Hangı saatı kullanıyosun. Bnde up watch smart var ama adım özellıgını kullanmadım hıc sayıyordur umarımBugun benim OMAD günüm
Menümu simdiden belirledim
Bugun yegenime bakma günü.
Anca bebis gidince sporu hallederim. Dun daha cok yurumustum ama saati telefon ile baglamadim o yuzden telefon da ki sayi guncellenmedi :)
Bugun daha fazla yürümem gerek
Aha yakaladım seniGünaydın kızlar.Geçen hafta pazartesi başlayıp cumaya kadar 900gram vermiştim ama cumadan bu güne hiç gram verememişim moralim bozuldu.şuan hala tam 70kiloyum.Bugün diyete ek olarak bisikletin dışında yürüuüşte yapmaya çalışıcam.Egzersizlerde yapıyorum aslında ama neden böyle oldu anlamadım.
Ya şu her yorumun altına çıkan kilo göstergesini nasıl yapıyorsunuz bende istiyorumHangı saatı kullanıyosun. Bnde up watch smart var ama adım özellıgını kullanmadım hıc sayıyordur umarım
Aha yakaladım senisenın burda bir esın var kendımı unutturmam
Merhaba bende katılabilir miyim
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 55Kg. ile 58Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 172cm. Başlangıç Kilom :70.2Kg. Şimdiki Kilom :67.8Kg.
Online kurslar daha ii oluyor. Kursun Ismini vermende sikinti olmazsa ismini verebilir misin canimBen YÖKdile online kursla çalışmıştım güzelde not aldım. Sana da tavsiye ederim uygun olanlar da var benim ki 500 tlydi daha düzenli oluyor çalışmalar
Aynen,veeeee pazartesi tartılma sonucum:Hapsurmak suan iskence bana
Regl ödemi Olur okadar. Gider ama. Cok dikkatlisin sen
Selam canim. Nasilsin?
Gunaydin simitciii
Suclu, kahvendeki süt olabilir
Ama verirsin. 1 hafta guzel Devam ediyorsun
Evet yurtdisinda yavas isliyor cogu sey bu ev, esya konusunda
Olursa lockdown ne yonden etkiler sizi?
Afiyet olsun
Gayet dengeli
Bende uyuya kaldim o yuzden ne kusuru :)
Iyi ozaman hepimiz 2.gundeyiz daha
Benim dünden yaniyor hala. Ne yapacakssm:) umarim korktugum gibi olmazChloe 2. gün tamamladım yarın dinlenme günü. Bugün o kadar zorlamadı bünye alışıyor galiba ama alt karın kasları çok yandı bugün.
GunaydinGünaydın Sabah kahvaltıda iki kaşık yulaf iki kaşık yoğurt 5-6 badem ve yarım muz yedim
HarikaAynen,veeeee pazartesi tartılma sonucum:
Eki Görüntüle 2734610
Evet evet abla çok şükür gidiyo bence hareketin etkisi büyük hergün devam inşallahMasallah canim, fazlaliklar tikir tikir gitmeye basladi...
Kesinlikle adim in faydasi olduEvet evet abla çok şükür gidiyo bence hareketin etkisi büyük hergün devam inşallah
Selam canım bende yollarca yds ye çalıştım geçemiyordum bir türlü 65 barajını en son bende İstanbul’da bir dil kursuna gittim tamamen sınav odaklı çalıştırıyorlar tatikler falan kelime ezberleme sistemleri çok güzeldi sürekli bize yaprak test gibi kelime testleri veriyorlardı eş anlamlıları zıt anlamlar derken kelime hazinem çok gelişmişti ve sonunda geçmiştim barajı. Ben de özelden yazayım kursun adını bir internetten araştır online canlı derslerde yapıyorduk çok faydalı oluyordu.Online kurslar daha ii oluyor. Kursun Ismini vermende sikinti olmazsa ismini verebilir misin canim
Yaa Vera koptum gülmekten66 sıraat köprüsü gibi yüzümüzü Yaradana dönüp dua edip beklemekten başka hiçbir çaremiz yok 66ya karşı ondan sonrası cennet bahçeleri
Adının üstüne tıkla hesap detaylarına gır en altlardaYa şu her yorumun altına çıkan kilo göstergesini nasıl yapıyorsunuz bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?