Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünkü muhtemel menüm:

sabah: sade bi kahvaltı,1dl ekmek

ara:karpuz

öğle:çorba,yoğurt,belki yine karpuz

ara:az leblebi

akşam:nohutlu tavuk,az pilav,salata,yoğurt

ara:meyve

2 tane bebeen var yine iyisin ya ben 1taneyle hamur gibi oldum:) spor şart sıkılaşmak için ya bende istiom bi düzene oturtsam şu veledi:)

bu aradaa menüme yaptığın yorumu gördüm haha pilavım 2kaşığı geçmez canım hatta hiç yemeyebilirim gıcık oldum nan:)

ama sevinebilirsin bugün artıdaydım sen gör şu 2 gün atakmatak bişiler bulcam hıh:)

Son düzenleme:

haha hadi bakalım kremlen bi güzel işe yarar inş:)

bende geçen gün tv de gördüm blgesel incelme fln diye kadın baya güzel anlattı bi aradım ki fiyatı duyunca yok artıkk dedim:) almadım yani .sen dene bakalım sonucu sölersin:)

bende tvde gördükten sonra aradim fiyat sordum sonra kapattim cüs dedim,sonra seytan dürttü beni ertesi gün arayip siparis ettim,Allahtan hayirlisi artik :)

şu dukan diyetini araştırayım dedim varmı detaylı anlatılan bildiğin bi link yasemin emzirirken yapılırmı bakacaktım ayrıntılarına

Selam kızlar,

İşlerim o kadar yoğun ki ancak öğle arası yazma fırsatı buldum.

Hasretim canım, demek listeye girebilicem. Teşekkür ederim.

Bugün itibari ile kesin bir dille söylüyorum artı size ve kendime söz veriyorum dikkat edicem. Yine ekmeğe başlamıştım kepek ekmeğine dönücem ve günde 4 dilim ekmek hakkım olacak.

Şu selülüt ile ilgili platesi bakalım netten indirebilirsem ben de başlamak istiyorum.

Ne kadar sürüyo acaba yani kaç dk?

canim ben netten indirmistim onu ama nerden hatirlamiyom simdi,

cd 1 saat sürüyo ve 21 gün fresiz yaparsaniz sonucu görürsünüz diyo ebru

slmmm

günaydın kızlar

betüşş gece gece o akide şekerini indirdinmi mideyeee!!!!!!

denizz menü kötü olmuş canım kahvaltısız olmaz..

yaseminn +900 duruyomu hıı:)

menüler normale giriyor bugunden itibaren merak etmeyinn.

bugun ki menüm. sabah.zeyti, kk peynir, 1 haşlanmış yumurta 1 ilim ekmek
ara ..diet meyveli bisküvi (form)
öğle. nestle nesfit yiycem birazdan 1 kase...
ara da yoğurt yada karpuz düşünüyorumm

akşamda. çorba ve meyvee...1 dilimde ekmek yerimm

rezalet ölçülerime gelinceeeee

göğüs 102
bel 87
göbek 103
bacak 74
kalça 116

üşenmedi öltüm bu sefeer...:84::84:

gitti benim dukan..

nidaahhh sevinebilirsin,dukana güveniyodum oda olmadi fos cikicam bu hafta galiba hih

patladımı dukann:)))

dukan zormuş ya canım ben yapamam yağsız bilmemne zor iş:)

şu 2 günü değerlendirirsem bittin sennnnn:) +900 ünle mutluluklar dilicem sana haha

akşama salata falan ekleseydin az olmuş:) ama dünden sonra daha güze menü afiyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…