Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun cnm güzel menü

Ozzybal nasıl gidiyor diyet?
Benim biraz menümdeki miktarları azaltmaya ihtiyacım var. Peyniri ve bazen de ekmeği çok tuketiyorum. Emzirme donemi mı etkiliyor bilmiyorum, ama bazen kendimi durduramıyorum ama bu cumaya kadar peynir ve ekmek tüketimini kesip bir duruma bakmak istiyorum. Spora bu hafta adım şeklinde devam edeceğim, arada squat yaparım.

Ne 50 sı kıs 11 dk vıdyo sen hangı vıdyoyu yapıon arttırayım yarın

Burda 2.gunde ki videolafi
Ilk gun Bende sirf 10dk yaptim. Ama Ilk günün devami 30dklik videosu varmis

Aa gormedım bunu sagol cnm yrın bununyapayım

Menü bildirimi
Kahvaltı 2 yumurtadan dereotlu omlet salatalık bir kk boyutunda peynir yeşil çay
Öğlen filtre kahve
Akşam 50 gr kadar kuzu ciğeri ayran

Su 3.5 lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
Squat 50 adet 150 puan
Yürüyüş 3 km
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr

Eklentiler

• 29362B8B-952D-4F9A-9F7C-1DA0A1912F03.webp
    18 KB · Görüntüleme: 14
İyi akşamlar kızlar
8:00
Şade kahve , 2 ceviz

11:00
Tavada yumurta, bir parça beyaz peynir, çeyrek avakado, 1 dilim ekmek, domates, kapya biber

14:00
Filtre kahve , Elmalı-yulaflı aktiva yoğurt ( küçük boy), 2 çatal tahin helvası

17:30
1 tabak etli kuru fasülye, yesil salata

Su: 1-1,5 lt
Spor: 6900adım
Arrietty_ @_Vera_

Merhaba galiba sizinle tanışma fırsatımız olmadı ben vera kaptan yardımcısıyım 23 yaşındayım bekarım öğrenciyim talipleeimi bekliyorum hahaha
Bu hafta bir adım yarışımız var adımlarınızı fotoğraf olarak atar mısın adım sayarım ya da saatin

Benim ekmekle pek aram yok; o yönden şanslıyım. Çavdar veya kepek yersen bir süre, beyaz ekmek isteğin azalabilir

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 23
***DUYURU***

Selam 4. Takimin citirlari Bazen @_Vera_ kaptan ile herseye yetisemiyor gibi oluyoruz. O yuzden de Birgaripanne da yogun oldugu dönemden beri yeni bir kaptan yardimcisi daha arayisindaydik. sedulu arkadasimiz baskilarimiza dayanamamis olacak ki, sagolsun sonunda bizi kirmadi Artik takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..

Harika olmus, hayirli olsun...

Yarışmadakilerin adımları mı dahil oluyor anlamadığımdan atmıyordum ama atayım işleyişi bilmiyorum
İyi geceler herkese
Arrietty_
@_Vera_
Iyi geceler
Nasil anlamiyordun kiz
Yazdik ya koca koca yazdilar ile her tablo sonrasi
Fotografli paylasim yapin yoksa gecersiz cunku baska takim ile yarisdayiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…