yok güzelim geri gelmiyo onlar gecen haftalarda yaptim 2 gün 2 günde 2 kilo verip geri almadim hahha
2günde 2kilomuu neee yok yok çok zararlı alırsın kesin:)))
o atak devresi menülerini yazsana buraya sadece merak yane haha:)
canim karbon diyeti iki sekilde oluyor biri dukan diyeti olarak biride normal karbon,dukanda 2 3 5 gün atak evresi yapiyosun sadece protein aliyosun yumurta yagsiz yogurt yagsiz süt yagsiz et sonra sebze ekliyosun yine yagsiz olcak,normal karbondada karbon degerlerini hesaplayarak yapiyosun,ben dukan yapicam bi kac gün
canim selülitlerin disinda incelmede varmi?
yok canim unutmadim haftaya alicam seni
canim ya niye üzülüyosun tarti dogru olsa bile illaki fark oluyor hem sen annene geldiginde tartilmadinmi ondan sonra yine ayni taetida kilo vermis gözükmüyomusun e daha ne demekki vedin
canim seni anliyorum yogunlugunu anlayisla karsiliyorum ama sende hatirlarsinki cuma günleri kilo bildirecegini söylemistin bu cuma hastalanmissin gecmis olsun ama gecen cumada bildirmedin,baktin cok yogunsun cuma bildiremiycen ozaman persembe aksamindan bildir,kilo bildirmeden olmaz ki..
hepinize günaydin kizlar,bu ayki ölcü zamani geldi,dökülün bakalim..
benimkiler böyle
eski
bel:70
göbek:75
simit:85
kalca:99
basen:96
bacak:56.5
yeni
bel 69
göbek 75
simit 83
kalca 98
basen 95
bacak 56
pehh hic bi icraat yok dogru dürüst
canim karbon diyeti iki sekilde oluyor biri dukan diyeti olarak biride normal karbon,dukanda 2 3 5 gün atak evresi yapiyosun sadece protein aliyosun yumurta yagsiz yogurt yagsiz süt yagsiz et sonra sebze ekliyosun yine yagsiz olcak,normal karbondada karbon degerlerini hesaplayarak yapiyosun,ben dukan yapicam bi kac gün
canim selülitlerin disinda incelmede varmi?
yok canim unutmadim haftaya alicam seni
canim ya niye üzülüyosun tarti dogru olsa bile illaki fark oluyor hem sen annene geldiginde tartilmadinmi ondan sonra yine ayni taetida kilo vermis gözükmüyomusun e daha ne demekki vedin
canim seni anliyorum yogunlugunu anlayisla karsiliyorum ama sende hatirlarsinki cuma günleri kilo bildirecegini söylemistin bu cuma hastalanmissin gecmis olsun ama gecen cumada bildirmedin,baktin cok yogunsun cuma bildiremiycen ozaman persembe aksamindan bildir,kilo bildirmeden olmaz ki..
hepinize günaydin kizlar,bu ayki ölcü zamani geldi,dökülün bakalim..
benimkiler böyle
eski
bel:70
göbek:75
simit:85
kalca:99
basen:96
bacak:56.5
yeni
bel 69
göbek 75
simit 83
kalca 98
basen 95
bacak 56
pehh hic bi icraat yok dogru dürüst
ben pek farketmemiştim herkes söylüyordu tipin değişti falan diye ama cuma günü çok sevdiğim için bütün fazlalıklarını kemerinin üstünde topladığı halde giymekte inat ettiğim kotumu giydim ve bu sefer kemerin dışına çıkan hiç birşey yoktu, bir de popom yuvarlaklaştı ve yukarı toplandı. bu arada haftaya da benimle yarışsananaaaa
canım ben bu ölçü işini bilmiyordum, ne kadar zamanda bir bildiriyoruz. yani pek yakın bir zamanda bildirebileceğimi sanmıyorum çünkü ilk olarak ölçecek birşey edinmem lazım sanırım:26:
reglsen 1 kilo düş bacım 6lardasın inş:)
nan zyağlı patates salatası nasıl çekti canımmm hooyy bu hafta kaptanla yarıştayım yemicem ama haftaya olabilerr:) tatildeyken bende baya yedim insan tutamıyo boğazını ama kilo almamışsın ne güzel.ölçülerini bekliom canım
2 haftadir dogru dürüst gidemiyom canim,bu haftada gidemiycem arabam bozuldu otobüslede gidemiyom ters tarafda kaliyo,sonrada ramazan geliyo zaten,cok boslamis olcam ama ne yapayim,evde yaparim biseyler belki..ayrica hiiicc bosuna sevinme 2 günlük atak evresiyle hallederim ben onlari,bakma bugün halletcektimde arkadasim cagirdi hahha
canim menün karbonhidrat agirlik li olmus,bugün protein agirlikli beslenip dengeleyebilrisinbugünkü menüm
sabah 2 dl çavdar ekmegi 1yum. peynir, 1dl kavun
ara yarım elma yarım muz
öglen patates salatası(bol zeytinyaglı:)
aksam az yaglı türlü, yogurt, 1 dl ekmek, 1 hurma
ara çayla akide şekeri yicem az sonra bebe uyursa
yok canim klasik spor salonu,ama düzenli bi sekilde programimi degistiriyolar yag ve kas ölcümüm yapiliyo hatta dün yaptirdim :) normalde haftada 3 gün 90 dk gitmeye calisiyorum ama her zaman mkün olmuyor malesef kac haftadir giedemedim dogru dürüst,2 ay kadar daha gidemiycem sanirimnasıl spor yapıyosun kaptan haftada kaç gün kaç saat, klasik spor salonumu yoksa hoca mı çalıstırıyo
kiz bu ne böyle,bu sekilde artilardan kurtulamassin,düzene oturtman lazim canim menülerinicanlarrrr
düzensiz ya meeümü yazıyımm
sabah yok.
saat 2.5 gibi bir kase yoğurt
öğle yeği diyelimm..peynir, domates, zeytin, ekmek
ara yok
akşam. 50 gr et
ara 4 tane form bisküvi
karpuz
bu arada atilin acısı kötü çıkıyorr..artı 2 kilodayım sanırımm..yarın aç karna tekrar tartılacammm
kızlar buda düğündeki durumummmEki Görüntüle 223112
durmuyo canim asagiya dogru geliyo,hava alirsin hahaslmmm
günaydın kızlar
betüşş gece gece o akide şekerini indirdinmi mideyeee!!!!!!
denizz menü kötü olmuş canım kahvaltısız olmaz..
yaseminn +900 duruyomu hıı:)
bu arada kızlar vücut yağ oranı yüzde kaç olmalıı??? normal sınırlar nedir spor salonuna gidenler bilir
ölçülere gelince
göğüs 92
bel 74
göbek 84
bacak 52
kalça 92
eski
bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53
ölçülere gelince
göğüs 92
bel 74
göbek 84
bacak 52
kalça 92
eski
bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53
yerimde saymışım peeehhh 1 cm de ölçüm farkı flndır inceldiğim yok spor da yok kilo zaten 1 aydır 60tan kurtulamadm tatil sağolsunn...
%24 mü acaba ideal olan? bi sorsana yasemin salondaki yetkili bilir benim ede bi tartı var da ona göre %25 fln çıkıyomhatta geçen %26yı gördm.sen iyisin yaa accık kalçalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?