Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adim konusunda cok sikinti yasiyorum dun de yazamadim. Adimsayarim ya sifirlaniyor ya kapaniyor acilmiyor dandik bi sey. Telefonum da xaomi indirilmiyor adimsayar uygulamalari maalesef. Dun en son 4000 adimi gordum devami yok kapandi cunku.

Dun yediklerim

Sabah:
2 dilim tam bugday ekmegi
1 kasik tahin-pekmez
3 zeytin
1 dilim peynir

Oglen
5 kasik Tavuk sote
Ayran

Aksam
Cacik ve kabak sote

O telefon larda google play yokmu canım

pamukskr tebrik ederim

Kuzum var tabi iniyor uygulama da calismiyor cunku xaominin kendi akilli saati var onu satmak icin uygulamalari calistirmiyorlar.
O da acikcasi bana pahali geldi ucuz bi akilli saat aldim o da dandik bi calisiyor bi calismiyor
Hıı hadi ya saçma sapan işler yani neden çalışmıyosa ne olacak sanki . başka nası çözüm olur bilemedim

Kuzum var tabi iniyor uygulama da calismiyor cunku xaominin kendi akilli saati var onu satmak icin uygulamalari calistirmiyorlar.
O da acikcasi bana pahali geldi ucuz bi akilli saat aldim o da dandik bi calisiyor bi calismiyor
Hangi model telefonunuz. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Her telefon kendi markasını satmak ister ama adımsayarı çalışır yani. Telefonun sabit bir adımsayar programı vardır.

Tch... kullanıyorum ben Varyemez e de tavsiye etmiştim.

Selam canim
Menun gayet guzel
Su Miktari göremedim
Adim i bugunden itibaren illa foto gerekmiyor.
Yaris icindi o kisim.
En son gordugun kadarini yazip Ilk sayfada puan hesabi var. Ilk post da.
Ona gore hesap yaparsin

Arrietty_ kaçıncı olduk ve herkesin kilolarının toplu bildirildiği biryer oluyordu sanki. Bulamıyorum
1. Oldu canim bizim takim

Burayi mi diyorsun acaba

Güncel kilom 75.20 müsait zamanda yazabilirsin. Acelesi yok

Aaa evet orası bakayım sağol. Birinci olduğumuzu okumuştum ama su da olabilir derken emin olamadım tebrik ederim herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…