisyon kısmı tembellikten gidipte kayıt yaptırmamıştım ...Askeriye sağolsun =)

bugünkü menüm
sabah 3 küçük dilm ekmek, kahvaltı az tereyagı reçel

öglen(ara sayılır 1 kase haşlanmış nohut yarım muz)

akşam 1 tabak çorba yarım tabak tavuklu pilav
ara 1 top dondurma

amma 2 gündür çok spor yapıyom bacaklarım agrımış artık yarın gitmicem

canim ben netten indirmistim onu ama nerden hatirlamiyom simdi,

cd 1 saat sürüyo ve 21 gün fresiz yaparsaniz sonucu görürsünüz diyo ebru

Teşekkür ederim canım...

Ben ebru'nun karın günü olarak yaptığı bölümü indirmiştim daha önce ama bir türlü başlayamadım.

Bu cd'yi bulmak lazım...

Selam kızlar. Bende bikaç ay önce bu takımdaydım. Şimdi yine çok kilo aldım. Eskilerden bir tek yasom kalmış sanırım.

Hepinize bol kilo vermeli günler dilerim.

Hasretim34 şu kremi çok merak ettim. sen kullan umarım memnun kalırsan biz de kullanırız. internet yorumlarında çok memnun olan da var hiç bir işe yaramadı diyen de var, anlamadım. bu arada senin selülitlerin kaçıncı dereceler canım?

Bugün ki menüm,

Sabah: yarım simit, 1 bardak çay

Ara: Yok

Öğle: 1 kase yoğurt, 2 dilim karpuz (kıymalı karnıbahar vardı yemekte yiyemedim)

Ara: Nescafe

Akşam: 1 tane lahmacun, ayran, domates, salatalık, yeşillik

Ara: Meyve (2 dilim kavun)

Dün akşam yatmadan önce 20 şer kez sağ ve sol bacak popo kaldırma hareketi yaptım ve bundan sonra hergün arttırarak yapmayı planlıyorum.

Kilo alıp verince ister istemez yumuşama oldu sıkılaşmam lazım.

Hergün plates yapmak gerekiyor aslında da bebişle zaman bulamıyorum. O uyuduğunda da pestilim çıkmış oluyor.

vala öyle kesinlikle göstermiyosun ölçülerine yazıver bi ara

öğlen hafif olmuş ama güzel menü afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…