Biz bu günlüğü görmekten rahatsız olmuyoruz aksine seviniyoruz. Kızlar sizde paylaşabilirsiniz sizi motive edecekse süper olurBu hafta bu mesajı son atışım söz
KİLO VERME GÜNLÜĞÜM
13/11/2020 :78.40
17/11/2020 :78.10
20/11/2020:77.40
23/11/2020:77.00
27/11/2020:76.00
01/12/2020:76.10
04/12/2020:75.20
Cuma 74
Rest günlerinde dinlen kaslardaki ödem tartıya yansıyorGünaydın kızlar bende regl olunca ödemin bir kısmını atmışım cumaya kadar rahatlarım.
Bugün chloe rest günüm ama yapasım da var sanki
Dunu istisnai gunden sayariz, bugun toparlarsin canim...Dun yazamadim aksam vakti pat diye misafir geldi esimin yegeni bir kisi ama iste hazirligi vs surdu gece gitti.
ne spor yapabildim ne de dogru duzgun beslenebildim kosturmaktan.
adim sayim 5600de kaldi dun.
Sabah
Nesfit bar ve tahin pekmez yedim seker krizim tutmustu.
Oglen
Corba salata 1 dilim ekmek
aksam
3-4 tane mucver
Yesil Salata
Ayran
Arrietty_ @_Vera_ CanTorun
Dun bilekligimde geldi, aksam kiz geldi ayarladi. Sarji dolunca gece de taktim.Günaydın abla yanlız değilsin hahaha
Bugun senden de soyle guzel bir menu, su ve harika adimlar bekliyorum.Harikasin masallah abla
Yaa ne güzel güle güle kullan abla aslında hepimize lazım bencede telefon her dk elimizde olamıyo malesefDun bilekligimde geldi, aksam kiz geldi ayarladi. Sarji dolunca gece de taktim.
Bayramlik rugan kirmizi pabuc alinmis kucuk kiz cocuklari gibi, gozum hep onda...
Telefonu dusuruyorum diye evdeki gunluk adimlari sayamiyordum.
Simdiden 1390 olmus bile...
Ben onlari ciddiye bile almiyordum, tuhh onca adim yarismaya degil, cope gitmis...
Hayırlı olsun abla güle güle kullanDun bilekligimde geldi, aksam kiz geldi ayarladi. Sarji dolunca gece de taktim.
Bayramlik rugan kirmizi pabuc alinmis kucuk kiz cocuklari gibi, gozum hep onda...
Ben onlari ciddiye bile almiyordum, tuhh onca adim yarismaya degil, cope gitmis...
Canım hesapladım da eger bugün yapmazsam persembe spor yapmam gerekiyorduRest günlerinde dinlen kaslardaki ödem tartıya yansıyor
Sagol abla yiyorum pazardan taze alınca gerçekten işe yarıyor. Bu arada saatin hayırlı olsun kolunda paralansın
Harikasın canım ben bıraktım leslie ye devamBen chloe 4. gün programına geçtim. Bugün 50 dk yaptım
Ne marka acaba bende bıleklık ıstıyorum benım up wach smart bı halta yaramıyoDun bilekligimde geldi, aksam kiz geldi ayarladi. Sarji dolunca gece de taktim.
Teşekkür ederim canım
Olsun sporu birakma yeterli canım diyetle birlikte bol hareket desteklersen sarkma sorunu da olmazHarikasın canım ben bıraktım leslie ye devamzaten hareketleri yapamıyodum biraz daha kilo verince tekrar denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?