Dün akşam yatmadan önce 20 şer kez sağ ve sol bacak popo kaldırma hareketi yaptım ve bundan sonra hergün arttırarak yapmayı planlıyorum.
Kilo alıp verince ister istemez yumuşama oldu sıkılaşmam lazım.
Hergün plates yapmak gerekiyor aslında da bebişle zaman bulamıyorum. O uyuduğunda da pestilim çıkmış oluyor.
canim geoogle de ararsan bulabilirsin belki.Teşekkür ederim canım...
Ben ebru'nun karın günü olarak yaptığı bölümü indirmiştim daha önce ama bir türlü başlayamadım.
Bu cd'yi bulmak lazım...
canim hosgedlin,ben demir bas oldum artik birakipta gidemiyorumda,kac kilo oldun sen bakim,takima gelmeyi düsünüyormusun?Selam kızlar. Bende bikaç ay önce bu takımdaydım. Şimdi yine çok kilo aldım. Eskilerden bir tek yasom kalmış sanırım.
Hepinize bol kilo vermeli günler dilerim.
Hasretim34 şu kremi çok merak ettim. sen kullan umarım memnun kalırsan biz de kullanırız. internet yorumlarında çok memnun olan da var hiç bir işe yaramadı diyen de var, anlamadım. bu arada senin selülitlerin kaçıncı dereceler canım?
canim geoogle de ararsan bulabilirsin belki.
canim hosgedlin,ben demir bas oldum artik birakipta gidemiyorumda,kac kilo oldun sen bakim,takima gelmeyi düsünüyormusun?
canim bakalim bu sabah basladim sürmeye ins faydasini görürüm yoksa oturup aglarim artik :) ama ben nette yorum bulamadim sen nerden okudun yorumlari,bana link atabioirmisn özelden..
hepinize selam kizlar evde degilim,aksama anca giderim..
nidah ne alemdesin baciiimmm benim hafta koca bi foss hahahaa
dayanamadın yedin dimiii tüü sanaaa hahaaa zafer benim olacakk:)
bioxel canim ama nette cok bilgi yok,tvde yapiliyo reklami telefonla ulasabiliyosun sadece
hic ugrasamiycam canim valla,teyzem gecen gün bahceden bi sprp marul getirmis onlar kemiririm,bugününm gitti zaten :)
canım benim birazdan evden çıkmam gerekiyor şehir dışına çıkacağım o yüzden fazla vaktim yok link atamadım sana ama yorumları kadınlar kulubünde okudum ben
canım benim birazdan evden çıkmam gerekiyor şehir dışına çıkacağım o yüzden fazla vaktim yok link atamadım sana ama yorumları kadınlar kulubünde okudum ben
tamam canim teskeür edeirm
günaydin kizlar,,simdiden söylüyorum yarn saat 12 ye kadar kilo bilderemiyecekler bugünden bildirsiin
günaydin kizlar,,simdiden söylüyorum yarn saat 12 ye kadar kilo bilderemiyecekler bugünden bildirsiin
**4.TAKIM 214.ETAP**
capri senin hedef neydi canim..
betussssss senidne gecen cumaki kilon neydi canim
Canım benim hedef kilom 53...
Şimdilik zor görünüyor aama başarıcam inşallah...
canim ne zoru kalmis surda 5 kilocuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?