Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben temizliği bitirdim. Dolmayı doldurdum. Birazdan oğlanı uyutup adımlama yaparım evi turlarım bol bol
Bende dolmayı yarın yapma ya karar verdim ödül olsun banada pirinç ya ıspanak yapacam bugun biraz adımlama yaptım 1 saat sonra 2 mile leslie yaptım şimdi de kahvemi içtim oh mis oğlan da uyudu

Bende dolmayı yarın yapma ya karar verdim ödül olsun banada pirinç ya ıspanak yapacam bugun biraz adımlama yaptım 1 saat sonra 2 mile leslie yaptım şimdi de kahvemi içtim oh mis oğlan da uyudu
Maşallah size valla. Bende 10 dakika plates yaptım. Kahve içtikten sonra 45 dakika koşu bandında yürürüm. :))

Ben bi tane yiyeceğim bol yoğurt yerim yanında. Bende yeni uyuttum oğlanı kahve ve adımlama yapicam şimdi

Günaydın kızlar bugün dikkat Temizlik yapicam bol bol bugün o yüzden leslie yok ama adım atarım baya diye düşünüyorum.
Yaptın mı diyecektim ama yapmışsın
Günaydin
Bugunu hafif beslenme ve kaslari sisirmeyecek spor yapin. Mesela evde adim atma :))
Yarin tarti günü
Ayrica cezamizi sildirmek icin Son sansimiz
Ödül gelsin hemen yicem
Gunaydin kizlar
Bugun biraz daha iyi oglum ama bir suru online dersim var yine.. Insallah firsat bulup yuruyus yapicam diliyorum. Temizlik de yapmam lazim
Kolay gelsin
Sağlık olsun
Canlar işler baya birikmiş
Gelemiyorum ama aklım sizde bugün perşembe
Kolay gelsin
Selam kizlar
Isten ciktim. Yine yuruyerek gidiyorum. Kizimi kresden alip Eve gececegim. Gecmisi anca aksam yemegi sonrasi okurum

Adim bildirimi yapacaklar, foto atmayi unutmayin
Ayrica menu bildirimi eksik olanlar lutfen yazsin. Son cagri
Kolay gelsin. Afiyet olsun acele etme

Arkadaşlar
KİLO VERME GÜNLÜĞÜM

13/11/2020 :78.40
17/11/2020 :78.10
20/11/2020:77.40
23/11/2020:77.00
27/11/2020:76.00
01/12/2020:76.10
04/12/2020: hedef 75.00
Tam 21 günde 3 kg vermiş oluyorum küsüratlı. Arrietty_ yani çok hızlı değil, normal dimi? Haftada 1 kg. Hani konuşmuştuk yaa ben de o yollardan geçtim demiştin. Ayrıntılı düşündüm ama :) zaten hızla verilen hızlı alınır, çok koşan çabuk yorulur. Sıkılır, bıkar, hâli kalmaz. Tahminim bazen de yarım kg veririm hep aynı performans olmaz, bana 1 kg makul geldi. Yediklerimde de sebzeye ağırlık vereyim ki dediğin gibi kastan gitmesin ki şak şak almayayım geri

Çok güzel ilerlemişsin, darısı benim başıma. Umarım ben de her hafta 1 kilo veririm

İlk zamanlar çok hızlı gider bence gayet iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…