Evet su miktari o civar olunca kilo vermeye yardimci oluyor.Bu hafta suyu en az 2.5-3 litre olacak şekilde tüketsek iyi olur. Ben de bazen kahvaltı yapamayınca meyve yiyorum, bence iyi oluyor, hafif başlangıç@buketx
Ayy iyimi diyosun canım bana video atabilir misin acaba hangisi kolay olur sen bilirsinBaslangic olarak 5dk iyi :))
Nıye kız aşk olsun bende chloe yapacam daha once yaptım benı begenmıyormusunCünkü yok artiik
Seni seni
Temizlik disinda spor a tesfik etmek icin kaldirdim onu listeden canim.
Sen Jj yap, mekik cek
Adim istemiyorum dedigin posta jj istemissin yaNıye kız aşk olsun bende chloe yapacam daha once yaptım benı begenmıyormusunjj ile oyalayacak beni
Kız çok zormuş nası yapıyodunNıye kız aşk olsun bende chloe yapacam daha once yaptım benı begenmıyormusunjj ile oyalayacak beni
Galiba 2hafta önce duzenledim o tabloyu :)Bu arada ben daralma tablosunda yokum, daha yeni olduğum için heralde, acelesi yok aslında, ama hatırlatayım dedimArrietty_
Ben birazdan ölçüm yapıp yazcam güncel olanıGaliba 2hafta önce duzenledim o tabloyu :)
Mezun uyemiz bile duruyor
Bence youtube da bak videolarin icerigine. Illa chloe ting olsun diyorsanAyy iyimi diyosun canım bana video atabilir misin acaba hangisi kolay olur sen bilirsin
Zaten sinsice katılmayı planlıyorumAdim istemiyorum dedigin posta jj istemissin ya
Aa dogru. Hadi sende Katil bize
Zaten 5 gun dayanabıldim cunku bırgun yapıp erteeı gun yaparken saha yarıya gelmeden agrıyor kasların ama sayılı dakka cabuk gecerKız çok zormuş nası yapıyodun
Bende 5 dk yapabildim şuan bakalım belki akşama tekrar denerimZaten sinsice katılmayı planlıyorum
Zaten 5 gun dayanabıldim cunku bırgun yapıp erteeı gun yaparken saha yarıya gelmeden agrıyor kasların ama sayılı dakka cabuk gecer
Olmaz kız baslayınca bırakma arada kadından eksik yaparak dınlenırsınBende 5 dk yapabildim şuan bakalım belki akşama tekrar denerim
Tamam tekrar baştan yapcam dinlenerekOlmaz kız baslayınca bırakma arada kadından eksik yaparak dınlenırsın
İf çok iyi kilo verdirdi bana ama eşim yüzünden bırakmak zorunda kaldım alışmıştım da varya çok iyi oluyoduBen ıkı uc gundur if yapıyorum dıkkatlı olaral sımdı 10 da kahvaltı yapıyorum keske once apor yapsaydım spor ıcın 1-2 saat bekleyeyim
Ben zaten ıkı ogun beslenen bırıyım ama bana verdrmedı cunku sanırım ben kurallı yapmadımİf çok iyi kilo verdirdi bana ama eşim yüzünden bırakmak zorunda kaldım alışmıştım da varya çok iyi oluyodu
Doğrudur canım insanın kendi bünyesini en iyi kendisi ölçüp tartarak bilirBen zaten ıkı ogun beslenen bırıyım ama bana verdrmedı cunku sanırım ben kurallı yapmadım
Menuyu grmıs tuttum
Suan kahvaltyıda mesela cesıt cok ama oran az yıyorum 3 yumurta yemıyorum mesela bana yaramıyo onu anladım salatanın bıle fazlası benı sışiriyo ve yerımde sayıyorum
Ah tamam o zaman super tesekkur ederim.Selam canim
Menun gayet guzel
Su Miktari göremedim
Adim i bugunden itibaren illa foto gerekmiyor.
Yaris icindi o kisim.
En son gordugun kadarini yazip Ilk sayfada puan hesabi var. Ilk post da.
Ona gore hesap yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?