Adı üstünde sana eşlik ediyor diyormuşumNe demek oluyor eş? Ben tam bilmiyorum da.
İnşallahDaha aktif derken siteye daha sık girin diyorsunuz dimi? Yok hareketten yana daha aktif diyorsanız bir taraflarım bütün gün 4’üzlerle yer yüzü görmüyorsiteye daha sık girmeye çalışıcam söz Bugün küçük ikizlerime 1 yaş aşısı yaptırdım çok huysuzlar ya.Birde ateş eklenmez inşallah
Aminnnn allah razı olsunİnşallahAllah bağışlasın
Anladım. İlk kez olunca bir sorumluluğu var mı diye sordum aslında :) eşim gelmedi benim henüz. Umarım hepimiz için harika bir hafta olur.Adı üstünde sana eşlik ediyor diyormuşumpuanlarınız ayrı tabi ama destek oluyorsunuz birbirinize, hepsi bu
Canım yaptıysan afiyet olsun ama haftasonu ödülümüz yokBu mesajdan sora gördüm valla @_Vera_ ödül yok demişsin, bir daha yapmıyım
Tamam sağolCanım yaptıysan afiyet olsun ama haftasonu ödülümüz yok
Gecmis olsun miniklere. Nasil gecti geceniz?Daha aktif derken siteye daha sık girin diyorsunuz dimi? Yok hareketten yana daha aktif diyorsanız bir taraflarım bütün gün 4’üzlerle yer yüzü görmüyorsiteye daha sık girmeye çalışıcam söz Bugün küçük ikizlerime 1 yaş aşısı yaptırdım çok huysuzlar ya.Birde ateş eklenmez inşallah
Hepimize hayırlı uğurlu olsunBanada uyar
Basliyoruz bugun
Cünkü yok artiikTemızlık kac puan yazmıyo lıstede
Seni seniSpor yanına sayıyordum ben onu yaaa
İkiz değil dördüzGecmis olsun miniklere. Nasil gecti geceniz?
Hareketden demiyorum :)) zaten dolu dolu geciyordur gununuz. Biraz daha ugrayip takima aktif olun anlamindahadi 5 degil 3 post atin. Kucuk ikizler ile zordur
2x ikiz dogruİkiz değil dördüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?