bioxel canim ama nette cok bilgi yok,tvde yapiliyo reklami telefonla ulasabiliyosun sadecehangi krem bu canım
:)))
sen kalk bakalım çocuklara güzell bi pasta yap çikolatalı falannn 2gün boyunca yiyin ailece akşam çayıyla ooh miiss:))
hic ugrasamiycam canim valla,teyzem gecen gün bahceden bi sprp marul getirmis onlar kemiririm,bugününm gitti zaten :)
bioxel canim ama nette cok bilgi yok,tvde yapiliyo reklami telefonla ulasabiliyosun sadece
hic ugrasamiycam canim valla,teyzem gecen gün bahceden bi sprp marul getirmis onlar kemiririm,bugününm gitti zaten :)
:))) hadi bakalım görüşcez kalkim de suyumu içim bari
canims en gecen ay vermedigin iicn,karsilastirma yapamiyorum,
ama üzülme benim ölcülerimde 80 kiloyken sneinkilerle ayniydi,hepsi düzelicek zamanla ins
akşama salata falan ekleseydin az olmuş:) ama dünden sonra daha güze menü afiyet olsun tatlım
ya düzelir dimii..ne bileyim çok moral bozucu..
saol canımm..akşama marul salatası ekleyebilirim..
kilo verdikce düzelicek canim merak etme
tatlım davet geldi mi...
Bende bugün spor okuluna yazılmamın açılışını yaptıım yüzdüm ama kızımla pek verimli olmadı olsun başladım ya devamı gelir
mersa kilondan daha az görünüyosun vallaaa :)
canim ben netten indirmistim onu ama nerden hatirlamiyom simdi,
cd 1 saat sürüyo ve 21 gün fresiz yaparsaniz sonucu görürsünüz diyo ebru
vala öyle kesinlikle göstermiyosun ölçülerine yazıver bi arateşekkür ederim canımmm.valla kimse inanmıyor 80 kilo olduğuma 42-44 beden giydiğimede inanmıyorlar .gerçi artık 80 kilo değilimmmmm:))dün 79.500 çıktım inşallah öylede kalırım ve tabiki dahada düşerim.
Bugün ki menüm,
Sabah: yarım simit, 1 bardak çay
Ara: Yok
Öğle: 1 kase yoğurt, 2 dilim karpuz (kıymalı karnıbahar vardı yemekte yiyemedim)
Ara: Nescafe
Akşam: 1 tane lahmacun, ayran, domates, salatalık, yeşillik
Ara: Meyve (2 dilim kavun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?