1kilo daha ne kiz. Ben bu hafta herkesden en az 400 gr bekliyorum. Her bunye farkli. 300 gr da neyse.Şöyle; bir kilo vermek yeterli oluyorsa gireyim tabi duruma göre değişir belki ama 1 kilo verip de yetersiz gibi görülürsem istemem açıkçası girmek. Bilmediğim için soruyorum ve menülerimi bir gün bile aksatmadım, aktifim de. Tek kafamı kurcalayan kilo yetiyor mu haftalık,
Afiyet olsun hafif ve güzel bir menü olmuşHemmen missss gibi sağlıklı menümü yazayım
Sabah 2 köz kapya çökelek yağ 1 yumurta
Akşam ton balıklı salata yarım ayva
Ara yeşil çay
Su az çünkü gün içinde sürekli uyudum
Spor 000000000
Afiyet olsun ablaArrietty_ ,@_Vera_
Pekmezli ve limonlu ilik su icildi.
KAHVALTI:
Bol yesillikli klasik kahvalti tabagi...
Sade kahve
6 badem
1 kuru incir
Yesil cay
OGLEN:
Taze barbunya
Yogurt
1/2 elma
Yesil cay
AKSAM:
2 kucuk kepce tarhana corbasi.
1/2 porsiyon kiymali pirasa
1 bardak kefir
Adacayi
1 bardak tarcinli sut icilecek
SU:
3 lt
SPOR:
60 dk bolgesel egzersiz. 120 puan.
Sagol canim...Afiyet olsun abla
Seni takdir ediyorum valla ben bi akşam yemeğine ne yapsam diye kara kara düşünürken sen hergun hem öğlen hem akşam farklı yemek yapabiliyorsun
Büyük başarı bence Allah tan öğle yemeği işim yok .Yoksa mutfaktan çıkamazdımSagol canim...
Barbunyayi aksam pisirmistim.
Esim dun oglen etli yemek yemis.
E benim de proteine ihtiyacim var, ton baligi yedim.
Boyle ufak ayarlamalar yapiyorum...
Çok güzel olmuş canım hem yemek hem adım harikaYaa kusura bakmayın benim bugün kü adım sayım yazının ortasında çıkmış umarım anlaşılır
Teşekkür ederim cnm inş yarına iyi bir eksi görürüm daha doğrusu hepimiz görürüzÇok güzel olmuş canım hem yemek hem adım harika
Evet kaptanım işler birikmiş çok yoruldum eve gelince geçtim baş ağrım şimdi menü zamanı ilk gün zor oldu gerçekten V _VeraSuyu iyi iciyorsun. Ilk is gününden dolayidir o. Tuzlu su icmek fayda ediyor Bende
Oglenleri genelde buharda pisirdigim icin kolay oluyor.Büyük başarı bence Allah tan öğle yemeği işim yok .Yoksa mutfaktan çıkamazdım
Afiyet olsun kuru fasulye mantıdan iyidirEvet kaptanım işler birikmiş çok yoruldum eve gelince geçtim baş ağrım şimdi menü zamanı ilk gün zor oldu gerçekten V _Vera
Sabah 05.30 tarçınlı bir fincan süt
7.30 1 duble Türk kahvesi
08.30 yeşil çay
11.00
5 zeytin
1 domates
1 yumurta
Az peynir
Ara 15.00 2 dilim elma 1 dilim portakal
16.00 sade Türk kahvesi
Eve geldim ne göreyim ne göreyim kv dem mantı yapmış koca tepsi hazır tezgahta dedim vakit çok geç olmadan deli gibi de açım
18.30
2 dilim kırmızı pancar
2 taze soğan
1 kepçe kuru fasulye bugün olmamalı idi ama başka çarem yoktu
Su 2. 5 lt yatana kadar 3.5 yaparım
Öğle yürüdüm başkada yerimden kalkamadım malesef
Hazırım kaptanım çok hazırım evet spor yapamadım pek ama hiç bozmadım sözümü tuttum tartı yüzüme güler inşallahpamukskr canim yarin sende esas listeye giriyorsun hazir isen?
Ay inşallahTeşekkür ederim cnm inş yarına iyi bir eksi görürüm daha doğrusu hepimiz görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?