Üzgünüm ama evetAy o zaman 50 puan yapiyor
Ahaa kulaklarım cınlamıssYok artik
Ben bu sabah keto bun yaptim
Cok guzel ve doyurucu
Yeme simit
esmeriiim de simitci
Sizi es yapalim haftaya
Beraber yeriz simitleri
Tam buğday unundan yapıyorum
Biraz daha masum oluyor işte :)
Yaa unutuyorum puanı hep chloe ne olarak hesplıcazPuan hesabi eksik kiz sendede
Menuyu begendim. Ceyrek de olsa simit yok :)
Suyu 500ml daha arttirmaya calis yarin
Kz seni bu kadar acımasızlaştıran ne acaba10 adet bolgesel egzersiz 3 puan diye yaptim
Cok Ucuk oluyordu bazi seylerin puani
Takimin 4 hatta 5 hafta dipde olmasi olabiler miKz seni bu kadar acımasızlaştıran ne acaba
Dakikasi 10 puan canimYaa unutuyorum puanı hep chloe ne olarak hesplıcaz
Kızz calısırken arkadasın gazıyla, pazar gunude eşimin “amaann bugun haftasonu ye gıtsın” gazıyla yıyordum bu hafta hıc yemedım simit
Tamam patronnn suyu fazla ıcıcem yarın
Halbuki her hafta acaıp eksıler goruyoruzTakimin 4 hatta 5 hafta dipde olmasi olabiler mi
Bakma kiz oyle
Demi bana cok bıle oBakma kiz oyle
Puan puandir
okadar mi kotuyum simdiDemi bana cok bıle o
Sagol canim bnm vitamin aliyorum bu ara kolay bir sekilde kilo verebilsek keske yaÇok geçmiş olsun canım benim. Kendine iyi bak bu iki gün. Bol bol nane limon vitamin falan toparlarsın inşallah. Valla ben 100 mekik çektim 10 dakika plates yaptım. Birazdan koşu bandına çıkarım 1 saat kadar akşam yine plates yapayım platesler 20 dakikaya çıksın bu hafta diye düşünüyorum umarım becerebilirim.
Sagolasin canim Allah razı olsun c vitamini aliyorum bakalımGeçmiş olsun canım iyi bak kendine toparlan
Bu arada harikasın canim bnde yarin biraz spordan baslim bana leslie jj ve squat iyi geldigini düşünüyorum onlari yapmaya çalışayım geçmişi okuyamadim da bu hafta spor icin takim olarak yarış var mi canımÇok geçmiş olsun canım benim. Kendine iyi bak bu iki gün. Bol bol nane limon vitamin falan toparlarsın inşallah. Valla ben 100 mekik çektim 10 dakika plates yaptım. Birazdan koşu bandına çıkarım 1 saat kadar akşam yine plates yapayım platesler 20 dakikaya çıksın bu hafta diye düşünüyorum umarım becerebilirim.
Adım yarışı var 6.takımla tatlım. İyi olur sana iyi gelen ne ise onu yap zaten. Ben göbek bölgemde sorun olduğu için mekik çekiyorum :) bol eksili bir hafta olsun istiyorum. Tabi kaçamaksız daBu arada harikasın canim bnde yarin biraz spordan baslim bana leslie jj ve squat iyi geldigini düşünüyorum onlari yapmaya çalışayım geçmişi okuyamadim da bu hafta spor icin takim olarak yarış var mi canım
Bana coşmuş diyene bakınızGünün özeti : IF günü
Sabah
1 Kupa kahve
Ilk ögün
1 kücük salatalik
1büyük dilim eski kasar ( 2 ye böldüm fotoda belli degil)
1 t.k fistik ezmesi
2 adet keto ekmegi
1 kupa yesil cay
Son ögün
Alabas salatasi
Icinde 1 avuc badem
2 yk yogurt var
2,5L su
Bugun az oldu su. Yarin 3 uzeri yapmam lazim
Spor
20 dk Bisiklet 140 puan
30dk Chloe ting. Fullbody tamamliyamadim. Yarin tekrarliyacagim 300 puan
40 Squat
40 Lunges
Powerband ile 40 squat
Mini band ile 40 squat jump
180 Bölgesel egzersiz 48 puan
17.318 adim 866 puan
Toplam 1.354 puan
@_Vera_Hyperborea17
Leslieci geldi haaağnımLeslieci başı geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?