Afiyet olsun cnm güzel menüArrietty_ @_Vera_ Ceyhans
Ay nasıl uykum var nasıl anlatamam
05.30 tarçınlı süt
07.00 duble sade Türk kahvesi
08.00 limonlu zencefil çayı
11.30 1 haşlama yumurta
Peynir az 4 zeytin domates salatalık turp
1 dilim tb ekmeği
16.00 duble sade Türk kahvesi
18.30 1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe bezelye
2 kaşık yoğurt
Su 3.5 lt
Aynen cnm insanın gözü, gönlü ruhu açılıyorBen de bugün biraz dışarıda yürüyebildim, gayet iyi geldi
Benim biraz menümdeki miktarları azaltmaya ihtiyacım var. Peyniri ve bazen de ekmeği çok tuketiyorum. Emzirme donemi mı etkiliyor bilmiyorum, ama bazen kendimi durduramıyorumOzzybal nasıl gidiyor diyet?
Ne 50 sı kıs 11 dk vıdyosen hangı vıdyoyu yapıon arttırayım yarın
Aa gormedım bunu sagol cnm yrın bununyapayımChloe Ting 2019 Flat Belly Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 30 day Flat Belly Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
Burda 2.gunde ki videolafi
Ilk gun Bende sirf 10dk yaptim. Ama Ilk günün devami 30dklik videosu varmis
Tekrar hosgeldiniz B brnctngk
Umarim birlikte guzel kilolar veiririz
Ilk sayfadaki kurallarda yazdigi gibi
Aktif olup gunluk menu,su ,spor bildiirimi yapiyoruz. Arkadaslarin menulerini yorumluyor onlarda sizinkini yorumluyor
Pazartesi kontrol tarti gunumuz.
Cuma asil tarti gunumuz.
Ilk sayfadaki gibi bildirim yapiyoruz
Fotografda kullanici ismi ve tarih yazan kucuk bir kagit olmal
Merhaba galiba sizinle tanışma fırsatımız olmadı ben vera kaptan yardımcısıyım 23 yaşındayım bekarım öğrenciyim talipleeimi bekliyorum hahahaİyi akşamlar
Sabah
Yulaf ezmesi
Yoğurt
Muz
Badem yedim
Öğle
Hurma
İki ceviz
Öğleden sonra 3 gibi
8 badem ve mandalina yedim
Akşam
Tavuk sote
Bi kase yoğurt yedim
2,5 litre su içtim
11.500 adım attım
Şimdi de hibiluskus ve çubuk tarçınlı çay içiyorum
Sağol inşaallah. Senin hedefin kaçtı cuma için?Menün çok iyi, suyu artırırsan kesin 73 leri görürsün cumaya. Ben de menümü azaltmaya çalışıyorum.
Benim ekmekle pek aram yok; o yönden şanslıyım. Çavdar veya kepek yersen bir süre, beyaz ekmek isteğin azalabilirBenim biraz menümdeki miktarları azaltmaya ihtiyacım var. Peyniri ve bazen de ekmeği çok tuketiyorum. Emzirme donemi mı etkiliyor bilmiyorum, ama bazen kendimi durduramıyorumama bu cumaya kadar peynir ve ekmek tüketimini kesip bir duruma bakmak istiyorum. Spora bu hafta adım şeklinde devam edeceğim, arada squat yaparım.
Merhaba galiba sizinle tanışma fırsatımız olmadı ben vera kaptan yardımcısıyım 23 yaşındayım bekarım öğrenciyim talipleeimi bekliyorum hahaha
Bu hafta bir adım yarışımız var adımlarınızı fotoğraf olarak atar mısın adım sayarım ya da saatin
Benim şu an kilom 86.2, cuma hedefim 85.5.Sağol inşaallah. Senin hedefin kaçtı cuma için?
Harika olmus, hayirli olsun...***DUYURU***
Selam 4. Takimin citirlariBazen @_Vera_ kaptan ile herseye yetisemiyor gibi oluyoruz. O yuzden de Birgaripanne da yogun oldugu dönemden beri yeni bir kaptan yardimcisi daha arayisindaydik. sedulu arkadasimiz baskilarimiza dayanamamis olacak ki, sagolsun sonunda bizi kirmadi Artik takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?