Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben pek farketmemiştim herkes söylüyordu tipin değişti falan diye ama cuma günü çok sevdiğim için bütün fazlalıklarını kemerinin üstünde topladığı halde giymekte inat ettiğim kotumu giydim ve bu sefer kemerin dışına çıkan hiç birşey yoktu, bir de popom yuvarlaklaştı ve yukarı toplandı. bu arada haftaya da benimle yarışsananaaaa

canım ben bu ölçü işini bilmiyordum, ne kadar zamanda bir bildiriyoruz. yani pek yakın bir zamanda bildirebileceğimi sanmıyorum çünkü ilk olarak ölçecek birşey edinmem lazım sanırım:26:

canım ben bu ölçü işini bilmiyordum, ne kadar zamanda bir bildiriyoruz. yani pek yakın bir zamanda bildirebileceğimi sanmıyorum çünkü ilk olarak ölçecek birşey edinmem lazım sanırım:26:

yarisirim canim tabi ne demek :) demeki popon yuvarlaklasti ve yukari toplandi himmmm desene bi an önce yapmam lazim benim bu cdyi :)

ayda bir ölcüyoruz canim,bi tuhafiyeden mezura bul is tamam :)

Son düzenleme:

:))))hahaa ben patlayana kadar yidim ohh:)sende ye kız bişi olmas şu çekişmeniz beni de gaza getirse bari ama pek etkilenmedim şimdilik:)

bugünkü menüm

sabah 2 dl çavdar ekmegi 1yum. peynir, 1dl kavun
ara yarım elma yarım muz

öglen patates salatası(bol zeytinyaglı:)

aksam az yaglı türlü, yogurt, 1 dl ekmek, 1 hurma
ara çayla akide şekeri yicem az sonra bebe uyursa

nasıl spor yapıyosun kaptan haftada kaç gün kaç saat, klasik spor salonumu yoksa hoca mı çalıstırıyo

canlarrrr

düzensiz ya meeümü yazıyımm

sabah yok.

saat 2.5 gibi bir kase yoğurt

öğle yeği diyelimm..peynir, domates, zeytin, ekmek
ara yok
akşam. 50 gr et
ara 4 tane form bisküvi
karpuz

bu arada atilin acısı kötü çıkıyorr..artı 2 kilodayım sanırımm..yarın aç karna tekrar tartılacammm

iyi geceler takımın çıtır hatunları,
1 saat önce eve çıkabildim.hasretim bak gör yoğunluğum bitsin ben yine her gün burdayım.ve hala çokk hastayım inanılmaz yorgunum.ayakta durabilmek için vitamin kullanmaya başladım inşallah bana kilo olarak dönmez.kızlar menü hiç yazamıyorum çünki evde ne bulursam onu yiyorum yemek yapacak ve oturup yiycek vaktim yok.herkese iyi gecelerrr:))

canim menün karbonhidrat agirlik li olmus,bugün protein agirlikli beslenip dengeleyebilrisin
nasıl spor yapıyosun kaptan haftada kaç gün kaç saat, klasik spor salonumu yoksa hoca mı çalıstırıyo
yok canim klasik spor salonu,ama düzenli bi sekilde programimi degistiriyolar yag ve kas ölcümüm yapiliyo hatta dün yaptirdim :) normalde haftada 3 gün 90 dk gitmeye calisiyorum ama her zaman mkün olmuyor malesef kac haftadir giedemedim dogru dürüst,2 ay kadar daha gidemiycem sanirim
kiz bu ne böyle,bu sekilde artilardan kurtulamassin,düzene oturtman lazim canim menülerini
kızlar buda düğündeki durumummmEki Görüntüle 223112

canim cok güzel görünüyosun

hepinize günaydin kizlar,arabamin bozuk olmasi nedeniyle sabah oglumu krese biraktiktan sonra eve yürüdüm sabah sporu niyetine 2.5 km :)

kahvaltim

pastirma ve yagsiz kasar peynirinden olusan omlet,yarim bardak yagsiz süt

slmmm

günaydın kızlar

betüşş gece gece o akide şekerini indirdinmi mideyeee!!!!!!

denizz menü kötü olmuş canım kahvaltısız olmaz..

yaseminn +900 duruyomu hıı:)

ölçülere gelince

göğüs 92
bel 74
göbek 84
bacak 52
kalça 92

ne erimez göbekmiş yaa mekik de çektim zamanında fos çıktı.gerçi benim mekikler mekiğe benzemiyomuş pek

kocaman bi ELMA yım halaaaaaa hooooooooooffffffffffffffffff((((((((((((((((

bu arada kızlar vücut yağ oranı yüzde kaç olmalıı??? normal sınırlar nedir spor salonuna gidenler bilir

slmmm

günaydın kızlar

betüşş gece gece o akide şekerini indirdinmi mideyeee!!!!!!

denizz menü kötü olmuş canım kahvaltısız olmaz..

yaseminn +900 duruyomu hıı:)
durmuyo canim asagiya dogru geliyo,hava alirsin haha
bu arada kızlar vücut yağ oranı yüzde kaç olmalıı??? normal sınırlar nedir spor salonuna gidenler bilir

canim ben daha dün ölcüm yaptirdim benim suan %24 gayet iyiymis ama %20 de süper olucak :)

ölçülere gelince

göğüs 92
bel 74
göbek 84
bacak 52
kalça 92

eski

bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…