Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olursa lockdown ne yonden etkiler sizi?
1 Ocak’ta anahtarı alacağız hemen temizleyip alınacak eşyalar var direk yeni eve gitmesi gereken koltuk takımı Mart sonu gelecek o gelinceye kadar berjer falan alalımda en azından oturmak için gardrop yatak falan yok onları direk ikeadan alıp yeni eve kurcağız o yüzden şimdi birsey yapamıyoruz lock down olursalar inş Ocak sonuna doğru olur

Benim 1.4 kg ödem olmuştu Arrietty_ şahit takma kafana

Eşimmm seninle hiç konuşamıyoruz nasılsın hala devam mı alese çalışmaya.
Tesekkur ederim esim. Sen nasilsin. Ara verdim birazcik ales calismayi. Sinav tarihi netlesince son bir ayda denemeleri ve cikmis sorulari cozup girmeyi dusunuyorum.

Su aralar yokdil calismaya baslayacagim. hazirlik asamasindayim.

Yaaa çok teşekkür ederim demekki benim kırılma noktam da 100 müş ilerde de olur sanırım ama kırdım şükür
Emin ol ki yine gelecek oyle bir an
Ama sakin olup can skmamamk gerek. Benim 66-67 civariydi. Bir türlü kurtulamamistim 66 küsürlerden
64 e bu kadar hizli gelmeyi beklemiyordum o yüzden
Bu is sabir gerektiriyor.
Her seferinde ben pes etmesen simdiye cok dan istedigim kilodaydim

Tesekkur ederim esim. Sen nasilsin. Ara verdim birazcik ales calismayi. Sinav tarihi netlesince son bir ayda denemeleri ve cikmis sorulari cozup girmeyi dusunuyorum.

Su aralar yokdil calismaya baslayacagim. hazirlik asamasindayim.
Ben YÖKdile online kursla çalışmıştım güzelde not aldım. Sana da tavsiye ederim uygun olanlar da var benim ki 500 tlydi daha düzenli oluyor çalışmalar

66 sıraat köprüsü gibi yüzümüzü Yaradana dönüp dua edip beklemekten başka hiçbir çaremiz yok 66ya karşı ondan sonrası cennet bahçeleri

Doğru diyosun canım sabır işi hakkaten. Pes etmek yok. ( yine takılınca ben yapamıyom diye ağlarım size hazır olun )

Gunaydin hanimlar...
Nasilsiniz?
Bizim kahvalti yine gecikti.
Esim geceleri erken, sabahlari gec kalkar oldu.
Yapacak bir sey yok, saglik olsun da...
Birazdan spora baslarim.
Sabahlari adimlama oncesi 20 dk diz-bacak egzersizi yapiyorum.
Ki dizlerde sakatlanma olmasin...
Faydasini da cok goruyorum.

Bu hafta yaristan dolayi 12000 adim altina dusmemeyi umuyorum.
Asil listede olmadigim icin takima faydam yok, bari adimlamada olsun.
Yaris olmadigi haftalarda da 10000 altina dusmemeye gayret edecegim.
Bu carsamba sıkıntı olabilir, temizlige yardimci gelecek.
Artik bir kosede yapabildigim kadar...

Hepinize bol sporlu, bol eksili, saglikli mamalar dolu bir hafta diliyorum..

Günaydın kızlar.Geçen hafta pazartesi başlayıp cumaya kadar 900gram vermiştim ama cumadan bu güne hiç gram verememişim moralim bozuldu.şuan hala tam 70kiloyum.Bugün diyete ek olarak bisikletin dışında yürüuüşte yapmaya çalışıcam.Egzersizlerde yapıyorum aslında ama neden böyle oldu anlamadım.

İyyim canım hafta sonu çocuklar evde olduğu için telefonu çok alamıyorum elime.Burada okullar açık hafta sonu evdeler hafta sonuda onlarla ilgileniyoruz akşamlarıda pestilim çıkıyor erken yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…