Bende dolmayı yarın yapma ya karar verdim ödül olsun banada pirinç yaBen temizliği bitirdim. Dolmayı doldurdum. Birazdan oğlanı uyutup adımlama yaparım evi turlarım bol bol
Maşallah size valla. Bende 10 dakika plates yaptım. Kahve içtikten sonra 45 dakika koşu bandında yürürüm. :))Bende dolmayı yarın yapma ya karar verdim ödül olsun banada pirinç yaıspanak yapacam bugun biraz adımlama yaptım 1 saat sonra 2 mile leslie yaptım şimdi de kahvemi içtim oh mis oğlan da uyudu
Ben bi tane yiyeceğim bol yoğurt yerim yanında. Bende yeni uyuttum oğlanı kahve ve adımlama yapicam şimdiBende dolmayı yarın yapma ya karar verdim ödül olsun banada pirinç yaıspanak yapacam bugun biraz adımlama yaptım 1 saat sonra 2 mile leslie yaptım şimdi de kahvemi içtim oh mis oğlan da uyudu
Hoşgeldinnnn nasılsın şimdiKızlaaaar aranıza geri döndümmmm
Mrb ben de o tip yediğimde gün içinde telafi ediyorum hafif geçirerek. Zor oluyor ama olsun ceZa oluyor bir neviMerhaba,
Bugün kahvaltıda yarim simit yedim, o yüzden akşama kendime kabak ve brokoli hazırlayacağım. Dün 9000 adim attım, bugün 10000 i geçmeyi umuyorum.
Harika duruyorGunaydin kizceler...
Bol yesillik ve klasik kahvalti tabagim.
Kuru incir ve bademleri de sade kahvemin yaninda yiyecegim...
Ooh süpersin sende valla plates filan maşallahMaşallah size valla. Bende 10 dakika plates yaptım. Kahve içtikten sonra 45 dakika koşu bandında yürürüm. :))
Şimdi sanıyorum 1 tane ile duramam kuru dolmayı severim çok en az 2Ben bi tane yiyeceğim bol yoğurt yerim yanında. Bende yeni uyuttum oğlanı kahve ve adımlama yapicam şimdi
Yaptın mı diyecektim ama yapmışsınGünaydın kızlar bugün dikkatTemizlik yapicam bol bol bugün o yüzden leslie yok ama adım atarım baya diye düşünüyorum.
Günaydin
Bugunu hafif beslenme ve kaslari sisirmeyecek spor yapin. Mesela evde adim atma :))
Yarin tarti günü
Ayrica cezamizi sildirmek icin Son sansimiz
Kolay gelsinGunaydin kizlar
Bugun biraz daha iyi oglum ama bir suru online dersim var yine.. Insallah firsat bulup yuruyus yapicam diliyorum. Temizlik de yapmam lazim
Sağlık olsunKızlar kusura bakmayın bir kaç gündür rahatsızdım bu sebeple aksattım biraz. Herhangi bir cezası varsa çekmeye hazırım. Ama bugünden itibaren hergün paylaşım yapacağım. Adım yarışı içinde üzgünüm ama bugünden itibaren 10 bin üstü atarak telafi etmeye çalışırım. Bu hafta kilo vermemiş olabilirim. Toparlanmak için diyet yapamadm
Kolay gelsinCanlar işler baya birikmiş
Gelemiyorum ama aklım sizde bugün perşembe
Kolay gelsin. Afiyet olsun acele etmeSelam kizlar
Isten ciktim. Yine yuruyerek gidiyorum. Kizimi kresden alip Eve gececegim. Gecmisi anca aksam yemegi sonrasi okurum
Adim bildirimi yapacaklar, foto atmayi unutmayin
Ayrica menu bildirimi eksik olanlar lutfen yazsin. Son cagri
Çok güzel ilerlemişsinArkadaşlar
KİLO VERME GÜNLÜĞÜM
13/11/2020 :78.40
17/11/2020 :78.10
20/11/2020:77.40
23/11/2020:77.00
27/11/2020:76.00
01/12/2020:76.10
04/12/2020: hedef 75.00
Tam 21 günde 3 kg vermiş oluyorum küsüratlı.Arrietty_ yani çok hızlı değil, normal dimi? Haftada 1 kg. Hani konuşmuştuk yaa ben de o yollardan geçtim demiştin. Ayrıntılı düşündüm ama :) zaten hızla verilen hızlı alınır, çok koşan çabuk yorulur. Sıkılır, bıkar, hâli kalmaz. Tahminim bazen de yarım kg veririm hep aynı performans olmaz, bana 1 kg makul geldi. Yediklerimde de sebzeye ağırlık vereyim ki dediğin gibi kastan gitmesin ki şak şak almayayım geri
Egzersiz programı var 10 dakikalık sende yapsana.hem takibi kolay oluyor. 30 günde zayıfla yazında çıkar.Ooh süpersin sende valla plates filan maşallah
Aa bende indiriyim o zaman yaparım 10 dk da bişe yok süperEgzersiz programı var 10 dakikalık sende yapsana.hem takibi kolay oluyor. 30 günde zayıfla yazında çıkar.
Üstümden tır geçmiş gibiyim sırtımda inanılmaz bi ağrı var hareketimi çok kısıtlıyor ama iyiyim. Bugün sağlıklı hafif menülere geri döndümHoşgeldinnnn nasılsın şimdi
İlk zamanlar çok hızlı gider bence gayet iyisinArkadaşlar
KİLO VERME GÜNLÜĞÜM
13/11/2020 :78.40
17/11/2020 :78.10
20/11/2020:77.40
23/11/2020:77.00
27/11/2020:76.00
01/12/2020:76.10
04/12/2020: hedef 75.00
Tam 21 günde 3 kg vermiş oluyorum küsüratlı.Arrietty_ yani çok hızlı değil, normal dimi? Haftada 1 kg. Hani konuşmuştuk yaa ben de o yollardan geçtim demiştin. Ayrıntılı düşündüm ama :) zaten hızla verilen hızlı alınır, çok koşan çabuk yorulur. Sıkılır, bıkar, hâli kalmaz. Tahminim bazen de yarım kg veririm hep aynı performans olmaz, bana 1 kg makul geldi. Yediklerimde de sebzeye ağırlık vereyim ki dediğin gibi kastan gitmesin ki şak şak almayayım geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?