- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
1 Ocak’ta anahtarı alacağız hemen temizleyip alınacak eşyalar var direk yeni eve gitmesi gereken koltuk takımı Mart sonu gelecek o gelinceye kadar berjer falan alalımda en azından oturmak için gardrop yatak falan yok onları direk ikeadan alıp yeni eve kurcağız o yüzden şimdi birsey yapamıyoruz lock down olursalar inş Ocak sonuna doğru olurOlursa lockdown ne yonden etkiler sizi?
Kız ilk defa 65i gördüm ne diyon mutluluktan uçuyorumO sınav arası yemeleri olmayaydı olsun sen niye verirsin kankim
Benim 1.4 kg ödem olmuştuGünaydın bir regl mağduru da benim
75.4 çıktım 800 gr ödem olur mu yahu regl dönemineyse telafi etmeye calisicaz hafif beslenerek cumaya kadar düşürürüm sanki
Arrietty_ bende bi gün geriden gidiyorum chloe de dün ilk günün videolarını tam olarak yaptım bugün 2. günü yapicam.
Eşimmm seninle hiç konuşamıyoruz nasılsın hala devam mı alese çalışmaya.
Kız bende fazla geldin sanıyomKız ilk defa 65i gördüm ne diyon mutluluktan uçuyorum
Yaaa çok teşekkür ederim demekki benim kırılma noktam da 100 müş ilerde de olur sanırım ama kırdım şükürNe guzel rakam bu E English_teacherrr
Bak nasil kirdin 100, tikir tikir gidiyor
Kendim vermis gibi seviniyorum
Tesekkur ederim esim. Sen nasilsin. Ara verdim birazcik ales calismayi. Sinav tarihi netlesince son bir ayda denemeleri ve cikmis sorulari cozup girmeyi dusunuyorum.Eşimmm seninle hiç konuşamıyoruz nasılsın hala devam mı alese çalışmaya.
Saol canim umarımKizlar harika adimlar atmissiniz
Tebrik ederim
Birgaripyolcu06 cok gecmis olsun canim. Umarim negatiftir sonuc
Emin ol ki yine gelecek oyle bir anYaaa çok teşekkür ederim demekki benim kırılma noktam da 100 müş ilerde de olur sanırım ama kırdım şükür
Ben YÖKdile online kursla çalışmıştım güzelde not aldım. Sana da tavsiye ederim uygun olanlar da var benim ki 500 tlydi daha düzenli oluyor çalışmalarTesekkur ederim esim. Sen nasilsin. Ara verdim birazcik ales calismayi. Sinav tarihi netlesince son bir ayda denemeleri ve cikmis sorulari cozup girmeyi dusunuyorum.
Su aralar yokdil calismaya baslayacagim. hazirlik asamasindayim.
66 sıraat köprüsü gibi yüzümüzü Yaradana dönüp dua edip beklemekten başka hiçbir çaremiz yok 66ya karşı ondan sonrası cennet bahçeleriEmin ol ki yine gelecek oyle bir an
Ama sakin olup can skmamamk gerek. Benim 66-67 civariydi. Bir türlü kurtulamamistim 66 küsürlerden
64 e bu kadar hizli gelmeyi beklemiyordum o yüzden
Bu is sabir gerektiriyor.
Her seferinde ben pes etmesen simdiye cok dan istedigim kilodaydim
Doğru diyosun canım sabır işi hakkaten. Pes etmek yok. ( yine takılınca ben yapamıyom diye ağlarım size hazır olunEmin ol ki yine gelecek oyle bir an
Ama sakin olup can skmamamk gerek. Benim 66-67 civariydi. Bir türlü kurtulamamistim 66 küsürlerden
64 e bu kadar hizli gelmeyi beklemiyordum o yüzden
Bu is sabir gerektiriyor.
Her seferinde ben pes etmesen simdiye cok dan istedigim kilodaydim
Ahahah simitçiGunaydin simitciii
Suclu, kahvendeki süt olabilir
Ama verirsin. 1 hafta guzel Devam ediyorsun
İyyim canım hafta sonu çocuklar evde olduğu için telefonu çok alamıyorum elime.Burada okullar açık hafta sonu evdeler hafta sonuda onlarla ilgileniyoruz akşamlarıda pestilim çıkıyor erken yatıyorum.Iyı aksamlar
Saat 12 kahvaltı( domates,13 zeytın, 3 dılım peynır roka 1 haslanmıs yumurta çeyrek sımıt)
Ara sütlü fıltre kahve
aksam 19:00
4 köfte bol salata
Su 2 lt
Spor ben bugun yapamadım esım evdeyken yapamıyorum bıde azcık trıplıyım ona hıc cekemıcektım yanı. Yarın bolca yapıcam
Arrietty_ ceyrek sımıtı bır hafta sonunda yedım bak bılınc altıma ıslemıs demekkı
@_Vera_
hayal_22 nerdesın ıyımısın
Geldim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?