Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ilk egzersiz ve adimlama seansi oldu, bitti.
Oglen yemegi tamamen kaynamasin diye, elma kefirle idare ettik.
Yesil cay keyfi de yapildi.
Bundan iyisi Sam'da kayisi...

Eklentiler

• Screenshot_20201205-135031_Pedometer Step Counter.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 10
Yaa kazanamadık mııı

1 numara benim kahvaltısız olan seçeneği ama ben 12.30dan sonra bir öğün kahvaltı bir öğün akşam yemeği ve ara öğünler şeklinde yapıyorum. 12.30-20.30 saatleri arasında yemek dışında da çay kahve vs. serbest zaten. Sabah kürler yapıyorum ama diyetisten sorun olmaz dedi.

Yazdım kaptancım

Sanırsam benim yüzümden oldu bence tekrar girelim yarışa ve hedefler koyalım katılmak isteyenlere bugün 10 birgün sonra 11 12 bin adım gibi. :))
Sizin yüzünüzden olduğunu sanmıyorum yani tek olarak degil maalesef takim olarak spor eksiğimiz var kaptanlarda bunu söylüyor sürekli. Bahane üreterek sporu erteliyoruz halbuki evde de ne kadar fazla adım atılır ben E English_teacherrr CanTorun abla gösterdik yapılabilecekleri. İnanin zor degil evde 10000 adım atmak istek olsun yeter

Bende heveslendim şuan ya hangisini yapıyorsunuz daha doğrusu hangisi ile başlamalıyım?
ben kafama gore acıyorum ya kahverengı taytlı vıdyosunu acıyorum oğlum bu kadın manyak diyo

Bn 1 ama 5 ıyımıs
Az bi farkla kaybetmişiz üzüldüm
Benım yuzümden ben hıc yurumedım evde yururkende telefonu elime almadım kusura bakmayın

Bende atıyordum aslında hergün ama araya bir kaç gün boşluk girince gitti malesef. regl bitirdi beni bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…