Hayırlı olsun inşallah hepimiz içinYaaa çok teşekkür ederim kızlar umarım altından kalkabilirim bu sorumluluğun.
Mi band 4 canim...Ne marka acaba bende bıleklık ıstıyorum benım up wach smart bı halta yaramıyo
Ne guzel tikir tikir veriyorsun...11.11.2020 de 79 kg ile başladım
27 gün sonra bugün 75 kg yim
27 günde 4 kg bence iyi ve sağlıklı bir şekilde gidiyor kilolar
Adim atmak gibi bir tutkusu olan herkes bence de edinmeli...Yaa ne güzel güle güle kullan abla aslında hepimize lazım bencede telefon her dk elimizde olamıyo malesef
Valla canım burda kara kış kendini belli etti yüksek kesimlere kar yağmış burda da yağmur yağıyo kara dönderir sanırımKızlar merhaba nasılsınız gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz
İşteyim kaptanım idare ediyorum işte sen nasılsınKızlar merhaba nasılsınız gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz
Canim bebek istiyosan maydonoz kürü yapma ve yesil cayi da gunde 1 bardaktan fazla icme canım incir kürüne ek olarak gunde 1 bardak havuç suyu ic doktorum onermisti banada
Bence meyve yemelisin kaptanım yoksa eve gidince çok aç olursun ve yemeği çok yersinIyi günler kizlar
Ögle yemegi vakti ama yanima bisey almadim,isteyim.
Eve gelince mi yesem 1 adet meyve mi yesem simdi..
3saat var daha Eve gitmeme
Adet bitimi olunca maydanozun zararı olacağını düşünmedim ondan içtim ama perşembeden sonra içmeyecem. Yeşil çayı da günde 1 e düşüreyim haklısın o konuda. Havucu da kürünü 14.günü içmeye başlayacam. Çok teşekkür ederim öneriler için canımCanim bebek istiyosan maydonoz kürü yapma ve yesil cayi da gunde 1 bardaktan fazla icme canım incir kürüne ek olarak gunde 1 bardak havuç suyu ic doktorum onermisti banadaonun haricinde menü ve spor gayet guzel bnde simdi leslie yapacağım ara ara da jj yapacagim izne ayrilinca kaygısız yeme psikolojisine girdim bari spor yapayim 2 haftam dolunca guzel bi eksiyle doneyim insallah
Ozaman 2 ci soru.Bence meyve yemelisin kaptanım yoksa eve gidince çok aç olursun ve yemeği çok yersin
Elma derimOzaman 2 ci soru.
Elma?
Muz?
Armut?
Portakal?
Mandalina?
Hangisi :)))
Meyve ile pek aram yok. Cok belli degil miElma derimhem bağırsaklara iyi geliyo hem tok tutuyo
Sorma benim de pek aram yok malesef olsa da yesem demem de işte açlığı bastırmak için güzel oluyoMeyve ile pek aram yok. Cok belli degil mi
Ne olsa yerim ama secim konusu zor
Evet kilo verdikçe hafifliyorumNe guzel tikir tikir veriyorsun...
2. hedefim 75 kg, bakalim ne zaman ulasacagim...
Harika geçiyor okula gittim geldimKızlar merhaba nasılsınız gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz
Muz hariç hepsi olabilirOzaman 2 ci soru.
Elma?
Muz?
Armut?
Portakal?
Mandalina?
Hangisi :)))
Teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah hepimiz için
Evett dansı iyi keşfettim hem dans edip eğleniyorum hem adım oluyo güzel olduE English_teacherrr oo eşim normalde bu saatlerde 5000 adım civarında olurdun bugün iyi gidiyorsun tebrikler
@_Vera_ chloe yaptım 50 dk bir de armin van buuren açıp oğlanla coştuk dans ettik
Dimi kalori yakmaya da çok güzel yardımcı hem cocukla da rahat yapılıyor en azından benimki sıkılmıyor eşlik ediyor dansaEvett dansı iyi keşfettim hem dans edip eğleniyorum hem adım oluyo güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?