Hayırlı olsunn kaptan yardımcılığın Canım çok sevindim***DUYURU***
Selam 4. Takimin citirlariBazen @_Vera_ kaptan ile herseye yetisemiyor gibi oluyoruz. O yuzden de @Tanssss da yogun oldugu dönemden beri yeni bir kaptan yardimcisi daha arayisindaydik. sedulu arkadasimiz baskilarimiza dayanamamis olacak ki, sagolsun sonunda bizi kirmadi Artik takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
çooook mutlu oldum geldiğinden beri işe aranan kan bulundu modundaydık***DUYURU***
Selam 4. Takimin citirlariBazen @_Vera_ kaptan ile herseye yetisemiyor gibi oluyoruz. O yuzden de @Tanssss da yogun oldugu dönemden beri yeni bir kaptan yardimcisi daha arayisindaydik. sedulu arkadasimiz baskilarimiza dayanamamis olacak ki, sagolsun sonunda bizi kirmadi Artik takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..
B Beklenen2 @_Vera_Ben geleneği bozmayıp hem öğünleri hemde sporu birlikte atayım
(11.00)Sabah : maydanoz kürü
(12.00)incir kürü(bebek için)
(12.30)Kahvaltı: 1 su bardağı kefir +2 dilim çavdarlı etimek +10 ciğ badem + yarım muz
(15.00)Ara öğün 1: yeşil çay+bir parça zencefil(taze) +1 küçük hurma+yarım mandalina
(18.00)Ara öğün 2: altın yoğurt + 1 tk chia tohumu
(19.30)incir kürü(bebek için)
(20.00)Akşam yemeği: Fırında sebze+ 5 kaşık sarımsaklı yoğurt
(22.30)Ara öğün 3: yeşil çay +2 karanfil
Su : 2.5 lt
Spor olarak;
12 dakika plates=84 puan
12.000 adım =600 puan
Toplam= 684 puan
Esli hafta oldugu icin es onemli. Vera tablo isinde.
***DUYURU***
Harika olmus, hayirli olsun...
Hayırlı olsunn kaptan yardımcılığın Canım çok sevindimsedulu
Yaaa çok teşekkür ederim kızlar umarım altından kalkabilirim bu sorumluluğun.çooook mutlu oldum geldiğinden beri işe aranan kan bulundu modundaydık
***DUYURU***
Ah çok teşekkür ederim canim
Sen yaparsın inanıyorum ben eşimYaaa çok teşekkür ederim kızlar umarım altından kalkabilirim bu sorumluluğun.
Ya bugün sendeki motivasyonu da görünce tamam dedim yaparım bu işi. 5000 adımı ekstradan atmak icin çabaladın ya yeterliydiSen yaparsın inanıyorum ben eşim
Kaptanim cok Sevindim inan. Benim sevdiremedigm sporu eminim sen sevdireceksin. Profil fotona bakan zaten yapmakdan baska care bulamayacakMadem kaptan yardımcılığına soyunduk bir kez daha kendimi tanıtayım.
31 yaşındayım evliyim 27 aylık bir oğlum var. Kilo vermek konusunda hirs yaptım ve diyetten daha çok spor aktivite ağırlıklı giden bir insanım.
Size en büyük çabam spor yapma hareket etme konusunda olacak bundan emin olabilirsiniz.
Valla öyle canım senin için attım o 5000 adımı da hemde içim rahatladı yediğim şey yüzündenYa bugün sendeki motivasyonu da görünce tamam dedim yaparım bu işi. 5000 adımı ekstradan atmak icin çabaladın ya yeterliydi
TamamdırEsli hafta oldugu icin es onemli. Vera tablo isinde.
Ben her postu okuyorum. Goze carpan bisey olursa yorumlarim
Senelerdir kk dayım ben profil fotomda bu eli kirbacliyimdirKaptanim cok Sevindim inan. Benim sevdiremedigm sporu eminim sen sevdireceksin. Profil fotona bakan zaten yapmakdan baska care bulamayacak
Onları okudum da; şöyle düşündümIyi geceler
Nasil anlamiyordun kiz
Yazdik ya koca koca yazdilar ile her tablo sonrasi
Fotografli paylasim yapin yoksa gecersiz cunku baska takim ile yarisdayiz diye
Hayirli olsun***DUYURU***
Tamam hedefimize kitlenelimBenim şu an kilom 86.2, cuma hedefim 85.5.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?